Sh_Ok Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:59 #1251 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:59 У вас пропозиція капітулювати? Не хочу розганяти про політику, зараз не на часі і не до того. Але могло б бути мабуть трішки по іншому якби питання оборони було на першому місці. Добре знали якого маємо сусіда. Коли знаєш що замки надійні то можна і домівку облаштовувати, а то вийшло так що вклали кошти в ремонт, меблі, техніку і двері віником підперли. Тепер мусимо боронити не лише майно а й життя. 1 2 2
vadiq Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:59 #1252 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:59 4 хвилин тому, weldermaster сказано: не все так добре я хоч і сам песиміст, але давай без цих зрад. мобілізація продовжується з тих резервістів, які або вже пройшли бойові дії, або будуть корисні на фронтах - водії, електрики, лікарі... 4
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:00 #1253 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:00 (змінено) 13 хвилин тому, weldermaster сказано: Значить не все так добре як вони нам розповідають. після твоїх постів, в мене все частіше виникає думка, кому - "вам", і якщо подивитись на твої попередні пости в цій темі - виникають деякі підозри... Ти - часом, не смєтаніна корєш? йому (смєтаніну) відносно - повезло, СБУ зловили, зловили б прості люди...ну, або не прості або чи а потім Змінено 15 Березня, 2022 в 16:07 користувачем Bliksss 7
Webmaster Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:19 #1254 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:19 (змінено) 22 минуты назад, Bliksss сказал: після твоїх постів, в мене все частіше виникає думка Тебе що більше дратує? Вісім генералів Арестовича чи друга хвиля мобілізації? Будь позитивним. Змінено 15 Березня, 2022 в 16:23 користувачем weldermaster 2
Webmaster Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:27 #1255 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:27 Злиє ви. Іду я від вас. )))
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:31 #1256 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:31 11 хвилин тому, weldermaster сказано: Тебе що більше дратує? Панікери і люди - які задають дурні питання, це ще до війни так склалось.
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:34 #1257 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:34 6 хвилин тому, weldermaster сказано: Злиє ви. Іду я від вас. ))) рузький корабль - тобі вкаже напрямок 2 1
romanc Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:35 #1258 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:35 (змінено) 1 час назад, weldermaster сказал: В тєлєгі пишуть що розпочинають другу хвилю мобілізації. Значить не все так добре як вони нам розповідають. На руцком языке новость на каналах "ху.йовый "город", не комментируемая. Вот офиц. https://t.me/ministry_of_defense_ua/307 Змінено 15 Березня, 2022 в 17:13 користувачем romanc
romanc Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:37 #1259 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:37 9 минут назад, weldermaster сказал: Злиє ви. Іду я від вас. ))) В Киев или подвал? 1 1
Популярний пост Alex S Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:39 Автор Популярний пост #1260 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:39 (змінено) 1 година тому, Bliksss сказано: мене все частіше виникає думка, кому - "вам", 1 година тому, weldermaster сказано: як вони нам розповідають. Спойлер Я не став на той пост відповідати, але один до одного ,як Блікс ,хотів подумки відповісти - кому нам і хто вони? Є багато незрозумілого . Але йде важка війна з реально кровожерливим ворогом . Війна за Незалежність.Якщо останній теоретично переможе - рібята пісімісти , особливо айтішніки фрілансєри, вам точно жіночий дітородний орган . Як і всім іншим. Це ярмо на все життя і для ваших вже родившихся і ще ненароджених дітей. Яка нах Польша, які роботи, який фріланс в будь якій сфері? Які гроші? Які вільні думки і вільні розмови про будь що? Ще й в Західній Україні.Про що ви? Багато не зрозумілого. Дуже обурюються призвані з резерву, чому з Києва( назвем їх кіянє), масово з чоловіками гуляють з собачками, скуповлюються на базарах, турбуються про своїх жіночок і діток в Хмельницьких, Віницях, Луцьках з Львовами- а на північ Києва тисячами відправляють західняків. При моб ресурсі Києва більше 200 т чоловік….. Чому дончанє з хєрсонцамі ,що сьєбали сидять і пиздять - кагда ета всьо закончіца… І ніхто їх не ставить на облік, ніхто не мобілізує. Зате захід північ центр - через полігон на фронти масово. Чого всі стали кумєдіантами і постять всяку хуйню , від якої вже тошнить,яка їм дуже кумедна, а в кожну хвилину гинуть наші солдати і мирні люди? Чого не можуть арештувати майно олігархів хоча б житлове і роздати біженцям чи вдовам солдатів? Війна це страшна ,в грошовому еквіваленті, логістика щогодини. Чому не можна заблокувати рахунки олігархів і послати гроші на фронти. Витрати зброї колосальні. Потрібно купувати нові снаряди ,бомби ,ракети ,міни… І кожен регіон повинен дбати максимум про свою безпеку, з призиву місцевого населення насамперед ,в кінці кінців. Змінено 15 Березня, 2022 в 17:50 користувачем Alex S 13
