Перейти до змісту

Хто як захищається від нападу собак?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@Zheny@ отут я з тобою незгоден. Бо там дууууже багато довбоораїв, які творять люту дичину, але таки не всі, тому не варто повністю узагальнювати. Це раз. А два - є іще інша сторона. В тебе є друзі чи рідня які на передку в окопах сидять довго без ротації? Маєш реальну ідею як набрати резерв людей на підміну без того тцк-шного свавілля? Бо от місяць тому один військовослужбовець сотої бригади  у відпустці тут був (останній рік в районі Краматорська служить) то я стільки раз почув від нього слово "ухилянт" у сторону всяких перехожих, спільних знайомих і поліції і т д, що мені аж самому не було куди очі подіти що я тут знаходжуся. Ну але справедливості заради тцк-шників він теж ухилянтами називав

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 01.11.2025 в 13:35, vampirich сказав:

@Zheny@ отут я з тобою незгоден. Бо там дууууже багато довбоораїв, які творять люту дичину, але таки не всі, тому не варто повністю узагальнювати. Це раз. А два - є іще інша сторона. В тебе є друзі чи рідня які на передку в окопах сидять довго без ротації? Маєш реальну ідею як набрати резерв людей на підміну без того тцк-шного свавілля? Бо от місяць тому один військовослужбовець сотої бригади  у відпустці тут був (останній рік в районі Краматорська служить) то я стільки раз почув від нього слово "ухилянт" у сторону всяких перехожих, спільних знайомих і поліції і т д, що мені аж самому не було куди очі подіти що я тут знаходжуся. Ну але справедливості заради тцк-шників він теж ухилянтами називав

Все це було на емоціях, в контексті справжніх собак в формі ЗСУ (читай вовки в овечій шкурі), котрі реально займаються викраданням людей без будь яких  підстав. Просто викрали і все. Їм же ж прямим текстом кажуть, не привезете сьогодні когось - завтра ви там будете!

Про "ухилянт", сьогодні ухилянт, завтра загинув в першому ж бою і автоматично "герой" ?  Це не подвійні стандарти? 

Я, насправді про беззаконня і безлад. 

Я не маю ідей, як залучити таку кількість людей, яку необхідно.  Але це явно не в такий спосіб. 

Якщо добре подумати, володіти фактами, необіхдною інформацією, на що можна розраховувати і т.д. 

Кум, воював, інфаркт - комісували. Пропонували в ТЦК, навідріз відмовився, "я не буду ловити хлопців, щоб на смерть відправляти" - то цитата. 

Швагро, поранення, привезли з Харкова в Луцьк його і ще кілька хлопців з бригади. Я ходив  провідувати і передачі носив, ВСІ в один голос - не вздумай туди йти. І іншим скажи, хай не йдуть, маєш змогу виїхати - бігом. 

Двоюрідної сестри чоловік, поранення, контузія, списали, працював у військоматі. Знову загребли!!  Нікому не бажає туди йти. 

Зять швагра - ДРГ. Аналогічна ситуація: Женя, сиди де сидиться. Щось треба, я скажу, допоможеш. (Я поки в Україні був, виручав не раз). фінансово, матеріально і т.п.  В тилу теж потрібні мужики, які можуть зробити те, що треба. 

• +1 2
Опубліковано

@Zheny@ про "ту ти нічого не забув" і "нє хєр сюди самому лізти" я теж чув. Але виникає дилема: ті хлопці що таке кажуть теж не вічні і не безкінечні. Ситуація лайно, адекватного рішення немає, і світла в кінці тунелю теж не видно :(

• +1 1
Опубліковано
В 01.11.2025 в 18:54, vampirich сказав:

@Zheny@ про "ту ти нічого не забув" і "нє хєр сюди самому лізти" я теж чув. Але виникає дилема: ті хлопці що таке кажуть теж не вічні і не безкінечні. Ситуація лайно, адекватного рішення немає, і світла в кінці тунелю теж не видно :(

ДРуже, я це розумію.

Але ти не дуже уважно читав мій посил. 

Не таким способом!! 
Упаси Господь, тебе чи мене, чи наших рідних викрали на вулиці і відвезли в невідомому напрямку якісь мужики у формі ЗСУ, на бусах, навіть НЕ З УКРАЇНСЬКОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ!!!  Хто б що знав? Дізнався?  Та ніхто!!  є факти. 

з двору мого будинку забрали хлопчину... Крутив своє авто. Під'їхали, "Типу документи", він показав, ще там щось. Фінал - запакували і відвезли на полігон , його батько вже правдами і не правдами дізнався що з ним і де. А жінка з 2-ма дітьми ні сном ні духом!  Вийшов з хати до авто - і не повернувся!  Поліція і т .д. - НАСРАТИ ВСІМ.  ТИ - М'ЯСО! 

Полігон 2 тижні і на нуль, а ще через 2 тижні всі перед труною на коліна ставатимуть. 

То де правда? 

