Перейти до змісту

Встановити Signal на планшет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як встановити месенджер Signal на планшет (Android 7)? :blush:

З плеймаркета не встановлюється - "ваш пристрій не підтримується", очевидно, проблема у відсутності GSM модуля.

Спробував скачати APK - встановився, але в процесі реєстрації, на етапі підтвердження номера телефону - "відсутній зв'язок з сервером",

хоча з підключенням до інтернету все норм, які варіанти?

Опубліковано

Тут пишуть що встановлення на планшети не підтримується. Якщо APK скачане не з офіційної сторінки signal, то це взагалі може бути небезпечно.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, vvkit сказано:

Тут пишуть що встановлення на планшети не підтримується. Якщо APK скачане не з офіційної сторінки signal, то це взагалі може бути небезпечно.

Про це я знаю, думав, мож "танці з бубном" допоможуть, але, ще не підібрав потрібний "бубен".

АРК - скачаний з плеймаркета, є спеціальний софт який дозволяє це зробити, потім - перекинув на планшет і запустив, "напряму" з плеймаркета - не дасть скачати.

Я вже думав, можливо, варто скачати безпосередньо з сайту розробника, хоча - мало ймовірно, що буде різниця.

Шукаю варіанти, мож хтось вже пробував.

P.S. Мене і на телефоні влаштовує, це для старшої людини хочу на планшет встановити - на телефоні їй не зручно користуватись.

Опубліковано

а шо це за сигнал? Не чув раніше за цей мессенджер... Хто ним користується? Є в нього якісь переваги над телеграмами/вацапами? 

(просто цікаво)

Опубліковано

ну а по темі - ось відповідна гілка на 4пда, може там хто що порадить...

Ну а саме просте і банальне - я попробував тупо скопіювати робочі папки з смартфона, де він встановлений і працює, на оцей планшет, де він встановився, але не реєструється... Авось проканає... 

Звичайно, що може зовсім перестане запускатись (що найімовірніше), тоді пробувати по одній папці копіювати... Ну, це якщо не заморочуватись з штудіюванням форуму і виясненням, які папки/файли відповідають за що...

• +1 1
Опубліковано
13 hours ago, jack74 said:

а шо це за сигнал? Не чув раніше за цей мессенджер... Хто ним користується? Є в нього якісь переваги над телеграмами/вацапами? 

(просто цікаво)

говорять має шифрування на рівні користувачів, тобто навіть маючи доступ до сервера чи інтернет перехоплення, не вдасться нічого розшиврувати, військові ним користуються для побутових потреб, принаймні в ТРО рекомендували.

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
On 28.04.2022 at 21:50, jack74 сказано:

Ну а саме просте і банальне - я попробував тупо скопіювати робочі папки з смартфона, де він встановлений і працює, на оцей планшет, де він встановився, але не реєструється... Авось проканає... 

це - також пробував, не проканало, але - мало б... сьогодні знайду час - може ще "пограюсь"... десь чув, що потрібно файл конфігурації підправити, але не можу знайти гайд...

On 29.04.2022 at 11:31, Revolver сказано:

військові ним користуються для побутових потреб

ось саме для цього і потрібен, типу щоб - "коротко запитати"...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
On 28.04.2022 at 21:50, jack74 сказано:

може там хто що порадить...

на 4pda - ніц, аналогічно - шукають як обійти. Думаю, як варіант, можна "емулятор сімки" поставити на планшет (не дуже зручно для старшої людини), десь була така приблуда для андроїдів, або, таки знайти файл конфігурації і переписати під себе.

Опубліковано

я теж в першу чергу почав рити в бік "емулятора сімки", але почало видавати пошуком старі сайти, де колись (ще за часів кнопочних телефонів) мутили емулятори реальної сімки, а не програмні, полазив-полазив, не знайшов нічого та й закинув цей напрямок

• +1 1
Опубліковано

Якщо якось і вийде встановити, то це може бути нестабільне рішення. Для військового не гарний варіант. Банально, але все таки окремий смартфон потрібен.

Опубліковано
On 04.05.2022 at 13:27, vvkit сказано:

Якщо якось і вийде встановити, то це може бути нестабільне рішення. Для військового не гарний варіант. Банально, але все таки окремий смартфон потрібен.

Ну, для початку можна і тему почитати, у військового стоїть signal на смартфоні, питання було в тому - як його батькам встановити signal на планшет, щоб старшим людям - було зручніше користуватись.

Опубліковано (змінено)
On 04.05.2022 at 13:09, jack74 сказано:

а не програмні, полазив-полазив, не знайшов нічого та й закинув цей напрямок

аналогічно, знайшов "в шафі" нетбук простенький - встановив signal і дав людям.

Опубліковано
On 04.05.2022 at 13:09, jack74 сказано:

я теж в першу чергу почав рити в бік "емулятора сімки", але почало видавати пошуком старі сайти

та є кастомні прошивки, якраз з такою метою, але не на всіх процесорах працюють, короч - гемору більше ніж профіту.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...