Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 29.10.2024 в 20:29, case_l сказав:

наскільки добре такий мобілізований може воювати?

А хто готовий за 20 тисяч здохнути чи бути інвалідом? 100 тис не завжди і платять, а якщо командир дєбіл попадеться то 100 приїдеш тільки в чорному пакеті.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 10/29/2024 at 10:01 PM, MACCEN said:

А хто готовий за 20 тисяч здохнути чи бути інвалідом? 100 тис не завжди і платять, а якщо командир дєбіл попадеться то 100 приїдеш тільки в чорному пакеті.

йти воювати щоб заробляти - погана ідея, але для декого це звісно стало прибутковим бізнесом, особливо для тих хто вирішує кому платити 100к кому - ні.

• +1 3
Опубліковано
В 30.10.2024 в 10:06, case_l сказав:

йти воювати щоб заробляти - погана ідея, але для декого це звісно стало прибутковим бізнесом, особливо для тих хто вирішує кому платити 100к кому - ні.

Раніше ті, хто підписував контракт напевно не думали що доведеться воювати та можливо розпрощатись з життям :)

Але зараз радує що хочуть повернути пенсіонерів які в 35-40 років вийшли на пенсію щоб віддали борги які в них вклала держава :)

• Cумний 1
Опубліковано
On 10/30/2024 at 11:17 AM, MACCEN said:

Але зараз радує що хочуть повернути пенсіонерів які в 35-40 років вийшли на пенсію щоб віддали борги які в них вклала держава :)

якщо навіть повернуть, то  вони не в окопах будуть сидіти, а на охфіцерських посадах зі всі негативними наслідками для мобілізованих простих смертних

• +1 2
Опубліковано
В 30.10.2024 в 11:38, case_l сказав:

якщо навіть повернуть, то  вони не в окопах будуть сидіти, а на охфіцерських посадах зі всі негативними наслідками для мобілізованих простих смертних

Доречі так і буде напевно, вони що дурачкі туди йти, дехто з них віддав кращі роки на боротьбу з зеленим змієм та на пррдивляння фільмів коли був на чергуванні :)

• Cумний 1
Опубліковано
On 5/12/2022 at 11:54 AM, LIROL said:

Всім. Всім-всім. Так. Всім-всім без винятку. Хто ностальгує за СРСР.

Якщо ви його застали, то не плутайте власну молодість, *уй стояв і дівки любились, і ту тюрму народів. Якщо не згодні - ви або із "партєйних"- "ваєнних" - "приблатньоних", або недалекі розумом. Крапка. Без винятків.

Якщо не застали, то увімкніть мізки. "Житло давали" - в інеті є розрахунки, що у робітника в середньому за весь час його праці протягом життя забирав СРСР непрямо приблизно ТРИ квартири. "В магазинах все було" - а черги за "рубльовкою"? Черги на меблі. Меблі, Карл! Рік-два...Гроші складали "на книжку", бо вони не були забезпечені товаром у вільному обігу, економіку не обманеш, ракетами/кулеметами/снарядами не поторгуєш на ринку (в Самуельсона в "Економікс" є гарний приклад  про "перетікання" масла в гармати). Про колгоспників мовчу, паспорти коли їм дали? Кріпосні. Пенсія їм же десь із 1970 з'явилась. В бабці моєї була 12 (дванадцять) рублів, 1983 десь... Особисто стояв в черзі по масло в 2-3 годині ночі. Луцьк. Нє, ну якщо ваш тато/мама продавець, або "вантажник на базі" - то ви король і відмінник в школі. Де ж про таке не ностальгувати?  Особисто таких знаю.

Маловідомий факт, "престиж" освіти. На виробництвах інженер отримував менше робітника. Якщо ж він був улюбленець колективу, або без нього ну ніяк не можна було "план" виконати - колектив робітників скидувався йому на доплату. Ще +оклад, який в інженера був десь 150-190 рублів...

Просто факт. Зараз у Вашій власні оселі (більшості) маєте комфорт, кухня, побутова техніка, зручності, опалення, вода, навіть в умовній Видраниці, не кажучи про Боголюби. 2020 рік, Україна. На росії поза мегаполісами і великими містами такого нема. А от в США знаєте, коли це питання вирішили? 50-ті!. Європа - 60, бо війна була...

Ми зараз живемо краще. Факт. Єдине - звикли жити по команді, не нести відповідальність за своє життя, соціалізм/комунізм казав не висовуватись і сам "рішав" як індивіду жити/вчитись/вмирати. А от тепер ти сам собі хазяїн. А за 70 років і забулось тако троха, як то самому хазяйнувати, вирішувати, відповідати, врешті-решт, за своє життя самому.

P.S. Якщо жалкуєте за СРСР, а не "по***діти", то вам на росію.

P.P.S СРСР на дух не переношу, про піонерію, комсомол, партію навіть не згадував спеціально.

сподіваюся ти з гвинтівкою вже і в окопі?

Опубліковано (змінено)
В 30.10.2024 в 21:12, MaddMan сказав:

Як твій міжвушний нервовий вузол зміг пов'язати пост про прєлєсті совка з окопом?

