Перейти до змісту

SSD KingSpec 360Gb висне та зникає...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є на руках ссд з доволі цікавим об'ємом 360GB.

Ноут/леттоп hp 15-bs004ny 

Win10

SSD KingSpec 360Gb

Проблема... перестав завантажуватися в ноуті, підключив до ПК почав зникати/відключатися тобто в провіднику я його небачу, в диспетчері дисків теж.

Форматнув, при спробі встановити нову вінду б'є помилками 0x800701b1 і потім теж зникає, після перезавантаження знову є :)

Чим серйозним його можна прогнати? Щоб вже точно знати що йому триндець 

PXL_20230403_192045199.thumb.jpg.1c2b88e76238ba801c80c20c6da0762b.jpgPXL_20230403_192035478_MP.thumb.jpg.2a0c4a76bee311dc11a9e1f672401851.jpg

Опубліковано

На сайті виробника навіть немає такої моделі. Це скоріш за все іще більшими китайцями відновлена/обрізана версія. Хіба що шукати по контроллеру прошивку і пробувати перешити

Опубліковано

А чи варто ламати голову і витрачати час, враховуючи копійковість другосортних SSD?

Spoiler

image.thumb.png.0f2ef42e32ee7a9b6623c3fa721f71c6.png

https://www.aliexpress.com/item/1005004786749783.html

Брав таких декілька штук для стареньких машин. Проблем не мав.

Опубліковано
1 година тому, MaestroA сказав:

Брав таких декілька штук для стареньких машин. Проблем не мав.

Погуглив, не я один такий, багато хто на форумах різних пише про "приколи".

Ну не викидати же, трохи покручу його

Опубліковано
5 hours ago, Oli said:

Ну не викидати же, трохи покручу його

Якщо річ з "приколами", але скоріше робоча, ніж мертва, то краще її продати на OLX і купити нову. Техніки з "приколами" продав достатньо. Як показує мій рейтинг на тому ж OLX (9,3/10), рівень звернень і скарг практично нульовий. Оскільки потреби, вимоги і спосіб використання у всіх різні.

5 hours ago, Oli said:

Погуглив, не я один такий, багато хто на форумах різних пише про "приколи".

Є таке, хоча не у мене. Але ціною виправдовується. Беру для слабких/старих систем, які не передбачають збереження цінної інформації.

Опубліковано
On 04.04.2023 at 21:12, MaestroA сказав:

Якщо річ з "приколами", але скоріше робоча, ніж мертва, то краще її продати на OLX і купити нову.

Щось він мені сподобався той ноут, тонкий легкий +м2 роз'єм має, якщо розблокує батарею то залишу для роботи...

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Oli said:

Щось він мені сподобався той ноут, тонкий легкий +м2 роз'єм має, якщо розблокує батарею то залишу для роботи...

Я не про ноут, а про SSD. Продати твердотілого "з приколами" по мінімальній ціні на OLX і купити нового. На M.2.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано

Скажу по власному досвіду. Якщо ссд починає любити нерви, злітає прошивка чи ще щось... Оці всі грання з перепрошивкою, повним форматуванням до одного місця. Нажаль. 

Якщо це не щось дороге і якісне) 

Опубліковано
4 годин тому, MaestroA сказав:

Я не про ноут, а про SSD. Продати твердотілого "з приколами" по мінімальній ціні на OLX і купити нового. На M.2.

Взяв Арасеr на 256

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...