Перейти до змісту

[Архів] - Куплю Пк щоб можна було пограти

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Потрібен Пк для дитини, щоб можна було пограти
відеокарта мін 2 Gb, бюджет до 10к

Змінено користувачем Holy
Опубліковано (змінено)
1 час назад, romanc сказал:

Пограти краще приставку за ті гроші

Є плюси, ігри для двох людей, але мені здається, що в такому випадку мені буде мороки більше, як родичу, що розуміється в компах, а не в приставках :D наврядчи хтось там купуватиме ігри (проший, скачай, запиши)

Змінено користувачем Holy
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
9 часов назад, Holy сказал:

Є плюси, ігри для двох людей, але мені здається, що в такому випадку мені буде мороки більше, як родичу, що розуміється в компах, а не в приставках :D наврядчи хтось там купуватиме ігри (проший, скачай, запиши)

Можна xbox і підписки на ігри від 80грн на міс. Ультімейт. Мінусом для України не робить хмарний сервіс без чаклунства.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
10 годин тому, Holy сказано:

а на комп не доведеться ігри скачувати і встановлювати?

Опубліковано

Можу запропонувати ноутбук з ігровою відеокартою - Dell Latitude 5480, 14 дюймів, і7-7600, HD 1366*768, ddr4 16Gb, ssd m.2 pcie 512Gb, NVidia GeForce MX930 (2Gb DDR3)/акб73% - 10400 грн.

Furmark (бублик) видає 11-12 кадрів. Відеокарти хватає, наприклад, для Genshin Impact.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/noutbuk-dell-latitude-5480-i7-7600-14-hd-16gb-nvme512gb-nvidia-akb73-IDPVGoI.html

Можна трохи змінити конфігурацію для попадання в бюджет (встановити акум з меншим здоров’ям або зменшити пам’ять/диск).

Луцьк

О5О-378-O3-O4

Fur.jpg

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...