Змінено користувачем halmer
  • Ха-ха 1
Опубліковано
В 30.10.2024 в 21:12, MaddMan сказав:

Ти я бачу реально щирий українець який можливо там не був, але вже всіх посилаєш :)

Я просто знаю тих які там, чи там були аж ніяк ніколи не казали "йди до нас" :)

Опубліковано
On 10/30/2024 at 2:59 PM, MACCEN said:

Ти я бачу реально щирий українець який можливо там не був, але вже всіх посилаєш :)

Я просто знаю тих які там, чи там були аж ніяк ніколи не казали "йди до нас" :)

я думаю що пора "переможна" техенько видалити зверху, або йдіть перемагати бо чомусь пересічні громадяни яких ловлять вулиці мають "перемагати" за вас, угу

Опубліковано
В 30.10.2024 в 22:08, MaddMan сказав:

я думаю що пора "переможна" техенько видалити зверху, або йдіть перемагати бо чомусь пересічні громадяни яких ловлять вулиці мають "перемагати" за вас, угу

За вас це за кого ти маєш на увазі уточни, а то я щось не можу зрозуміти якшо відверто?

Опубліковано
On 10/30/2024 at 4:34 PM, MACCEN said:

За вас це за кого ти маєш на увазі уточни, а то я щось не можу зрозуміти якшо відверто?

всіх "свідомих" які тут дописували раніше а тепер щось притихли

Опубліковано
В 01.11.2024 в 01:05, MaddMan сказав:

всіх "свідомих" які тут дописували раніше а тепер щось притихли

Ну допустимо, я не свідомий, я бачу що ми втрачаємо позиції і про*обуємо по всіх фронтах, що далі? Який сенс з твоїх висерів? Здаємось і вчимо гімн рашки чи шо?

• +1 1
Опубліковано
В 01.11.2024 в 22:19, halmer сказав:

Ну допустимо, я не свідомий, я бачу що ми втрачаємо позиції і про*обуємо по всіх фронтах, що далі? Який сенс з твоїх висерів? Здаємось і вчимо гімн рашки чи шо?

Тоді щоб не попасти під утилізацію, це по факту чорний пакет, або щось інше, а це по факту виведення поза штат та 500 грн зарплати.

Купувати ласти, вчитись плавати, або шукати інші варіанти, бо кажуть через Тиск вже важко переходити.

Кожен сам вибирає свій шлях.

Опубліковано
On 11/1/2024 at 10:19 PM, halmer said:

я бачу що ми втрачаємо позиції і про*обуємо по всіх фронтах, що далі?

це відбувається з 2014 року

Опубліковано
On 11/1/2024 at 10:19 PM, halmer said:

Здаємось і вчимо гімн рашки чи шо?

можеш дрони збирати чи донатити на них, це те що реально вбиває кацапа

Опубліковано
В 01.11.2024 в 23:26, MACCEN сказав:

...факту виведення поза штат та 500 грн зарплати.

Побратим був  на лікуванні довго, вивели поза штат, 20т грн отримував.

• Збентежений 1
Опубліковано
В 02.11.2024 в 06:54, romanc сказав:

Побратим був  на лікуванні довго, вивели поза штат, 20т грн отримував.

Все як в кого, та залежить від командира, в мене знайомий в ссо служив то жде від командира вже пів року якісь папери.

Та й по факту за поранення мають платити на мою думку мінімум 100 тис, + лікування абсолютно безкоштовне.

За групу третю напевно в залежності по чому виплачують всього 4800, а хто і на яку посаду візьме кантуженого декілька разів солдата на роботу, та і що він зможе в такому стані робити взагалі з толком. Коли буває його клинить то руку віднімає то ногу то взагалі паралізує, сидить на важких таблетках які не дешево вартують.

Опубліковано

Та ні друже готуйся тоді радянський гімн співати десь за кривим озером чи за полярним колом.

Опубліковано

Якщо больного мобілізували, можна по больничках лікуватися за рахунок міноборони, потім по 30 діб реабілітації-відпустка, потім вдома в військоматі ще направлення на влк і продовження реабілітації .

Опубліковано

Шось ви мене всі трохи не правильно зрозуміли, або я по дибільному пост той написав. Той меседж адресувався сабжу який почав нити шо воюють не ті і шо треба "переможна" з назви теми видалити. Так вот цікаво його думку побачити шо далі треба робити.

• +1 1
Опубліковано
В 02.11.2024 в 13:36, romanc сказав:

Якщо больного мобілізували, можна по больничках лікуватися за рахунок міноборони, потім по 30 діб реабілітації-відпустка, потім вдома в військоматі ще направлення на влк і продовження реабілітації .

План надійний, як швейцарський годинник.

• +1 1
Опубліковано
В 03.11.2024 в 08:22, xPON сказав:

План надійний, як швейцарський годинник.

Це не план, а можливість, котрою багато хто користується, обратна сторона того, що ВЛК признають всіх здоровими.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...