Vergil84 Опубліковано 2 Серпня, 2008 в 19:15 Поділитися #26 Опубліковано 2 Серпня, 2008 в 19:15 2 Zeuss та я не спорю за талант, тільки нажаль одного таланту мало, бо знаю талановитих людей, які на х.й нікому не потрібні. Але з значними коштами набагато реальніше чьогось досягти? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- На рахунок телебачення і його ролі в житті мас, я погоджуюся з цією думкою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 18:59 Поділитися #27 Опубліковано 3 Серпня, 2008 в 18:59 Ці всі програми лаханка з нас, чому? Кого на них запрошують - народних депутатів і одіозних політиків морди яких всі знають, крім того безлику сіру масу з пультами з трьома кнопочками - НАШ НАРОД. НАШ НАРОД має в кінці програми перед титрами час по 5 секунд щось безв'язне викрикнути, зате депутатська наволоч має ефір під час сесії, канал "РАДА" і безлімітний час в таких заробітчан як шустер і інші "поборювачі правди". Все подається під соусом, що "все мол для народу", а реально безплатний (а для декого і платний) час для власного піару....В більшості випадків зону зайняту НАШИМ НАРОДОМ навіть не освітлюють - залишають в тіні, вони потрібні для політиків тільки щоб раз чи два нажати на кнопочку і слухати собачий гавкіт протягом 6-7 годин...Чим меньше таких програм тим меньше лапші навішають політзасранці на наші вуха, тому таке шустре чмо ще довго буде грітися на сонечку України... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 10:52 Поділитися #28 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 10:52 давно не дивлюсь політ. програм, але думаю, що вони мають залишатися в ефірі з наступної причини: це буде свідчити, що поки що в нас є свобода слова, тобто я принаймні можу включити телевізор і побачити - ага, борюкаються різнокольорові поросята, значить все нормал! якщо в кадрі будуть свинки лише, наприклад, голубого чи помаранчевого чи червоного кольору - значить "неладно что-то в Датском королевстве".... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 11:28 Поділитися #29 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 11:28 А мені, останнім часом, ця програма стала схожа на "Вікна" з Нагієвим.Ніякого конструктивного діалогу, одне поливання брудом і витягування брудної білизни.Одне слово - ШОУ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 11:36 Поділитися #30 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 11:36 тю. да лучше б он свалил бы куда-нить... в Ботсвану.и там бушменам про свободу слова распинался.специалист широкого профиля (и футбол, и политика)скоро вместо "секс с Чеховой" будет "секс с Шустером" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vef Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 16:00 Поділитися #31 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 16:00 Все... пора за Шустрика заступатись, а то розіпнуть, і ... . Я його пам"ятаю ще по російському ТБ. Передачі завжди були цікаві і толкові. І теми він піднімав тягові. Коли прийшов на ICTV із своєю програмою - не було тоді (да і на сьогоднішній час) толковішої політичної передачі. Появлявся якось на 5-каналі Роман Скрипін - єдиний достойний журналіст, котрий не боявся каверзні питання ставити можновладцям, але десь потім подівся (до речі, хто знає що там відбулося - розкажіть). Може передачі Шустера і "пішли під уклон", але (ІМХО) - це не від його зажерливості чи непрофесійності, це наші українські реалії. Просто як тільки політики зберуться десь на людях - відразу кожен "своє болото" починає вихваляти замість конструктивної розмови. Бо товкти воду в ступі набагато безпечніше і вигідніше ніж толком щось вирішувати (тим паче на людях). Сподобалося як на передачу запросили самих журналюг - відразу розмова інша. Думаю - зміняться політики (на толковіших) - і відразу всі побачать в українських джунглях де воно проростає - це "раціональне зерно" (а дехто, навіть, і рацію відкопає). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 16:42 Поділитися #32 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 16:42 Нічого страшного, пограється собі савік і перейде на канал "Нова Волинь" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OTAM Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 16:54 Поділитися #33 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 16:54 а хто він такий? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 18:22 Поділитися #34 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 18:22 Появлявся якось на 5-каналі Роман Скрипін - єдиний достойний журналіст, котрий не боявся каверзні питання ставити можновладцям,але десь потім подівся (до речі, хто знає що там відбулося - розкажіть).Згідна, толковий журналіст.Наскільки мені відомо від Олени Абази (нашої землячки) з 5 каналу, то нікуди він не дівався.Пішов на підвищення шеф-редактором. Хоча треба ще уточнити, може знову щось змінилось.