sergkots Опубліковано 17 Листопада, 2021 в 19:14 #1 Опубліковано 17 Листопада, 2021 в 19:14 Реально знайти в Луцьку спеціаліста який допоможе (за гроші) розібратись в одному проекті? Стек технологій: JavaScript + PixiJS, PHP + Laravel. Якщо так то дайте контакти чи скажіть де шукати крім гугла.
rabzy Опубліковано 18 Листопада, 2021 в 09:46 #2 Опубліковано 18 Листопада, 2021 в 09:46 Якщо відповісти одним словом, то так - реально ) А що означає розібратись? Проект вже готовий і потрібно зрозуміти логіку його роботи чи проект на етапі оцінки і потрібно продумати його архітектуру, розбити на компоненти і т.д.?
sergkots Опубліковано 18 Листопада, 2021 в 18:05 Автор #3 Опубліковано 18 Листопада, 2021 в 18:05 8 годин тому, rabzy сказано: Якщо відповісти одним словом, то так - реально ) А що означає розібратись? Проект вже готовий і потрібно зрозуміти логіку його роботи чи проект на етапі оцінки і потрібно продумати його архітектуру, розбити на компоненти і т.д.? Проект готовий - потрібно розібратись що як працює, де що бере і як на його основі робити інші ігри. Теоретично і розробника можна буде запитати щось - не знаю правда як швидко буде відповідати. П.С. Звісно не з нуля у всьому розбиратись - трохи по проекту сам вже знаю що і як, плюс вроді коментів вистачає в коді.
rabzy Опубліковано 18 Листопада, 2021 в 19:26 #4 Опубліковано 18 Листопада, 2021 в 19:26 На дозвіллі можу глянути і спробувати допомогти. Якщо цікаво, можете скинути репозиторій і доступ за потреби.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.