Перейти до змісту

Продам вел типу шосер

Andrey XP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друг продає ровер типу шосер німець! ровер потребує уваги і вкладань, хатя ітак непогано їздить! ціна 350 гр

кого цікавить дам фото

рама сталюка можна зробити норма вел поставивши нові колеса)

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо виставляється вел чи любі другі залізяки, прошу надавати повний опис і фото одразу.

Надалі повідомлення, "продам металевого кота в мішку", будуть видалятись. А того зто таке напише, будем відправляти в РО на тиждень.

Для збору інформаці.

Опубліковано

лано незлися насяльніка))) просто вел без опису, на переключателях пише "сімплекс", тіпа фірма така) да й який там опис за такі то грошенята))

А от і фото

post-2688-1219238005.jpg

post-2688-1219238005.jpg

Опубліковано

И где оно находится?

И точно ли продается?

Бо за шоссера твоего так ответа и не дождался.

Дам в Луцке 300 грн.

Опубліковано

Шосер мій продався вже давно, може вже й подругому колу незнаю! а цей в червонограді, продається точно, тіки треба ше в луцк тоді закинути

Опубліковано
нармально! запхати в автобус і привезти :)

Ты брат либо издеваешься, либо хрен его знает.

Дай телефон продавца.

Опубліковано
2 GreyHairs за пару пляшок пива можу доставити тобі вел до луцька ;)

Марко - не вопрос.

Но сначала надо договориться с хозяевами.

А это как я вижу проблема. :_36: Одно "словоблудие" как и в прошлый раз.

Если знаеш хозяина давай я обменяю тебе вел на денежку и пиво.

Телефон в личке.

Опубліковано

шо ти тут бочку на мене гониш! тоді я твій телефон записав і знав якшо непродам то тобі позвоню, а так як був вел вже забитий то я тобі інезвонив, а з хазяїном вела ваше нема шо тобі говорити йому серівно, а з Марком ми договоримся, буде тут позвоне закинем йому вел і всьо! :( які проблеми

Опубліковано
шо ти тут бочку на мене гониш! тоді я твій телефон записав і знав якшо непродам то тобі позвоню, а так як був вел вже забитий то я тобі інезвонив, а з хазяїном вела ваше нема шо тобі говорити йому серівно, а з Марком ми договоримся, буде тут позвоне закинем йому вел і всьо! :( які проблеми

Друг мой люди обычно общаются. я месяц возил с собой денежку, чтобы в случае, чего не задерживать нашего червоноградского товарища (тебя) :). Если вел был забит или продан обычно интересующемуся сообщают об этом - елементарные правила общения при купле продаже.

Если можно подтверди сумму продажи в Червонограде 300 грн. Тогда я буду знать, что мне предложить Марку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...