Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У вас пропозиція капітулювати? Не хочу розганяти про політику, зараз не на часі і не до того. Але могло б бути мабуть трішки по іншому якби питання оборони було на першому місці. Добре знали якого маємо сусіда. Коли знаєш що замки надійні то можна і домівку облаштовувати, а то вийшло так що вклали кошти в ремонт, меблі, техніку і двері віником підперли. Тепер мусимо боронити не лише майно а й життя.

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, weldermaster сказано:

не все так добре

я хоч і сам песиміст, але давай без цих зрад. мобілізація продовжується з тих резервістів, які або вже пройшли бойові дії, або будуть корисні на фронтах - водії, електрики, лікарі...

• +1 4
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, weldermaster сказано:

Значить не все так добре як вони нам розповідають. 

після твоїх постів, в мене все частіше виникає думка, кому - "вам", і якщо подивитись на твої попередні пости в цій темі - виникають деякі підозри... Ти - часом, не смєтаніна корєш? йому (смєтаніну) відносно - повезло, СБУ зловили, зловили б прості люди...ну, або не прості :mdr:

або :0130: чи :0145: а потім :0130:

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 7
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Bliksss сказал:

після твоїх постів, в мене все частіше виникає думка

Тебе що більше дратує? Вісім генералів Арестовича чи друга хвиля мобілізації?  Будь позитивним.

Змінено користувачем weldermaster
  • -1 2
Опубліковано
11 хвилин тому, weldermaster сказано:

Тебе що більше дратує?

Панікери і люди - які задають дурні питання, це ще до війни так склалось.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, weldermaster сказал:

В тєлєгі пишуть що розпочинають другу хвилю мобілізації. Значить не все так добре як вони нам розповідають. 

На руцком языке новость на каналах "ху.йовый "город", не комментируемая.

Вот офиц.

https://t.me/ministry_of_defense_ua/307

Змінено користувачем romanc
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, Alex S сказано:
  Показати прихований контент

Я не став на той пост відповідати, але один до одного ,як Блікс ,хотів подумки відповісти - кому нам і хто вони? Є багато незрозумілого . Але йде важка війна з реально кровожерливим ворогом . Війна за Незалежність.Якщо останній теоретично переможе - рібята пісімісти , особливо айтішніки фрілансєри, вам точно жіночий дітородний орган . Як і всім іншим. Це ярмо на все життя і для ваших вже родившихся і ще ненароджених дітей. Яка нах Польша, які роботи, який фріланс в будь якій сфері? Які гроші? Які вільні думки і вільні розмови про будь що? Ще й в Західній Україні.Про що ви? Багато не зрозумілого. Дуже обурюються призвані з резерву, чому з Києва( назвем їх кіянє), масово з чоловіками гуляють з собачками, скуповлюються на базарах, турбуються про діток в Хмельницьких, Віницях, Луцьках з Львовами- а на північ Києва тисячами відправляють західняків. При моб ресурсі Києва більше 200 т чоловік….. Чому дончанє з хєрсонцамі ,що сьєбали сидять і пиздять - кагда ета всьо закончіца… І ніхто їх не ставить на облік, ніхто не мобілізує. Зате захід північ центр - через полігон на фронти масово. Чого всі стали кумєдіантами і постять всяку хуйню , від якої вже тошнить,яка їм дуже кумедна, а в кожну хвилину гинуть наші солдати і мирні люди? Чого не можуть арештувати майно олігархів хоча б житлове і роздати біженцям чи вдовам солдатів? Війна це страшна ,в грошовому еквіваленті, логістика щогодини. Чому не можна заблокувати рахунки олігархів і послати гроші на фронти. Витрати зброї колосальні. Потрібно купувати нові снаряди ,бомби ,ракети ,міни… І кожен регіон повинен дбати максимум про свою безпеку, з призиву місцевого населення насамперед ,в кінці кінців. 

