Перейти до змісту

День працівників прокуратури України

SanyaOnyx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1 грудня кожного року в Україні святкується День працівників прокуратури – це офіційне професійне державне свято, яке, проте, не стало вихідним днем. Таку подію запровадив президент Леонід Кучма 2 листопада 2000 року, дата святкування обрана на честь дати прийняття Закону України «Про прокуратуру» у 1991 році.

Den-pratsivnykiv-prokuratury-Ukrainy.jpg

Опубліковано

Чом би таким людям https://www.volynnews.com/news/all/volynskyy-prokuror-spiymanyy-pianym-za-kermom-ponovyvsia-na-posadi/ 

не святкувати.

Вже третя весна ,а не садять.

Точніше садять, тільки не тих.

Опубліковано

Поліцейський на відео лох що дав Йосиповичу піти від машини і пішов за ним на подвір"я, треба було в наручники і на капот за непокору. Тепер прокурорішка затягає по судах, але іншим буде наука.

Опубліковано
5 минут назад, jurgen007 сказал:

Поліцейський на відео лох що дав Йосиповичу піти від машини і пішов за ним на подвір"я, треба було в наручники і на капот за непокору. Тепер прокурорішка затягає по судах, але іншим буде наука.

Це тобі не водія маршрутки заламувати. За прокурора можна і по шияці отримати )

Опубліковано
4 годин тому, jurgen007 сказано:

Це десь прописано в законі про поліцію?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...