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:47 #1261 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 16:47 (змінено) 15 хвилин тому, Alex S сказано: Показати прихований контент Я не став на той пост відповідати, але один до одного ,як Блікс ,хотів подумки відповісти - кому нам і хто вони? Є багато незрозумілого . Але йде важка війна з реально кровожерливим ворогом . Війна за Незалежність.Якщо останній теоретично переможе - рібята пісімісти , особливо айтішніки фрілансєри, вам точно жіночий дітородний орган . Як і всім іншим. Це ярмо на все життя і для ваших вже родившихся і ще ненароджених дітей. Яка нах Польша, які роботи, який фріланс в будь якій сфері? Які гроші? Які вільні думки і вільні розмови про будь що? Ще й в Західній Україні.Про що ви? Багато не зрозумілого. Дуже обурюються призвані з резерву, чому з Києва( назвем їх кіянє), масово з чоловіками гуляють з собачками, скуповлюються на базарах, турбуються про діток в Хмельницьких, Віницях, Луцьках з Львовами- а на північ Києва тисячами відправляють західняків. При моб ресурсі Києва більше 200 т чоловік….. Чому дончанє з хєрсонцамі ,що сьєбали сидять і пиздять - кагда ета всьо закончіца… І ніхто їх не ставить на облік, ніхто не мобілізує. Зате захід північ центр - через полігон на фронти масово. Чого всі стали кумєдіантами і постять всяку хуйню , від якої вже тошнить,яка їм дуже кумедна, а в кожну хвилину гинуть наші солдати і мирні люди? Чого не можуть арештувати майно олігархів хоча б житлове і роздати біженцям чи вдовам солдатів? Війна це страшна ,в грошовому еквіваленті, логістика щогодини. Чому не можна заблокувати рахунки олігархів і послати гроші на фронти. Витрати зброї колосальні. Потрібно купувати нові снаряди ,бомби ,ракети ,міни… І кожен регіон повинен дбати максимум про свою безпеку, з призиву місцевого населення насамперед ,в кінці кінців. мене не даремно це розпіздяйство обурює, так само як і хуєнька собачка на повідку з жлобом - під 2 метра, який - не міг з банкоматом розібратись сенсорним. Думаю - допоможу, мож не бачила людина 2 в 1 банкомат і термінал з сенсорним екраном, виявилось - елементарно українську не вміє читати, хоча - намагається розмовляти (хоч щось) трохи вище - я про Яворів запитував, не просто так чи є в когось знайомі, які були там в ту ніч (живий слава Богу, той за кого переживаю)...і про айтішників - не греби всіх під одну гребінку, серед моїх - всі пішли у військомат, хто УБД вже всі - де треба, інші, як і я - поки тут, чи досі вважаєш що айтішник - це ботан 60 кг ваги та окулярами з діоптріями? Змінено 15 Березня, 2022 в 16:55 користувачем Bliksss 2
INVICTUS Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:43 #1262 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:43 Там вище згадували Добкіна Днями спілкувався з другом з Харкова: 3
Alex S Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:44 Автор #1263 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:44 55 хвилин тому, Bliksss сказано: де треба, Я б відповів ,але тут є елементи держ таємниці, і я промовчу. Дефолт і страх , непідробний страх перед ЗСУ. Це дуже пришвидшить крах кцп і кефірівців. 4
Alex S Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:47 Автор #1264 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:47 2 хвилин тому, Werwolf777 сказано: Там вище згадували Спойлер А наших в вишиванках керманичів не згадували? Багато в теробороні суддів ,прокурорів ,митників? Митники на постах в мирний час то люті вояки і служаки були ,згадується… 4
Гість Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:49 #1265 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:49 3 годин тому, romanc сказано: ❗️Apple включила банковские карты с платежной системой «Мир» в качестве возможного способа оплаты в Apple ID В российских СМИ и Telegram-каналах распространяется информация, что Apple якобы «разрешила» добавлять карты МИР в качестве способа оплаты в учётной записи Apple ID (не путайте с Apple Pay). Это фейк. Во-первых, Apple добавила поддержку карт МИР для Apple ID ещё в прошлом году, если не раньше. Во-вторых, с конца февраля добавить карту МИР к своему аккаунту Apple на самом деле невозможно. https://www.iphones.ru/iNotes/vse-pishut-apple-razreshila-dobavlyat-karty-mir-v-apple-id-no-eto-ne-tak-03-15-2022
INVICTUS Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:50 #1266 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:50 Ну так... Людей доїти то вони дуже хоробрі, а як війна - мов щурі по норах 2
Nana Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:51 #1267 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:51 Рябошапку завернули із митниці.. Показував документи 3-ьох малолітніх дітей з франц громадянством - все одно не пропустили.. 3 3