мене не даремно це розпіздяйство обурює, так само як і хуєнька собачка на повідку з жлобом - під 2 метра,

який - не міг з банкоматом розібратись сенсорним. Думаю - допоможу, мож не бачила людина 2 в 1 банкомат і термінал з сенсорним екраном, виявилось - елементарно українську не вміє читати, хоча - намагається розмовляти (хоч щось)

трохи вище - я про Яворів запитував, не просто так чи є в когось знайомі, які були там в ту ніч (живий слава Богу, той за кого переживаю)...і про айтішників - не греби всіх під одну гребінку, серед моїх - всі пішли у військомат, хто  УБД вже всі - де треба, інші, як і я - поки тут, чи досі вважаєш що айтішник - це ботан 60 кг ваги та окулярами з діоптріями? 

• +1 2
Опубліковано
55 хвилин тому, Bliksss сказано:

де треба,

Я б відповів ,але тут є елементи держ таємниці, і я промовчу. Дефолт і страх , непідробний страх перед ЗСУ. Це дуже пришвидшить крах кцп і кефірівців.

• +1 4
Опубліковано
2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Там вище згадували

Спойлер

А наших в вишиванках керманичів не згадували? Багато в теробороні суддів ,прокурорів ,митників?  Митники на постах в мирний час то люті вояки і служаки були ,згадується…

• +1 4
Опубліковано
3 годин тому, romanc сказано:

️Apple включила банковские карты с платежной системой «Мир» в качестве возможного способа оплаты в Apple ID

В российских СМИ и Telegram-каналах распространяется информация, что Apple якобы «разрешила» добавлять карты МИР в качестве способа оплаты в учётной записи Apple ID (не путайте с Apple Pay).
Это фейк. Во-первых, Apple добавила поддержку карт МИР для Apple ID ещё в прошлом году, если не раньше.
Во-вторых, с конца февраля добавить карту МИР к своему аккаунту Apple на самом деле невозможно.

https://www.iphones.ru/iNotes/vse-pishut-apple-razreshila-dobavlyat-karty-mir-v-apple-id-no-eto-ne-tak-03-15-2022

Опубліковано

Рябошапку завернули із митниці.. Показував документи 3-ьох малолітніх дітей з франц громадянством - все одно не пропустили..

• Ха-ха 3
  • +1 3
Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Я б відповів ,але тут є елементи держ таємниці, і я промовчу.

я також не буду говорити, в принципі - того, чого і не знаю (не каже...воно і не дивно, не перший раз на війні),

але, за ці 2 дні, поки не було зв'язку - це просто ахуй....минулого разу - ми, хоч не знали де знаходиться, а тут - Яворів..ракети...

6 хвилин тому, Alex S сказано:

Дефолт і страх

хай йдуть нахуй, я вже писав вище - п*дораси - сподіваються "авось всё закончится месяца через 3-4", сука, знову рузьке "авось" - деградани йобані

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Alex S сказано:

непідробний страх перед ЗСУ

такий страх - має бути у всіх козломордих, де б вони не знаходились.

100% після війни - переатестацію громадянства робити, не знаєш українську, не хочеш вчити - нахуй за кораблем.

• Дякую! 1
  • +1 7
Опубліковано

зйобуються, у Вірменію, в Туреччину... На Балкани - трохи сцуть, бо - можуть поперти,

та й в Тайланд - не дуже вже пускають, хоча, тим що вже пару років живуть - продовжують дозволи без питань.

Загнати їх в гетто (мордор) - хай там і живуть, раз нічого "чужого не надо", сиди сука в своїй дирі не вийобуйся. 

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

такий страх - має бути у всіх козломордих, де б вони не знаходились.

100% після війни - переатестацію громадянства робити, не знаєш українську, не хочеш вчити - нахуй за кораблем.

Однозначно через фільтр . Такого шансу більше не буде. Хочеш бути українцем - вчителька мови ,курс української. Здача диктанту і орал тест з мови і елементарна історія України. Не хочеш ,не має бажання ,часу - нахуй в сонячну Воркуту, там оленів нема кому пасти.

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • Ха-ха 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)

до речі, який "міжсервісний інтервал" чи хз як правильно це називається в літаків - типу бройлера і ейрбас?

довго протягнуть?

Опубліковано

на жаль, не можу (не встиг заскрінити) як змінили літак з бройлєра на путлєджет і скасували виліт, ніхто не хоче летіти,

хіба - єдиний вихід добратись..

Але, "єдиний вихід" - це і є "безвихідна ситуація" ;)

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...