Перейти до змісту

Народ зверніть увагу...

DrFaust

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні, всі мене орієнтовно вже знають на борді, атк от хочу звернути увагу на проблему мого міста яка дістала вже не лише мене але і дуже великої кількості людей...

В Горохові НЕМАЄ нормального провайдера.... організації та багато фізичних осіб в буквальному розумінні страждають без фірми чи організації якаб надавала якісний інтернет...питання настільки гостре що деякі організації просто дістали телеком та розглядають будь-які варіанти для підключення. Телеком покриває АДСЛом лише 3-5% населення а інші просто мучаться або з мобільним інетом або ж з підприємцем який толком неможе забезпечити навіть сітки неговорячи про якісний інет (+ жадність бере гору).

Велике прохання в народа які працюють в подібних структурах по наданню послуг звернути увагу на моє місто і тим більше на район.... навіть будуть дуже доречні варіанти по WiFi системі надання послуг (3 частоти на районі є свобідні.. знаю на всі 100% бо сам їх раніше займав) бо телефонні кабеля просто таки в жахливому стані і ніхто не планує їх обновляти...

Організації та прості жителі готові оплачувати хоч і завишену ціну (в розумних межах) але за швидкістну та якісну послугу....

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Доповню ще один важливий аспект що на території Горохова є ретрансляційна башня... висотою в 102 метри, для фізичних осіб навряд дозволять поставити ВайФай обладнання а от для юридичної думаю проблем не буде...достатньо 1 точки доступу для покриття всього району і навіть більше....

Опубліковано

я плачу 80грн щомісяця за 2.5кбайт/с ....... готовий платити в два рази більше, тільки дайте нормальний інтернет......

Опубліковано
8(0332)721763, Валерій. дзвоніть, питайте

правда, ми по міді працюємо

Дякую..тільки от в мене ні телефона немає і живу навіть віддаленно від центра міста... а таких випадків як у мене просто сила силенна...є ще якісь більш реальні пропозиції ?

З.І. Ваш варіант можливо підійде комусь хто в центрі.. тільки ж піднапряжіться.. приїдьте в місто, я приділю часу для того щоб показати вам географію його.. розглянете найбільш підходячий варіант який ви зможете запропонувати, організуйте рекламні листи.... впринципі це ж ваші гроші...

Опубліковано

візор локалки толком зробити не може, що вже казати про радіо, хоча можна подзвонити запитати , дякую ) .. я тут думаю, може то київстару платити. Але так влом альокалку насілувати. от зараз дружина в асі сидить, а мобіла при мені, нову купувати з еджмодемом, тоже якось не то ) .ех..

Опубліковано
А такі варіанти в вас не проходять?

http://www.internet.lutsk.ua/radio.php

http://www.mts.com.ua/ukr/hyperactive.php

Візор це тільки для курей на сміХ.... навіть говорити про це не хочу...а гіпернетом від джинса чи мтс і користуємось.. тільки кайфу від того 0,5 %, швидкість передачі даних відповідає якісному Dial-Up-з'єднанню (20–40 Кбіт/сек). Максимально можлива швидкість передачі даних при користуванні GPRS – 107,2 кбіт/сек, EDGE – 236 кбіт/сек

Плата 100 грн. з ПДВ стягується незалежно від дня календарного місяця, коли розпочато використання послуги. Наприклад, якщо Ви вперше скористаєтесь послугою 05.04.2008, з Вашого рахунку буде стягнуто 100 грн., а доступ до Інтернету надаватиметься до 30.04.2008 по тарифу 0, 01 грн за Mb.

і це ви називаєте нормальним інетом ? вот самі собі і візьміть ... побачимо чи вам це сподобається...я хоть і маю гроші але ж не повний дурень таким убожеством користуватись і платити такі ціни...

Опубліковано

Я як Сенкевичівський хлопець :) плюсану пажалуй. А то до баби приїжджаєш і скучно. :(

Придивлявся до Датасатовсько спутникового ынета, але цуко дорого: http://www.internetboom.com.ua/ru/info/business/

Опубліковано

ти хочеш сказати що в Сенкевичівці є покриття сідіемею? )) .. щось я сумніваюсь що воно нормальне

Опубліковано

Ну на оффсайті є, а як воно насправді перевірити нема чим.

edit:

аааа... допер в Сенкевичівці ніхто не сидить на сідіемей.

Хоча завтра попитаюсь мо хто і збочується.

Опубліковано

теж цікавить саме цей населений пункт :( Там сестричка моя страждає без нету..

Хтось там щось пропонував супутникове.. фтопку

Опубліковано

А ти думав <_< Мене от більше Ві-Фі цікавить в село між Локачами і Гороховом... Візор там на школи підрядився інет зробить... Но так як вони роблять то це жесть... Антену на школі втулили, точку теж... а вот настроїти то всьо толі впадло було, толі не зуміли... так і стоїть вже з пів року... Сервіс йопта.

• Адміністратори
Опубліковано

Наскільки я памятаю через Горохів проходить датагруповська оптична магістраль.

Але видать Датагрупу Горохів не інтересний.

Селява.

Опубліковано

бліннннн, як це неінтересний, та через рік всі тут будуть на інеті, .... люди розумнішають, інтернетизуються, нова ніша, так сказать ,.. робіть розетку в горохові і в шкліні )))

Опубліковано

2 kmd

хм... а дарма.. краще б зацікавились бо народу тут ой як багато і здивуються вони коли б тільки сказали що підключають ))) попит тут вагон а пропозиції немає...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...