Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.05.2026 в 10:19, xc90 сказав:

Хлопці, там Феррарі викотила першу електричку. Здались вам ті лампочки.

Мене після електро F150 вже нічого не дивує.

• +1 1
  • Відповідей 762
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 5/28/2026 at 2:49 AM, Unknown said:

Дивно, що постійно дохне лампа заднього ходу, вона ж працює дуже мало, фактично мала б бути майже вічною в авто. Чи то якась інша у ліхтарі заднього ходу? 

Вона постійно перегорає, одна та ж сама лампочка з одної сторони... диллер по гарантії робив, казав що міняли навіть проводку до неї (певно спиздів), хоча після того дійсно пару років все було ок, а тепер ось знову... але вже якось пох, особливо коли це одна і найбільша проблема в тій ауді за всі роки, та й скоро вже авто замінювати тре...

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

Дивно дуже. Виходить, що саме в ту сторону лампі прилітає підвищена напруга, інакше як це пояснити? Ми ж про лампу з ниткою накалювання говоримо?

За що саме вона відповідає (задній хід, габарит, стоп сигнал...)?, щоб розуміти, як багато вона працює.

Опубліковано
В 28.05.2026 в 09:19, xc90 сказав:

Ти мислиш як споживач, або скоріше споглядач "мистецтва", а мене більше технічна складова цікавить :)

Опубліковано (змінено)
On 5/28/2026 at 11:35 AM, Unknown said:

Ти мислиш як споживач, або скоріше споглядач "мистецтва", а мене більше технічна складова цікавить :)

Це лампочка заднього ходу... Тепер дружина їздить на хонді а мені навіть не хочеться витрачати свій час на якусь лампочку бо маю набагато більше цікавіших та приорітетніших справ чим зайнятись у вільний від основної роботи час... буду здавати в трейд-ін тоді поставлю нову, а поки нехай та лампочка краще і надалі залишається самою найбільшою проблемою в тій машині.:)

Тут лишній раз зганяти на рибалку немає коли, а зараз ще якраз весняний жор лосося... а я ще буду розбиратися з тою лампочкою

Опубліковано (змінено)

Колись, у віці десь з 15-ти до 30-35-ти років, я мріяв про "круті" машини, якісь бмв, мерси чи порше... щоб виглядати "крутіше" ніж всі сусіди в нашій "хрущовці"... тепер мрію про спокій, вільний час, фінансову стабільність та нормальний власний сучасний будинок для себе та для своєї родини на своїй власній землі розміром з 1-2 гектари з лісом навкруги, і щоб були мої закони та правила на моїх володіннях за мої податки, і це все - для моєї сім'ї, моїх батьків, родичів та друзів... і щоб абсолютно ніхто не мав справи до того що відбувається у мене на моїй власності та на моїй землі та навіть поліція чи інші федерали навіть в америці, без мого дозволу чи ордеру суду не могли туди ступити ногою... а тепер зрозумів, що ті всі ніби "круті" машини та "понти" для оточующих - то для "бідних", тобто морально бідних які уже вважають чи хочуть вважати себе "багатими" та хто хоче виглядати "крутішим та поважнішим" у себе на районі чи серед того кола з ким він спілкується ніж він є насправді, але це все тільки в тих хто хоче щоб головне - аби тільки "виглядати" чи здаватися виглядати хоч трошки "вище" ніж він насправді він є серед таких же як сам...

• +1 2
Опубліковано (змінено)
On 5/28/2026 at 3:19 AM, xc90 said:

Для чого в темі де обговорюються авто для звичайних робочих людей які ми і є серед усіх тут ще присутніх, тобто хтось бідніший а хтось трошки ніби "багатший" бо зміг придбати нове авто чи побудувати будинок але у підсумку "багатим" так і ще поки не став - ти згадуєш Феррарі? Ти змагаєшся в команді чи маєш з неї якийсь зискк типу інвестицій, акцій чи ще чогось? Чи то все просто твої нездійсненні мрії які займають в твоїй голові весь твій вільний час, тобто розум та просто час аби хоч про це хоч десь та хоч з кимось поговорити чи просто аби хоч якось і когось відволікти від теми та хоч інколи звернути на себе увагу як буває у певних тут осіб...

