Перейти до змісту

Допоможіть вибрати телефон

Рекомендовані повідомлення

затрудняюсь з вибором. серед варіантів Samsung J200/j210, Fly SX100, Motorola MPX220 (нова, несертифікована). хотілося б почути вашу думку щодо цих апаратів або інших за таку ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ти хочеш? (від телефона)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fly я б обминав десятою дорогою. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ти хочеш? (від телефона)

дзвінки;), часом інет (icq, opera mini). Хотілось би нормальний плеєр, FM та камеру, але постійно ними користуватися не планую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто якби я вибирав телефон з вище наведених то обрав би самсунга, а ще краще взяв би нокію

Флай практично не піддаються ремонту бо до них запчастин небагато, моторола також мені довіри невнушає, самсунг може бути але він трохи дорогий в ремонті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзвінки, часом інет (icq, opera mini). Хотілось би нормальний плеєр, FM та камеру, але постійно ними користуватися не планую

Все вищеперечислене є в сонеріках 300 серія, або Нокіях 50хх-53хх. Мені більше подобається Нокія - слайдер, мініUSB для інету, плеєр читає WMA, навідміну від сонеріка.

В Самсунгах імхо немає нічого революційного, ну циферки набираються гламурненько ;) а от "хлипкий" роз'єм може з часом доставити неприємностей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Ericsson W3ХХi, К5ХХi

по функционалу обойдут Нокии при равной цене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По функціоналу "спрощена" 750 серія Нокіям 5ХХХ рівна! :)

А ось по юзабіліті - хз, справа смаку (с)

Я, наприклад з сонерівським плейером важко розуміюся, коли довго не користувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені оптимальним вибором недорогого телефону все таки бачиться Моторолла.

Поки що майже всі моделі, які бачив, цілком виправдовують свою ціну.

Крепкий корпус, непоганий функціонал, і нормальна ціна - шо ще потрібно?

Особливо подобається Moto RIZR Z6.

Трохи правда, виходить за рамки вказаної автором ціни, але на мою думку, іноді варто трохи підняти планку бюджету, зате не мати потім гемору з апаратом. Бо як показує практика, бюджетні моделі - це завжди компроміс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motorola RIZR Z3 http://www.mobile-review.com/review/motoro...torizr-z3.shtml

Motorola SLVR L7 http://www.mobile-review.com/review/motorola-l7.shtml

це саме те що треба "для дзвінки, часом інет (icq, opera mini)"

"Хотілось би нормальний плеєр, FM" - якщо не помиляюсь в обох моделях немає. Альтернатива підтримка карт памяті + медіяплеєр

камера - не найкраща, але думаю краща ніж у Флая та Самсунгів

Великий плюс Motorol - наявність алтернативних прошивок з розширеними функціями. Наприклад тут www.motofan.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто якби я вибирав телефон з вище наведених то обрав би самсунга, а ще краще взяв би нокію
В Самсунгах імхо немає нічого революційного, ну циферки набираються гламурненько :)

порівнював Samsung j210 і Nokia 3110с. за однакову ціну в Нокії гірший екран і комплектація

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цікавить інтернет, то краще вже брати Samsung J200. Він підтримує GSM 900/1800/1900/UMTS. А кращого інтернета, як в Утел, нема ні в кого. Ну і фронтальна камера в нього є для здійснення відеозвінків. Теж приємна дрібничка. ІМХО. 210 - тільки GSM. Зате камера 2 мп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він підтримує GSM 900/1800/1900/UMTS.
\

А одночасно могьоть? Такотож. :smile3: На Утел можна нокію дішову взять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо говорити про якість, то всьо шо хош тільки не Fly, краще Моторолку бери - їми користується вся америкозна армія, по крайній мірі якість краща за Samsung. А взагалі Nokia - менше мороки буде.

Провірено на всіх :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моторола дійсно неубиваємий апарат. Навіть надтонкі "розкладушки" RAZR витримують наїзд авто. Але багато браку трапляється (можливо результат корявих перепрошивок/разлочок). І камер гарних я в них ще не бачив.

А щодо Нокій - є в них ще один плюс - завжди можна знайти зарядку, хоть у глухому селі, хоть у "чужому" офісі, чи навіть вночі, на стоянці таксі :smile3: Головне, на новий "тонкий" роз"єм не брати, або купити перехідник, а краще 2 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цікавить інтернет, то краще вже брати Samsung J200. Він підтримує GSM 900/1800/1900/UMTS. А кращого інтернета, як в Утел, нема ні в кого. Ну і фронтальна камера в нього є для здійснення відеозвінків. Теж приємна дрібничка. ІМХО. 210 - тільки GSM. Зате камера 2 мп.

Правильно, візьміть Samsung J200 для Utel!!!

Потім будете гнати, що в Utel мала швидкість. Де ті 3,6 мбіт/сек!!?

В Samsung J200 голий UMTS з швидкістю до 384 кбіт/с, без HDPSA!!!

Для Utel потрібно брати щось типу Nokia 6120, Samsung SGH-F330, Sony Ericsson G502i, Sony Ericsson K660i наприклад. Звичайно ж ціни будуть більші за 1000 грн. Можливо тоді краще взяти кредит і нормальний телефон на нього!!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, почитав обзор на 5300, хоч і "прицінювався" до неї і тримав в руках неодноразово.

Відмітив плюси: розпізнається як флешка без драйверів при наявності стандартного mini-USB (SonyEricsson так не вміє), великий екран для читалки книг, що не сильно "вицвітає" на сонці, пластик на екрані на відміну від SE стійкий до подряпин, A2DP-профіль (безпровідні навушники), зручний перехідник на стандартні навушники, 2 користувацькі настройки еквалайзера (в SE-одна), гаряча заміна SIM-ок без зняття батареї, правда кришку доведеться таки відкрити.

Мінуси: не заряджається від USB (це роблять мотороли і Сонеріки з своїм кабелем), живлення - міні-роз'єм, якість фоток- посередня, флешка - макс 2 гіга, і тормозить, якщо тримати всі файли в одній папці (SE-також). Слабенька батарея на 2-3 дні без можливості апгрейду (SE-також).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5300 не знаю... Мені його дизайн не подобається. І взагалі я вважаю, що нокіа не вміє робити слайдери. Навіть в N95 механізм слайдера працює гірше, як в середнього класу самсунгів. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там слайдер з автодоводкою. В порівнянні з Сіменсом, що колись юзав ніби трохи кращий. Та й Ельдар в обзорі нічого поганого про нього не казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 5300 нічого цікавого немає. Про гарячу заміну SIM-ок тут вперше прочитав. Не було ніколи такого в цій моделі. Можливо мав на увазі флеш-карту? Тоді дійсно правда.

Поки телефончик новий - досить привабливий. Потім ота резина старіє, втрачає вигляд. Часто летять динаміки поліфонії, починають хрипіти. Телефон ж "музикальний" от і використовують його замість магнітофона. Динамік не витримує, особливо коли ще й еквалайзером повитягують все на максимум. Нарікань на "тонкий" роз'єм ЗП немає. По надійності він не поступається "товстому". Трапляється, що ламають, але це досить рідко. На відміну від тих же Samsung'ів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В результаті вирішив підняти бюджет і взяв Нокію 6120 -_-  так що тему можна закривати. всім дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...