Ось що найшлаУ липні 2007 року, разом з відомими українськими журналістами, створив ресурс "Вільне видання 5team". При цьому, володіючи правом власності, відключив доменне ім'я 5tv.com.ua від сайту «5 каналу», що спричинило скандал в українському Інтернеті та політиці. «Тодішнє керівництво на пропозицію зареєструвати доменне ім'я відреагувало типовою фразою «нашо нам це потрібно?». Тож, довелося реєструвати на фізичну особу, якою був Скрипін Р. А. Сподіваюся, використання цієї адреси протягом доволі тривалого часу принесло 5-ому каналові користь»,- пояснив свою позицію Скрипін Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 18:42 Поділитися #35 Опубліковано 4 Серпня, 2008 в 18:42 В лбтому чи березні (я вже точно не пам'ятаю) Романа Скрипіна обрано головою незалежної медіа профспілки України НМПУ.Незалежна Медіа-профспілка України Незалежна Медіа-профспілка України – це професійна спілка, яка об’єднує журналістів, захищає професійні, соціальні та трудові права співробітників мас-медіа, допомагає становленню прозорих правил роботи на українському медіа-ринку.За що виступає Медіа-профспілка?Медіа-профспілка дбає, щоб українські журналісти працювали, дотримуючись високих професійних стандартів.Медіа-профспілка працює, щоб підвищити безпеку праці журналістів, покращити умови роботи та їх юридичний захист. Медіа-профспілка ініціює переговори між власниками, керівниками та трудовими колективами українських мас-медіа, щоб встановити цивілізовані стосунки між ними.Медіа-профспілка бореться за підвищення рівня доходів журналістів та легалізацію всіх виплати з боку роботодавців.Медіа-профспілка покращує соціальні умови роботи журналістів у редакціях та домагається гідної компенсації у разі скорочення штату, закриття редакцій чи зміни редакційної політики.Кого згуртовує Медіа-профспілка?Незалежна Медіа-профспілка України об'єднує працівників мас-медіа, які безпосередньо збирають, опрацьовують, готують до виходу в ефір і оприлюднюють інформацію через засоби масової комунікації.До Медіа-профспілки входять як окремі журналісти, так і осередки українських редакції. Зокрема, членами організації є такі журналісти, як Геник Глібовицький, Максим Драбок, Віктор Замятін, Валерій Іванов, Василь Ілащук, Вахтанг Кіпіані, Наталя Лігачова, Юрій Луканов, Наталя Мосейчук, Юлія Мостова, Володимир Панкеєв, Олена Притула, Ольга Скотникова, Роман Скрипін, Єгор Соболєв, Олесь Терещенко, Андрій Тичина, Святослав Цеголко, Олександр Чекмишев, Андрій Шевченко, Сергій Швець, Данило Яневський та сотні інших.Незалежна Медіа-профспілка України й Київська незалежна Медіа-профспілка мають об’єднаний офіс. Він розташований за адресою: вул. Велика Васильківська (колишня Червоноармійська) 54, кв.1. Це перший під'їзд у дворі за магазином "Нова казка", 2-ий поверх, єдині двері праворуч. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 04:17 Автор Поділитися #36 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 04:17 Може тут собака порилась?"Ющенко запрещает политические ток-шоуСекретариат президента Украины Виктора Ющенко в преддверии выборов главы государства предпринимает усилия по ликвидации политических ток-шоу, которые идут в прямом эфире на украинских телеканалах, пишет Телекритика.«Можно говорить о новом тренде украинских телеканалов относительно отказа от политических ток-шоу в прямом эфире, на который активно подталкивают основных телеигроков в Секретариате президента перед будущей президентской избирательной кампанией», - отмечает издание.Впрочем, издание отмечает, что и при демонстрации ток-шоу в прямом эфире украинского ТВ у того же Савика Шустера существовали определенные ограничения. В частности, по слухам, у популярного ведущего возник конфликт с руководством телеканала «Интер» после того, как он пригласил в эфир депутата Давида Жванию, утверждающего, что никакого отравления Виктора Ющенко в 2004 году не было.«Доказательств того, что за участие в «Свободе» кто-то кому-то платил деньги, что кто-то «фильтровал» гостей и темы, нет, и навряд ли они могут быть. Однако, неоднократные удивительные появления непрошенного Леонида Черновецкого (мэр Киева - прим. ред.) во время обсуждения абсолютно «некиевских» тем, отмена программы перед выборами в Киеве и так далее, - это тот дым, которого без огня не бывает», - утверждает издание.Напомним, что 1 августа пресс-служба телеканала «Украина» сообщила, что в новом сезоне в эфире телекомпании появится новое политическое ток-шоу, которое будет вести Савик Шустер. В ушедшем телесезоне популярный телеведущий работал на телеканале Интер, где вел программу «Свобода».Причиной ухода Шустера на телеканал «Украина» СМИ называют конфликт с Секретариатом Президента в связи с приглашением Давида Жвании."Обозреватель. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 14:47 Поділитися #37 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 14:47 Известный телеведущий Савик Шустер в интервью газете Сегодня рассказал о своем новом проекте, а также объяснил, почему выбрал канал ТРК Украина."