Перейти до змісту

Cloudflare Pages - хто пробував?

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В нашій компанії використовується для кешу сторінок для захисту від атак.

Про безкоштовний тариф не знаю. Але не думаю що там є якісь обмеження по швидкості. Думаю, для статичного контенту гарний варіант.

Може швидкість для користувачів буде залежати де саме ці користувачі знаходяться. Наприклад, якщо в Україні, то якийсь український хостинг може швидше працювати для них.

https://digital.com/best-cdn-providers/cloudflare/

Опубліковано
  В 27.09.2022 в 10:10, vvkit сказав:

В нашій компанії використовується для кешу сторінок для захисту від атак.

Про безкоштовний тариф не знаю. Але не думаю що там є якісь обмеження по швидкості. Думаю, для статичного контенту гарний варіант.

Може швидкість для користувачів буде залежати де саме ці користувачі знаходяться. Наприклад, якщо в Україні, то якийсь український хостинг може швидше працювати для них.

https://digital.com/best-cdn-providers/cloudflare/

Показати  

Це різні сервіси.
Я типу про хостинг для статичних сайтів запитував. Це по факту джемстек + цдн.

• +1 1
  • 6 місяців потому...
Опубліковано (змінено)
  В 27.09.2022 в 08:37, sergkots сказав:

Хтось розміщував статичні сайти вже там? Дійсно швидко працює?

Показати  

А в чому - питання? голий html - і так буде працювати, де завгодно, швидко і надійно, і не "хакнеш" - бо там нема чого;)

просто як хостинг - це ніяк, це варіант для розробників, і Cloudflare - нічого нового не придумали...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
  В 28.03.2023 в 10:08, Bliksss сказав:

А в чому - питання? голий html - і так буде працювати, де завгодно, швидко і надійно, і не "хакнеш" - бо там нема чого;)

просто як хостинг - це ніяк, це варіант для розробників, і Cloudflare - нічого нового не придумали...

Показати  

Вони кажуть що статичний сайт буде максимально близько до клієнта. Відповідно швидкість завантаження буде максимальна. Чи насправді це так?

Опубліковано
  В 28.03.2023 в 19:01, sergkots сказав:

Вони кажуть що статичний сайт буде максимально близько до клієнта. Відповідно швидкість завантаження буде максимальна. Чи насправді це так?

Показати  

Теоретично - так, на практиці, якщо я буду тримати свій сайт в ДЦ Київстара - то мій буде швидше завантажуватись ніж той що на Cloudflare.

По суті, Cloudflare дає можливість спробувати CDN, тому і пропонують тільки для статичних сайтів,

якщо багато трафіку з буржа- CDN себе виправдає, якщо з України - різниці не буде.

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 29.03.2023 в 07:51, Nick85 сказав:

зображення будуть швидко грузитись

Показати  

будь-яка статика буде швидше, але якщо сервер в Україні і аудиторія в українська ,то сенсу від CDN - практично немає, якщо говорити про швидкість завантаження.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...