Тому, ще раз запитаю - які твої справи чи мрії до Феррарі, чи можливо яка тобі з того вигода... зможеш дати нормальну та адекватну відповідь на моє питання?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 29.05.2026 в 06:24, Waver сказав:

фінансову стабільність та нормальний власний сучасний будинок для себе та для своєї родини на своїй власній землі 1-2 гектари з лісом навкруги, і щоб були мої закони та правила на моїх володіннях за мої податки, і це все - для моєї сім'ї, моїх батьків, родичів та друзів... і щоб абсолютно ніхто не мав справи до того що відбувається у мене на моїй власності та на моїй землі... 

Більшість адекватних людей ближче до старості приходять до цього напевно. В мене такі самі думки. Будинок то є, а от землі хоч б з гектар зі своїм лісом невеликим не вийшло.... Всі ділянки кругом розкупили, які я колись хотів собі докупити. Буквально за рік всю землю кругом викупили і забудовують шанхаєм. Невеликими будиночками по 2 на одній ділянці на продаж... 

А як я переїжав, то ще чисте поле було.

Треба тепер напевно десь переселятись на старість в тихіше місце)))

Маю пай в ковельському районі, в спадщину від бабки перейшов. Туди напевно треба буде думати за який десяток років)) 

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
On 5/29/2026 at 1:21 AM, WebTraveller said:

Більшість адекватних людей ближче до старості приходять до цього напевно. 

Такі думки та мрії приходять з життєвим досвідом...

Опубліковано
В 29.05.2026 в 08:39, Waver сказав:

Такі думки та мрії приходять з життєвим досвідом...

Я б можливо навіть в якусь Канаду переїхав.. Там бескрайні території, ліси, озера... І кажуть недорого можна прикупити кілька гектарів

Опубліковано (змінено)
On 5/29/2026 at 2:01 AM, WebTraveller said:

Я б можливо навіть в якусь Канаду переїхав.. Там бескрайні території, ліси, озера... І кажуть недорого можна прикупити кілька гектарів

Так, там є таке, але чи буде поряд цивілізація типу шкіл, госпіталів і всіх інших сервісів... там потрібен свій власний літак для всієї твоєї сім'ї зі своєю власною злітною смугою щоб добратись хоча би до найближчого магазину, а це вже досить затратно і може коштувати навіть дорожче ніж та вся земля з будинком.

Опубліковано
В 29.05.2026 в 09:14, Waver сказав:

Так, там є таке, але чи буде поряд цивілізація типу шкіл, госпіталів і всіх інших сервісів... там потрібен свій власний літак зі своєю власною злітною смугою, а це вже затратно.

Ну школа точно мені буде непотрібна. Якщо в радіусі кілометрів 50 буде якась цивілізація, хоча б магазини де можна закупитись - мені цього вистачить. Я не люблю шуму-гаму. Можу по кілька місяців і сам один сидіти. Природа, свіже повітря, старлінк - це все, що потрібно.

• +1 2
Опубліковано
В 29.05.2026 в 09:17, WebTraveller сказав:

Природа, свіже повітря, старлінк - це все, що потрібно.

А чому не якісь умовні Філіпіни? Там теж є глухі місця з природою і горами/озерами але тепло і суттєво дешевше життя :)

Опубліковано (змінено)
В 29.05.2026 в 09:29, vampirich сказав:

А чому не якісь умовні Філіпіни? Там теж є глухі місця з природою і горами/озерами але тепло і суттєво дешевше життя :)

Жара це добре. Але я люблю і сніг і морозець. Чого немає в теплих краях. 

