Перейти до змісту

Академія реклами "Амбер"

adas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рекламне агенство "Академія реклами "Амбер" проводить набір працівників:

дизайнер

Вимоги:

1. знання пакетів Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw)

2. Вміння працювати в умовах обмеженого часу

3. Бажано мати досвід в співпраці з типографіями, вміння готувати матеріали для широкоформатного друку

Менеджер по роботі з клієнтами

1. Комунікабельність

2. Здатність швидко навчатись

3. Вміння чітко висловлювати свої думки

Для менеджерів передбачено навчання (безкоштовне).

Заробітня плата дизайнера і менеджерів визначається по результатам співбесіди.

Адреса: м.Луцьк, вул. Рівненська 76А (приміщення пластмассового заводу), 3-й поверх, офіс 10А

тел.: (0332) 77-35-01, +38(095) 55 26 150

e-mail: [email protected]

Опубліковано

Менеджер по роботі з клієнтами - хлопці підійдуть? Чи лише дівчата? Як на рахунок того щоб бути Вашим агентом?

Опубліковано
Менеджер по роботі з клієнтами

2. Здатність швидко навчатись

Для менеджерів передбачено навчання (безкоштовне).

как-то не стыкуется у меня.

если вы набираете менеджеров - то зачем их учить?

если студентов с претензиями стать менеджерами - так и скажите...

Опубліковано

Ну не дать же им бумаги в руки и вперёд.... Надо ввести в курс дела, обучить правельному диаллекту, как себя вести в тех или иных ситуациях. Насколько я знаю в некоторых организациях даже тренинги проводят по этому делу... Вообщем каждый кто приходит после вузов на работу, полюбому заново учится...

Опубліковано
Ну не дать же им бумаги в руки и вперёд.... Надо ввести в курс дела, обучить правельному диаллекту, как себя вести в тех или иных ситуациях. Насколько я знаю в некоторых организациях даже тренинги проводят по этому делу... Вообщем каждый кто приходит после вузов на работу, полюбому заново учится...

Все так і є :) Дякую за роз'яснення. Добавлю тільки що нашу фірму цікавлять як досвідчені менеджери так і "студенти з претензією стати менеджером". В тому чи іншому випадку - ввідні тренінги обовязкові, оскільки в нашій діяльності є певна специфіка. В нас працює кваліфікований психолог зі значним досвідом роботи, який і буде вести тренінги.

Я ніколи не вважав, що менеджерами можуть бути тільки дівчата чи тільки хлопці, тому стать не є причиною для відмови в працевлаштуванні. Приходьте, присилайте анкети, будемо розмовляти :).

Веб-сторінку ми будемо розробляти, на разі підбираємо доменне ім'я.

Опубліковано

а от в сусідів є "Російська академія реклами", що входить в "Асоціацію комунікаційних агентств Росії", абревіатура якої АКАР... що значить ваше "АМБЕР"?

Опубліковано
а от в сусідів є "Російська академія реклами", що входить в "Асоціацію комунікаційних агентств Росії", абревіатура якої АКАР... що значить ваше "АМБЕР"?

Amber (eng) -Янтар. Також у Роджера Желязни є цикл книг "Хроніки Амбера". В цьому значенні - Вічне Місто. І накінець "Амбер" - абревіатура прізвищ засновників компанії.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Зарплата взагалі обумовлюєтья тільки при прийомі на роботу і залежить виключно від талантів та професійних якостей дизайнера. До 1000 у.о. я думаю ми зможемо платити. Ну а мінімум - на мінімум я не хочу брати дизайнера. Думаю, справедливо буде сказати що десь в районі 2000 -3000 тис. грн...

Хоча знову ж таки, якщо трапиться людина з чудивими навиками дизайнера і слабкими технічного спеціаліста (навики підготовки матеріалів до друку, недостатнє знання професійних програм), то будемо говорити про поступове збільшення зарплатні від невеличкої до серйозної в плані проф. росту працівника.

Я відповів на питання?

Опубліковано

1. Офісних працівників - 7-10 чол. (підбір персоналу триває). Крім них формуються бригади монтажників.

2. Графік - стандартний, з 9.00 до 18.00, обід також стандартний.

Якщо буде аврал - позаробочий час буде враховуватись.

Випробувальний термін - 2 міс.

Думаю, нічого нового чи незвичайного тут нема. Все стандартно. :)

Опубліковано

Мы возьмем студента, главное - человек должен желать работать и уметь обучаться. График тогда будет меняться в зависимости от его нагрузки в университете. Однако если времени на работу останется только после 16.00 - то это бессмысленная трата как его так и нашего времени. Постарайтесь сами рассчитать - можете ли вы приблизительно половину рабочего дня работать.

Опубліковано

Можливо, якщо Вас цікавить робота то варто передзвонити? можна наприклад написати по пошті свій мобільний номер і зателеонуємо ми. Так швидше і простіше. Поки що буде 2 штатних дизайнера. Планується в наступному році збільшити до 5-ти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...