Перейти до змісту

Встановлення домофона

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Плануємо поставити у під"їзді домофон.

Поки що цю послугу нам пропонує Компанія ТОВ «ДомофонСервісЗахід»., що по вул. Сагайдачного.

Вони пропонують встановлення дверей, що обладнані доводчиком, домофону і т.д.

А також пропонують технічне облуговування за абонентську плату в розмірі 5,40 (в місяць з квартири).

Поділіться досвідом, хто мав справу з даною компанією. Чи платите ви абонентську плату?

Можливо хто знає і інші фірми, що надають дані послуги.

Буду вдячна за відповіді.

Опубліковано

я када на 33 жыл, то там одноразово все квартиры скинулись по 100 ру и все, никакой абонплаты,, а кто ставил зх :)

Опубліковано

беріть в тої фірми, в якого скажімо річна гарантія безкоштовного обслуговування. в нас як зразу поставили - то алкаши порвали провода із-середини, бо незнали код і щоб було легше потім заходити, без кода xDDD то фірма нам переставляла серцевину і проводчькі :) потім привикли, тепер в підїзді більш-менш нормально. а просто обслуговування не беріть, бо потім хто зна як буде, хоча на перших порах і можете обслуговуватися, штука хороша

• Адміністратори
Опубліковано

Інтересна тема.

Скільки б коштувало поставити двері і домофони в 15 квартирному підїзді.

Опубліковано

В нас зараз стоять звичайні двері з кодом, які вічно поломані. І ніхто не знає, що з тим робити, бо збирати гроші ніхто не хоче.

Тому зацікавила дана фірма. В них якісніші і естетичніші двері + домофон і електронні ключі. В під"їзді 36 квартир. Їм достатньо згоди 19 квартир по 190 грн. (кожному проводять домофон і дають 5 електронних ключів + 5 на під"зд (на розсуд жильців, тобто для поштарки і техперсоналу).

Ті хто відмовилися можуть придбати самі ключі по 14 грн. за штуку, але тоді звісно відкривати двері своїм відвідувачам будуть спускаючись.

Вони дають гарантію на 10 років і технічне обслуговування, що включає у себе щомісячні планові перевірки працездатності обладнання і ремонт (на протязі 36 год.), навіть актів вандалізму. Це все буде безкоштовно при умові абонплати (свого роду страховка). Ремонт у пропорційному співвідношення оплачують лише ті, хто має заборгованість по абонплаті.

Впринципі мене це влаштовує, але не всіх сусідів, бо це зайві витрати.

Сьогодні вичитувала договір. Насторожує один момент. В договорі сказано, що право власності на встановлене обладнання набувається з часу повного розрахунку із замовником. А в частині договору про технічне обслуговування відмічено: що у випадку 100% не оплати Замовником абонентської плати більше 3 місяців Виконавець має право забрати майно. В мене виникли сумніви щодо правомірності даного пункту.

Що ви думаєте з цього приводу?

В Луцьку мусять бути інші конкурентні фірми, хотілося б взнати їхні умови.

Опубліковано

В нас ставила не знаю яка фірма скідувались по 190 гр+від 30гр-до 90гр за базу з трубою+1 ключ 18 гр.Обслуговування теж 5 гр.Деякі жильці з під"їзду(квартир 12) не хотіли зразу ставити але більшість рулить.Зараз залишилось дві квартири бігати з ключом до дверей ніхто не хоче,але є і такі(зовсім не бідні люди).Двері добротні,система продумана (не спалиш) працює нормально.Так як маю щастя жити близько до варшавкі "сцикунів,малолеток" покі не видно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...