Перейти до змісту

Потрбіна Windows Xp Home Russian 672

maxim_ro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт ! В мене до ноута HP Compaq nx7400 іде ліцензія на такий дистрибутив Windows Xp Home Russian 672, але диска в поставці не було. Прохання в кого є вище вказана ось поділитись!

Буду дуже вдячним ! =)

Опубліковано

в мене десь валялась, ставив в себе, теж ліцензія ... якщо не горить, можу завтра залити

Опубліковано
в мене десь валялась, ставив в себе, теж ліцензія ... якщо не горить, можу завтра залити

з мене пиво ! :angry:

Опубліковано

На рахунок підішла я вже знайшов в неті Windows XP Home Russian OEM мало того що в синьку випадала так ще й мій серійник не підійшов хоча ніби те що треба, але в мене ось це ті цифри 672 незнаю до чого вони там, реліз такий напевно.

Так що якщо підійде буду надзвичайно вдячним =)

Опубліковано

а я не раджу таким користуватись, як і філками і звєрями :0037: З.і моя в синьку не випадала - 100% робоча бо пів року чи рік стояла на компі..... але вона тоже оем ,кажись. Я її забрав в від нового компа, який мав ставити в одної кантори, їй наклейку лишив......

Опубліковано

Ну на рахунок цього диска - то він універсальний. Хочеш - звичайну вінду постав, хочеш - звичайну, але з пакетом драйверів, хочеш - незвичайну. А Звері і прочє г сам не раджу, не моє

Опубліковано
На рахунок підішла я вже знайшов в неті Windows XP Home Russian OEM мало того що в синьку випадала так ще й мій серійник не підійшов хоча ніби те що треба, але в мене ось це ті цифри 672 незнаю до чого вони там, реліз такий напевно.

Так що якщо підійде буду надзвичайно вдячним =)

Якщо в біосі можна переключати режими вінчестера , то постав IDE , тоді стане люба вінда , якщо не має таких опцій тоді складніше буде , треба інтегрувати самому в віндовс драйвера АНСІ , для твого чипсета ICH7-M ,

2 Tarzanych

FuckYouBill уе... ще ще те, якщо чоловік сильно не шарить в тому ділі ,то ті слова будуть довго в твою адресу ще летіти  , після автоустановки і форматуваня всіх розділів і створеня двох нових 20 гіг і все інше що залишилось.

Опубліковано
Раджу диск FuckYouBill, підійде желєзно

я чому хочу назад той дистрибутив щоб обновлювався нормально

Опубліковано
я чому хочу назад той дистрибутив щоб обновлювався нормально

любу вінду можна відучити від дурної привички провірати валідацію ,спокійно оновлюватись , знайди корпоративну вінду і ніяких серійників і ніяких провірок.

Опубліковано
щось я не поняв, це тіпа халявна вінда? чи мене плющить вже на ніч? :)

трохи мене вже наніч плючить , номерок треба , просто в мене він вже давно вшитий в образ вінди , створюється файл відновідей на разні питаня , при установці вінда бере відповіді звідти.VL (корперативна ліцензія) не прсить активації. а валідні ключі в інеті знайти без проблем.(або відучити від провірок на валідацію)

Опубліковано

Залив в софт 125мб, треба було перегрузити комп, тепер ні докачка ні по новому не заливає, ні в ту, ні в інше папку, що за наф?.. може місця нема?

Опубліковано

тому що якщо не робити так як в нас прийнято, а спочатку прочитати інструкцію, то диск стає незамінним. Головне - не вибирати "полностью автоматическую установку". Купа засобів для діагностики, відновлення та ін., є Windows LiveCD. Переваг - море.

"Чиста, девственна ХР" там теж є

Опубліковано

та я вкурсі про те все, сам по роботі користуюсь отим ... але там хоч все більш менш правильно зроблено ..... ....

просто філки і звіри - то вже взагалі,...нема слів .

З.і топікстартер, на фтп чогось не льється, хз чого.... якщо хоч - заходь на Винниченка 65, віддам той диск оригінальний, він мну наф не треба :0084: ... бо завтра їду у відрядження, мну не буде до понеділка.

Опубліковано

Я ставлю зборку від OGOMOR, єдиний плюс - звичайна вінда із вшитим серійником, пакетами оновлень та різних примочок на кшталт шпалєр до робочого столу та утиліт типу ProcessKiller. ІМХО зручно та просто.

А той Білл... ну його.. він на "чорний день" є.. коли треба поставити вінду на ноут (є підтримка дров до САТА вінтів).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...