Перейти до змісту

Шоссе запчастини

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Касета Shimano Sora 8-зв. катана 150 км, практично нова 90 грн (нова 130 грн)

Гальма Alhonga, пара перед+зад, катані 150 км. практично нові 80 грн (нові 120 грн)

ps кста знаю з форумів що деякі круті мтб-шникі з успіхом юзають шосейні запчастини. наприклад касети - вони легші, зубчатість зірок менша, переключення плавніше - і є вони і 8ки і 9ки і навіть 10ки

Опубліковано
тре тормаза глянуть, давай фоти, мабуть заберу

невже ми луцькі без фот не розберемось? ;) буду катати, кину в рюкзак десь зобачимось. кинь мабілу в ПМ

хоча що на них дивитись - нова алхонга

Опубліковано

Мої такі ж пройшли 2000+ км політ нормальний.... тормозять нормально, як для Альхонги тільки треба нормальні колодки мякі поставити.

А так .... живіші всіх живих......

Свої гальма, що стояли на ХАІ..... передні невідомі, задні Шімано В-350 познімав.

Поставив 105..... ЛЮКС......

Але після гідравліки..... входячи в поворот чуть не вбився.... :0016:

Опубліковано

якщо razielю гальма не підійдуть, то собі гляну...відпишетесь про результати оглядин та договір купівлі-продажу :)

Опубліковано
ps кста знаю з форумів що деякі круті мтб-шникі з успіхом юзають шосейні запчастини. наприклад касети - вони легші, зубчатість зірок менша, переключення плавніше - і є вони і 8ки і 9ки і навіть 10ки

Внатурі. Підтверджую. Якщо вел буде використовуватися більше не на багнюку, де треба тягло конкретне, то шосейні касети рулять.

Андрій (Платон) і я в свій час...... на такій касеті і Детонаторах встановив свій рекорд швидкості. На трасі вона просто супер....хоча..... я зимою на шосейній касеті 11-25 виїхав по снігу !!! на підйом від фонтанів внизу... в парку....наверх, до Сніжинки... і не по дорозі а по газону. ВО! :)

Опубліковано

до 8ки касети з першого посту додається суперовий полегшений шосейний цеп, теж восьмирік, практично новий, 70 грн

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Гальма продані

Додалось

- руль гнутий шосейний лонгус, новий 75 грн (новий 85)

- гальмівні ручки Alhonga шосейні, нові, 80 грн пара (нові 100)

- переклюки на раму шимано, нові, 30 грн пара (нові 34)

- глагол лонгус короткий, шосейний, новий, 26,4мм - 50 грн (новий 70)

Фреймсет Компаньйола Нуово Рекорд, хромоль, чорний перефарбований, підсидєлка десь 60 см, з рідною вилкою. До неї додаю всі різьби/чашки та винос каллой новий. Ціна думається 250 грн. за бажанням віддам рідні колеса, руль, переклюки як бонус :lol:

• 2 місяця потому...
Опубліковано

продано касету і цеп

подумайте про привабливість покупки з огляду на ріст курсу, тепер це все нове коштує на ще на 30% дорожче!

- руль гнутий шосейний лонгус, новий 75 грн (новий 100)

- гальмівні ручки Alhonga шосейні, нові, 80 грн пара (нові 110)

- переклюки на раму шимано, нові, 30 грн пара (нові 40)

- глагол лонгус короткий, шосейний, новий, 26,4мм - 50 грн (новий 80)

Опубліковано

гляну на переклюки, і на глагол(тільки поміряю діаменр стартонівського), нажаль ручки купив раніше, а гальма завтикав, цього собі не прощу ;)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

продам

рама стартон 50 грн _+ 28 грн фарба під раму, рама не деформована не варена і не крашена

вилка 50 грн куплена на Велозоні за 110 грн

глагол 40 грн

винос даром

всього 150 грн все знаходиться в Юри Тимцо... на Франка

причина продажу апгейд на нову раму

• 1 місяць потому...
Опубліковано

2 b0rg цікавить ось це

винос каллой новий
ти його окремо не продаєш?

P.S. руля міряв? стандарт? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...