Перейти до змісту

[Архів] - Продам диван кровать срочно

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, sasha2008lk сказал:

За 50 грн куплю з доставкою на Красне :D

на олх  зайди   и глянь  что   по чём  ... если   просто  написать комент бесполезный то  проходи  мимо ...  тебя  никто не  заставляет  что то покупать 

Опубліковано
3 минуты назад, sasha2008lk сказал:

Та я поторгуватись хотів, а так вибір великий https://www.olx.ua/otdam-darom/q-диван/?search[filter_float_price%3Afrom]=free

если   поторговаться   ну  сколько предложил бы  ?

Опубліковано
2 минуты назад, sasha2008lk сказал:

Ну я ж писав вже 

эээ  нет  ...  ты   выбрал   категорию   халява  ...   вот   там  и    смотри  ...   я  жду   потенциального  покупателя   ... если не покупаешь   то  какого тут писать  своё  ненужное мнение  ?

Опубліковано
1 хвилина тому, DaBass сказано:

эээ  нет  ...  ты   выбрал   категорию   халява  ...   вот   там  и    смотри  ...   я  жду   потенциального  покупателя   ... если не покупаешь   то  какого тут писать  своё  ненужное мнение  ?

Ну жди, ну 50 грн я перегнув, але халява плюс моя доставка максимум що дам 

Опубліковано

Ви даєте 2000 грн за те щоб його у вас забрати? який поверх? якщо 9-й, можливо то й малувато трохи, висота та ще й утиль самі розумієте....

Опубліковано

есть   лифт,  он  разбирается  на  3 части   в   лифт помещается  спокойно ....

• Ха-ха 1
Опубліковано
39 хвилин тому, DaBass сказано:

Пішу нужноє мнєніє. Ти продаєш будівельне сміття за 2000 грн. Яке на верхніх поверхах.Тобі самому такі фото не соромно викладати за гроші? За це сміття ( коли наприклад готують квартиру до ремонту) дуже часто приплачубть ,щоб його просто винесли. Про Олх будеш звоїм роТствєннікам байки травити. Продавати і продати це різні речі і різні гроші. Ти краще на тому ж лох уа відпиши тим ,хто займається перетяжкої м’яких меблів і запитайся в них по фото, так можна, ( те фото, що зверху) про ціну ремонту, перетяжки ,і транспортних послуг. І будеш дуже вражений.  Можеш запитати в них ціну на свій діван без ремонту, зможеш почути від них сміх. Моя тобі порада. Розбираєш цього здохлого Фантомаса на три частини і пізно вночі вивозиш ліфтом на найблищий смітник. Ставиш його поруч з баками і йдеш спати. 

• +1 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...