Перейти до змісту

Spawn new movie

Dimas

Рекомендовані повідомлення

Легенда counter-strike Abdisamed "Spawn" Mohamed представил общественности своё новое видео. Стоит напомнить, что до этого игрок SK-gaming продемонстрировал мувики: "Spawn Allmighty" & "Spawn Still Mighty". Новая работа от Steelseries имеет название - "Living Legend".

Длительность: 9 минут 50 секунд

Разрешение: 1024х576 пикселей

Размер: 382 мб

Якщо когось цікавить - заллю на фтп ближче до кінця дня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовнішнє посилання дайте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо когось цікавить - заллю на фтп ближче до кінця дня

канешно заливай!!! +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Spawn - эт папочка! И думаю буит интересно паглядеть на яво игру. Лей, зачётэг буит!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залейте на фтп Плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zheny@

http://uafile.com/297888

2 all

скоро буде на фтп

P.S. в мене якісь трабли, вибиває помилку передачі. Юзаю Тотал Командер. Попробую пізніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти ше питаєш чі заливати :D , ну ти смішний! канешно заливати! давай постарайся шоб проканало! всі хочем глянуть на папкіну ігру ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Парні, даж не знаю шо це...Може тяжкий день, може я ботка...Тупо не заливає. Одна і та сама помилка. Звіняйте за паніку, для нетерплячих є ссилка як качати з інету. Всі інші - чекаєм поки я роздуплюсь, або когось хто більш шурупає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто дискового простору на FTP не вистачає. Тому свою самооцінку знижувати не поспішай, все ти робиш правильно -_- .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо швидкість буде так само низькою то орієнтовно через півтори години можна буде стянути фaйлік з папки ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Video/Other/SpawN_L..._by_Steelseries

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже сподобалось як він пройшов на de_cbble і плент дефьюзив)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мувик пасатрел! Спаун, как и ожидалось не подвёл, мув зделан на высшем уровне, но вот лаг (мож тока у миня) : открываю через Винамп - звук не лагает, а видео тормозит; открываю чере Медия плеер классик - лагает звук... тупик...Чё за... ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Музика класна в мувіку :0121: , може хтось має :) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...