коли в перші місяці війни в чергах до воєнкоматів стояли по 10 000 чоловік, то казали "нє нада, ми всьо самі рєшим!" Ета нінадолга!" 

А коли зрозуміли, що жопа, то вже й брати немає кого.  Хто розумний  і мав змогу або гроші - залишив країну. 

Кому не пощастило, то сидить уже майже рік в хаті. На балкон курити виходить.... 

• Збентежений 1
  • +1 3
Опубліковано
On 11/2/2025 at 4:55 PM, ostit said:

Для самозахисту як від собак так і від покидьків маю такий Шокер 

SHOKERU.COM.UA

Електрошокер OSA 928 PRO — потужна й продумана модель для самооборони OSA 928 PRO — компактний електрошокер із...

тріщить гучно і має натизахватні пластини. Діє як на людей так і на тварин, купув на початку літа.

а як він діє на собак на якій відстані, чи треда доторкатись?

Опубліковано
В 02.11.2025 в 15:55, ostit сказав:

Для самозахисту як від собак так і від покидьків маю такий Шокер 

SHOKERU.COM.UA

Електрошокер OSA 928 PRO — потужна й продумана модель для самооборони OSA 928 PRO — компактний електрошокер із...

тріщить гучно і має натизахватні пластини. Діє як на людей так і на тварин, купув на початку літа.

В 02.11.2025 в 15:56, dvr33 сказав:

В 02.11.2025 в 16:20, ostit сказав:

він діє на відстані приблизно 10-20м просто затріщали і собаки иікають. Можу завтра прислати відео як воно діє, або подивіться в ютубі

Так прикольно дивитися як сам чувак із собою розмовляє :) Ой... боти...клоноводи . 

• +1 2
Опубліковано
В 31.10.2025 в 23:49, Nokian сказав:

Ось що. Якщо ти мені колись зустрінешся, отримаєш. Не за мене, а за память всіх тих , хто поліг та поранений. Полеглих не ділять на тцк, поліцію, військових, добровольців.

Закарбуй собі на носі.

Ти чого не на війні, герой? 

• +1 1
Опубліковано
В 02.11.2025 в 16:56, dvr33 сказав:

Так то хєрня повна, бо твоя собака теж від страху може обісцятися

Опубліковано (змінено)

от буває, що така перлина потужного бойового духу і запалу тільки даремно пліснявіє в темних закутках Юванту, так і не розкривши свій потенціал на повну...

Змінено користувачем vampirich
  • Ха-ха 2
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
On 11/2/2025 at 5:33 PM, Zheny@ said:

Так прикольно дивитися як сам чувак із собою розмовляє :) Ой... боти...клоноводи . 

така ж тупа реклама не працює

Опубліковано (змінено)
On 11/2/2025 at 4:56 PM, dvr33 said:

як працює треба перевіряти на usb порті пк або ноутбуку чи смартфоні

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
В 01.11.2025 в 14:35, vampirich сказав:

Маєш реальну ідею як набрати резерв людей на підміну без того тцк-шного свавілля? 

А толку з людини яку викрали і силою заперли в армію? В кращому випадку нічого не буде робити і принайменшій нагоді/загрозі звалить і все.

Опубліковано
В 03.11.2025 в 12:45, Litovets сказав:

А толку з людини яку викрали і силою заперли в армію? В кращому випадку нічого не буде робити і принайменшій нагоді/загрозі звалить і все.

це не у всіх 100% випадків але таки у переважній більшості і це дуже довга тема для дискусії, яка в принципі ні до чого не приведе

• +1 2
Опубліковано
On 11/3/2025 at 12:45 PM, Litovets said:

а що буває добровільна мобілізація хочу- не хочу? он зараз на окупованих територіях будуть мобілізовувати і там такої демократії не буде як у нас

Опубліковано
On 11/3/2025 at 12:45 PM, Litovets said:

погоджуюсь, через силу результату не буде, тому і такий великий відсоток СЗЧ

Опубліковано
В 03.11.2025 в 13:39, case_l сказав:

а що буває добровільна мобілізація хочу- не хочу? он зараз на окупованих територіях будуть мобілізовувати і там такої демократії не буде як у нас

а у нас демократія? ну не знаю, чомус не помітно.

Опубліковано
В 03.11.2025 в 14:41, case_l сказав:

так, у нас демократія

а чим наша демократія відрізняється від їхньої демократії?

Опубліковано
On 11/3/2025 at 3:38 PM, halmer said:

а чим наша демократія відрізняється від їхньої демократії?

якщо ти різниці не бачиш, то за що війна йде?

• -1 1
Опубліковано
В 03.11.2025 в 15:55, case_l сказав:

4 роки тому я різницю бачив, зараз не бачу.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 03.11.2025 в 15:55, case_l сказав:

Хоча ні, різниця все ж є, наша демократія менш демократична ніж в кацапів. В середньостатистичного кацапа чоловічої статі явно більше прав і свобод ніж в українця.

• Ха-ха 1
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...