Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 09.09.2025 в 20:20, Nokian сказав:

А перекупи скільки дають?

В тому і справа що навіть перекупи не звонять

Як колись продавав машини, то зразу починали звонити як оголошення викладалось на авто-ріа.

А тут пару дзвінків від власників інстаграм-телеграм розмістити оголошення на своїх сторінках. і все

• +1 1
Опубліковано
В 10.09.2025 в 09:59, case_l сказав:

може для перекупів не ходова модель 

Швидше за все

На авторинок малий ганяв пару разів, то каже ніхто навіть не підходить

І не тільки до Сонати, взагалі до більшості легковиків. Всі кросовери дивляться

• +1 2
Опубліковано
В 10.09.2025 в 11:51, WebTraveller сказав:

ніхто навіть не підходить

І не тільки до Сонати, взагалі до більшості легковиків. Всі кросовери дивляться

Для мене дивна тенденція. Що люди такого цікавого в тих кросовеерах бачать, що настільки вони ринок захоплюють? 

Опубліковано
В 10.09.2025 в 17:55, Unknown сказав:

Для мене дивна тенденція. Що люди такого цікавого в тих кросовеерах бачать, що настільки вони ринок захоплюють? 

Дивна не дивна, але я вже також розглядаю кросовер для себе.

Старість не радість, проблема з коліном, а сідати в кросовер все-таки зручніше чим в низький седан.

Хоча на далекі відстані седан як для мене зручніший. Напівлежачи можна їхати дуже довго і не втомлюєшся

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 9/10/2025 at 9:38 AM, WebTraveller said:

Дивна не дивна, але я вже також розглядаю кросовер для себе.

Старість не радість, проблема з коліном, а сідати в кросовер все-таки зручніше чим в низький седан.

Хоча на далекі відстані седан як для мене зручніший. Напівлежачи можна їхати дуже довго і не втомлюєшся

Все залежить від посадки та сидіння... вже три рази взимку їздив на своїх SUV на Флориду і назад, там тільки 2 000 км в одну сторону - все цілком ок, навіть зручніше і спокійніше ніж на легковику бо сидиш вище і бачиш дальше, тому їдеш навіть набагато розслабленніше. А з усім іншим цілком згоден, сам на легковик певно уже не пересяду, а для жінок то взагалі найкращий варіант. Більше багажне відділення, а ще можна розкласти задні сидіння, накачати матрас, кинути одіяло, подушки - і нормально спати в повний зріст двом чи навіть трьом.

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 10.09.2025 в 20:49, Waver сказав:

Більше багажне відділення, а ще можна розкласти задні сидіння, накачати матрас, кинути одіяло, подушки - і нормально спати в повний зріст двом чи навіть трьом.

Ну кросовери, як і седани, різні за розміром бувають, тому саме ця перевага, як на мене, надумана трохи. Є універсали D класу, то там місця не менше як в паркетник. 

Як я бачу плюси кросовера – це висока посадка і кращий огляд (для кого це потрібно). Водночас в дальню дорогу на великій швидкості є мінус – вищий центр ваги і тому гірша керованість від порівняльного по класу седана, в ще розхід пального вищий на швидкості за рахунок більшого лобового опору.

Опубліковано (змінено)
В 10.09.2025 в 17:38, WebTraveller сказав:

я вже також розглядаю кросовер для себе.

До речі, забув раніше спитати: а соната в тебе замість епіки, чи Епіка досі тебе катає?

Змінено користувачем Unknown

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...