Перейти до змісту

Прошивки 2024.14.Х для Model 3/Y та проблеми після їх встановлення

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно для Model 3/Y вийшли прошивки 2024.14.Х, які принесли багато цікавих "плюшок", починаючи з суттєвого оновлення інтерфейсу для машин з процесорами Ryzen. З процесорами Intel Atom трохи все не так цікаво, однак візуалізація теж багато де оновилась і в цілому прошивки дуже цікаві.

Однак, для власників "биточків" і "американок" разом з тим з'явилися і проблеми -- нові прошивки затирають всі зміни в secure config, які робили наші місцеві "фахівці" -- в першу чергу мова про зміну регіону з US на EU, активація відключеного після ДТП суперчарджера, включений "піратський" автопілот. Загалом, злітають ось ці параметри

• country
  • autopilot
  • superchargingAccess
  • performancePackage
  • connectivityPackage
  • softRange
  • immersiveAudio

тому варто дуже уважно поставитись до цього оновлення і зважити плюси/мінуси, перш ніж його ставити.

Ну і пишіть сюди, якщо з'явиться рішення, де та за скільки можна ним скористатись  :)

Опубліковано

Я не шив нічого, я машину купив вже шиту. Продавець запевняв, що це заводський стелс перфоманс (такі дійсно були, але маю сумніви, що мені так повезло). FSD у мене немає. Точно шитий Enhanced Autopilot і змінений регіон на євро (жовті поворотники ззаду, наші правила на компі, швидкість в кілометрах на годину і т.д.), ну і суперчарджер думаю що активований к нас, хоча не знаю, може і ні, бо дтп в Штатах по машині було мінімальне.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...