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:53 #1268 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:53 1 хвилина тому, Alex S сказано: Я б відповів ,але тут є елементи держ таємниці, і я промовчу. я також не буду говорити, в принципі - того, чого і не знаю (не каже...воно і не дивно, не перший раз на війні), але, за ці 2 дні, поки не було зв'язку - це просто ахуй....минулого разу - ми, хоч не знали де знаходиться, а тут - Яворів..ракети... 6 хвилин тому, Alex S сказано: Дефолт і страх хай йдуть нахуй, я вже писав вище - п*дораси - сподіваються "авось всё закончится месяца через 3-4", сука, знову рузьке "авось" - деградани йобані 1
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:56 #1269 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 17:56 9 хвилин тому, Alex S сказано: непідробний страх перед ЗСУ такий страх - має бути у всіх козломордих, де б вони не знаходились. 100% після війни - переатестацію громадянства робити, не знаєш українську, не хочеш вчити - нахуй за кораблем. 1 7
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:03 #1270 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:03 зйобуються, у Вірменію, в Туреччину... На Балкани - трохи сцуть, бо - можуть поперти, та й в Тайланд - не дуже вже пускають, хоча, тим що вже пару років живуть - продовжують дозволи без питань. Загнати їх в гетто (мордор) - хай там і живуть, раз нічого "чужого не надо", сиди сука в своїй дирі не вийобуйся. 1
Alex S Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:03 Автор #1271 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:03 4 хвилин тому, Bliksss сказано: такий страх - має бути у всіх козломордих, де б вони не знаходились. 100% після війни - переатестацію громадянства робити, не знаєш українську, не хочеш вчити - нахуй за кораблем. Однозначно через фільтр . Такого шансу більше не буде. Хочеш бути українцем - вчителька мови ,курс української. Здача диктанту і орал тест з мови і елементарна історія України. Не хочеш ,не має бажання ,часу - нахуй в сонячну Воркуту, там оленів нема кому пасти. 1 2 1 4
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:27 #1272 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:27 (змінено) до речі, який "міжсервісний інтервал" чи хз як правильно це називається в літаків - типу бройлера і ейрбас? довго протягнуть? Змінено 15 Березня, 2022 в 18:35 користувачем Bliksss
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:40 #1273 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:40 на жаль, не можу (не встиг заскрінити) як змінили літак з бройлєра на путлєджет і скасували виліт, ніхто не хоче летіти, хіба - єдиний вихід добратись.. Але, "єдиний вихід" - це і є "безвихідна ситуація"
Популярний пост Alex S Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:53 Автор Популярний пост #1274 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:53 3 хвилин тому, Bliksss сказано: @Alex S до речі, який "міжсервісний інтервал" чи хз як правильно це називається в літаків - типу бройлера і ейрбас? довго протягнуть? Спойлер Вже зупиняються ,навіть на внутрянці. Я раз напишу і коротко поясню. Найшвидше виходить навігаційна система. Бо навігаційна інформація оновлюється що 28 день. Компанія яка займається навігацією в світі повітряним транспортом називається Джеппесен.Компанію створив пілот ЦА США Ерл Джеппесен. Почав продавати від руки писані книжечки з даними аеродромів і закінчив створенням монопольної величезної корпорації Джеппесен,Денвер, яка виробляє всю навігаційну інфу по всім аеропортам СВІТУ. Так так світу. Навіть коли літали туполя і яки в савдепі за кордон, це називалося 22 ой сборнік, то ті були куплені в Америці, схеми заходів, просто були передруковані, щоб не було видно зверху фірми видавця. Так от сучасні літаки з дев’яностих років використовують джепсоніаську навігаційну програму і що 28 днів оновлену інформацію. Це велика флешка, просто кажучи. Вливає її представник фірми навігації або представник компанії виробника літака чи вертольоту. Вони називаються по простому продльонщики. Це робота інженерів ,які тупо катаються по всьому світу ,як представники Боїнга і Ейрбаса. Як правило то два чоловіки ,один АО ( електронщик, авіаційне обладнання) , другий ЛД( літак - двигун ).Про них мови нема взагалі, вони перестали літати в росію. А якщо немає нової програми в бортовому компі…. Сам запуск не можливий. Точніше не можливий початок руління.ФМС - борт Комп - видасть помилку в навігаційному комплексі- попросить оновити програму Джеппесен. Якимось залишилося 2 нед, якимось три, якісь зупинилися сьогодні. Пам’ятник Ерлу Джеппесону в Денвері. 6 5
deluxkangoo Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:54 #1275 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 18:54 Юрій Швець, свіже. Спойлер
Рекомендовані повідомлення