Перейти до змісту

[Архів] - Куплю ноутбук

vampirich

Рекомендовані повідомлення

На потреби бійців з-під Ізюму шукаю ноутбук

Вимог особливих немає. Оперативки 4, проц не селерон і не геть щось древнє, жива батарея. 

Бюджет 4 кілогривні +- але дешевше - краще, бо крім ноута можна буде купити щось іще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не горить на тижні приїде таке щастя. Для військових робим знижки на постійній основі за умови пред'явлення посвідчення чи інших аналогічних документів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вівторок їде авто туди. Потрібно за сьогодні-завтра придумати

24 хвилин тому, yura18 сказано:

Для військових робим знижки на постійній основі за умови пред'явлення посвідчення чи інших аналогічних документів.

Так це волонтери купують для військових

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, vampirich сказано:

На потреби бійців з-під Ізюму шукаю ноутбук

Вимог особливих немає. Оперативки 4, проц не селерон і не геть щось древнє, жива батарея. 

Бюджет 4 кілогривні +- але дешевше - краще, бо крім ноута можна буде купити щось іще

Надійний

Оголошення моє. Набереш. Домовимося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Zheny@ Думав поприкалуватися на тему, що як вояки будуть незадоволені ноутом, то здам твій номер телефону :)

але вояки довольні технікою, як слоники, сказали подякувати, і вже декілька грозились після повернення додому звернутися по ноути для синів-дочок

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, vampirich сказано:

@Zheny@ Думав поприкалуватися на тему, що як вояки будуть незадоволені ноутом, то здам твій номер телефону :)

але вояки довольні технікою, як слоники, сказали подякувати, і вже декілька грозились після повернення додому звернутися по ноути для синів-дочок

Насправді, я сам задоволений.

Нехай служить на благо нашої перемоги!

А хлопці хай звертаються після перемоги - радий буду допомогти!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема перенесена у смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...