Valyanok Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 06:33 #1 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 06:33 Придбав на Варшавці болотну черепаху Потрібні практичні поради по догляду за черепахою, в неті багато чого прочитав, але є суперечливі статті Можливо навідь в когось є обладнання для її утримання Фото та ціни в студію
Zerotul Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 07:00 #2 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 07:00 Да брате!!Цим треба було займатись до покупки копати копати і копати знання на твою черепаху!!ну хоч би в продаця спитав би
VovkleV Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 11:49 #3 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 11:49 продавець, як мені думається, - той "штріх" на варшавці що продає раків - а він в тому що черепахи їдять і т.д. "не бум-бум"
romaxa11 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 12:03 #4 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 12:03 не переживай чим би ти їх годував вони все одно не здохнуть. Живуть довго і нічого не бояться, крім ножа в задниці. Мав таких пару, але більшеньких, так от самець літом бігав по травиччі і втік десь на город, знайшли ми вже його весною коли города копали, практично не змінився. З того часу як я їх купив, їх вже десь чотири рази перепродували, а ресурсу у них ще десь разів на 25.
Valyanok Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 14:50 Автор #5 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 14:50 Да брате!!Цим треба було займатись до покупки копати копати і копати знання на твою черепаху!!ну хоч би в продаця спитав би Навідь більш ніж вичерпну відповідь дав Vovklev в 3 повідомленні
Valyanok Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 14:58 Автор #6 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 14:58 не переживай чим би ти їх годував вони все одно не здохнуть. Живуть довго і нічого не бояться, крім ножа в задниці. Мав таких пару, але більшеньких, так от самець літом бігав по травиччі і втік десь на город, знайшли ми вже його весною коли города копали, практично не змінився. З того часу як я їх купив, їх вже десь чотири рази перепродували, а ресурсу у них ще десь разів на 25.Да бігають вони будь здоров, майже так як в анекдоті про наркомана: - відкриваю я клітку, а вони як ламануться... Мала вже із-зі дивина діставала, лишила на пару сек. А все таки цікавлят більш конкретні поради, типу коли і чим комити, в чому утримувати, коли і як міняти воду і т.п. Ну і власне можливо в когось залишилось обладнання для їх утримання та догляду.
olaok Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 20:25 #7 Опубліковано 20 Серпня, 2008 в 20:25 В нас була черепаха - правда, червоновуха - але втікла Тому якщо хочеш - можу за условно визначену суму віддати всьо, що осталось - тобто є акваріум, кілька місточків, фільтр для води, лампа, ще щось - треба подивитись. Якщо цікавить - пиши. Щодо догляду - їдять вони багато чого, але віддають перевагу рибі - можна брати хека філе і просто давати кусочки. Проблема, що при кормежці рибою - треба додатково давати вітаміни, тому рекомендую брати корм для черепах - він як правило збагачений вітамінами. Словом, пиши, якщо щось конкретне цікавить - може чимось допоможу. А створіння вони дійсно цікаві і дуже шустрі...
romaxa11 Опубліковано 21 Серпня, 2008 в 06:24 #8 Опубліковано 21 Серпня, 2008 в 06:24 Згадав що дуже любили тлумити хробачків. Їли їх дуже багато, ще й бились за них. Ще якщо вони в тебе маленькі обов'язково в акваріумі має бути місце де вони можуть виліхти і відпочити, а то в знайомого така черепашка борсалась пару днів в акваріумі, його це дуже тішило а потім вона втопилась.
Valyanok Опубліковано 21 Серпня, 2008 в 06:29 Автор #9 Опубліковано 21 Серпня, 2008 в 06:29 Згадав що дуже любили тлумити хробачків. Їли їх дуже багато, ще й бились за них. Ще якщо вони в тебе маленькі обов'язково в акваріумі має бути місце де вони можуть виліхти і відпочити, а то в знайомого така черепашка борсалась пару днів в акваріумі, його це дуже тішило а потім вона втопилась. Дякую за пораду Хоча трішки дивно, як на мене, чому болтна черепаха може та й утопитись В нас була черепаха - правда, червоновуха - але втікла Тому якщо хочеш - можу за условно визначену суму віддати всьо, що осталось - тобто є акваріум, кілька місточків, фільтр для води, лампа, ще щось - треба подивитись. Якщо цікавить - пиши.Щодо догляду - їдять вони багато чого, але віддають перевагу рибі - можна брати хека філе і просто давати кусочки. Проблема, що при кормежці рибою - треба додатково давати вітаміни, тому рекомендую брати корм для черепах - він як правило збагачений вітамінами. Словом, пиши, якщо щось конкретне цікавить - може чимось допоможу. А створіння вони дійсно цікаві і дуже шустрі... Звичайно цікавить, чекаю ціну і якщо можна фото А який об'єм акваріума?
Valyanok Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 06:02 Автор #10 Опубліковано 13 Жовтня, 2009 в 06:02 Закрийте тему пліз
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.