Хоча як варіант можна розглянути)) Є свої плюси. Набагато дешевше будинок можна побудувати, бо ніякого утеплення не потрібно. Дешевше це все обслуговувати, бо знов же, про опалення кожного року думати не треба

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
В 29.05.2026 в 09:26, Waver сказав:

Дуже дешево тільки там - де немає поряд цивілізації… чим ближче - тим дорожче, як саме і у США.

50-70 км це рахується близько в америках?

Бо в нас така відстань - це вже майже як інша країна))

Опубліковано
On 5/29/2026 at 6:34 AM, Waver said:

Для чого в темі де обговорюються авто для звичайних робочих людей які ми і є серед усіх тут ще присутніх, тобто хтось бідніший а хтось трошки ніби "багатший" бо зміг придбати нове авто чи побудувати будинок але у підсумку "багатим" так і ще поки не став - ти згадуєш Феррарі? Ти змагаєшся в команді чи маєш з неї якийсь зискк типу інвестицій, акцій чи ще чогось? Чи то все просто твої нездійсненні мрії які займають в твоїй голові весь твій вільний час, тобто розум та просто час аби хоч про це хоч десь та хоч з кимось поговорити чи просто аби хоч якось і когось відволікти від теми та хоч інколи звернути на себе увагу як буває у певних тут осіб...

Тому, ще раз запитаю - які твої справи чи мрії до Феррарі, чи можливо яка тобі з того вигода... зможеш дати нормальну та адекватну відповідь на моє питання?

Чорний фон для кращого ефекту чи копіпаста з якогось ШІ?:D

Відповідь на запитання ж криється в назві теми. Розумію що досягнувши небачених висот в США - українська мова призабулась. Але все ж таки...

Опубліковано
В 29.05.2026 в 09:59, WebTraveller сказав:

50-70 км це рахується близько в америках?

Згадав історію, як мій директор їздив на виставку в США, а секретарка займалась квитками, готелями, орендою авто і т д

Коротше вона запитала в організаторів виставки "чи близько то до аеропорту", їй відповіли "так, недалеко". А в карти поглянути вона не здогадалась. Коротше "недалеко" виявилося 900 км

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 29.05.2026 в 09:29, vampirich сказав:

Бо в теплих краях багато хто хоче тебе як не з'їсти, то понадкушувати.

Опубліковано
В 29.05.2026 в 10:35, volks сказав:

Бо в теплих краях багато хто хоче тебе як не з'їсти, то понадкушувати.

І в Канаді є кому тебе з"їсти і понадкушувати, особливо далеко за межами цивілізації.

Опубліковано
В 29.05.2026 в 13:24, WebTraveller сказав:

І в Канаді є кому тебе з"їсти і понадкушувати, особливо далеко за межами цивілізації.

Комарі хіба

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 29.05.2026 в 13:38, volks сказав:

Комарі хіба

ага. Напиши в ютубі "Канада, ведмеді"...

Гуляють собі де їм захочеться. І йому не махнеш палкою як в нас собаці дворовому.

Чи додом до тебе прийде "Вечір в хату.. Дай шось вкусного... Нема вкусного, ну то й ти сам підійдеш" :0007:

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
В 29.05.2026 в 14:00, WebTraveller сказав:

ага. Напиши в ютубі "Канада, ведмеді"...

Гуляють собі де їм захочеться. І йому не махнеш палкою як в нас собаці дворовому.

Чи додом до тебе прийде "Вечір в хату.. Дай шось вкусного... Нема вкусного, ну то й ти сам підійдеш" :0007:

Ну хз. Мене ведмеді так не лякають як гидота, що літає і повзає 

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 29.05.2026 в 14:31, volks сказав:

Ну хз. Мене ведмеді так не лякають як гидота, що літає і повзає 

ну тут, в Луцьку, я крокодилів теж не боюся. Але якби я втрапив у фроридські хащі я мабуть не тільки про комашню переймався б :)

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...