Не скрою, мы вели переговоры со многими телеканалами, но только генпродюсер Украины Вольдемар Дзикий согласился включить в контракт пункт, что канал не вмешивается в процесс создания программы. Никаких сценариев мы утверждать у генпродюсера не будем, гостей согласовывать тоже", заявил Шустер. Он заявил, что Украина просто будет показывать то, что будет происходить в студии. "Кстати, этот пункт стал камнем преткновения в переговорах с руководством Интера. Договор с Украиной, кстати, заключен на три года. Мы производим продукт для них. Если у нас появилась идея какого-то формата, то сначала мы предлагаем его Украине. Если он отвергается, то вольны предложить его другим каналам. Так же мы можем разрабатывать форматы, если какой-то канал за этим к нам обратится", подчеркнул ведущий.Шустер также заявил, что не встречался с самим Ринатом Ахметовым перед заключением контракта, а вот с другим регионалом, Борисом Колесниковым, беседовал. "Он со всеми нашими предложениями согласился, единственное условие, которое он поставил, чтобы в программе соблюдались стандарты объективности как на ВВС. Мне это подходит", заявил Шустер. Отвечая на вопрос, правда ли то, что владелец ТРК Украина Ринат Ахметов предложил зарплату в 150 тысяч долларов, в три раза большую, чем на Интере, Шустер заявил, что работает в своей продакшн студии, никакой зарплаты на Украине получать не будет. "Мы просто будем продавать туда свой продукт. Вот и все. С понедельника по четверг в вечернем эфире на Украине будет идти не привычный для телезрителя "пятничный формат" ток-шоу, а новый, названия пока нет. Что это будет за передача, пока точно сказать не могу, потому что сценарный план меняется каждый день, французы, которые помогают нам делать эту передачу, присылают каждый день по электронной почте новую картинку студии", заявил Шустер. В то же время он подтвердил, что в программу, как и в Свободу, будут приглашаться зрители, за столом будут сидеть политики, журналисты, общественные деятели, политологи и в течение примерно часа будет идти обсуждение каких-то актуальных для этого дня проблем. "Дискуссия в программе будет, но это не значит, что гости будут остро полемизировать между собой, просто мы будем рассматривать проблему со всех сторон. Подобные программы есть на французском телевидении, но французский формат мы адаптируем под украинскую реальность", добавил известный телеведущий.взято туті взагалі, міняти місце роботи- це нормально. при чому тут проституція і т.д. і т.п.?штріх неоднозначний, вміє маніпулювати публікою, але цікавий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barmaley Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 19:50 Поділитися #38 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 19:50 проституція тут при всьому, для чого ахметову шустер?. шоб він правду-матку ліпив по його каналу? це непоганий стратегічний ход, як шустера, який своєю харизмою завоював "довіру" людей, і підняв свою ціну, бо це є товар і нічого іншого. І ахметова який впевнений що ми повірим в те що "фанати" шустера підуть за ним...Але з історії ми знаєм, як ти "казла" не прикрашай, він казлом і останеться. Тільки ті що були вроде як не казлами, виявились овцами. Вовка нема, от в чому проблема... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case0lc Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 23:41 Поділитися #39 Опубліковано 7 Серпня, 2008 в 23:41 Шустеру краще було б не залишати Інтер, бо здається, що зараз політична ситуація не така, щоб можна було б запустити якийсь цікавий телевізійний проект (тим більше на такому заангажованому телеканалі).Напевно, що кожен наступний проект Шустера користується все меншою популярністю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 5 Вересня, 2008 в 19:44 Поділитися #40 Опубліковано 5 Вересня, 2008 в 19:44 Ну от. Сьогодні прем'єра нового проекту Савіка - Шустер LIFE на ТРК Україні.Як враження? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomanuZ Опубліковано 5 Вересня, 2008 в 20:01 Поділитися #41 Опубліковано 5 Вересня, 2008 в 20:01 смішно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 06:42 Поділитися #42 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 06:42 те же рожи, и п..дят все то же... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vef Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 08:18 Поділитися #43 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 08:18 А мені здалося - у Шустера прав (чи наглості) поменшало.Як він ще на ICTV говорив? "Свободу слова тут обмежую тільки час і я - Савік Шустер".А в передачі получилось що йому слова вставити не давали.За кадром голос: "Юра - говори ... Юра - говори", хотя ніякого Юри по сюжету рядом не було.В общем - покотилася програма, і "Маски-шоу" - так її скоро називатимуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 12:05 Поділитися #44 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 12:05 блін, хлопці, а хто ж то його в Україну привів...такшо однаковісінько мені. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 13:03 Поділитися #45 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 13:03 Отвечая на вопрос, правда ли то, что владелец ТРК Украина Ринат Ахметов предложил зарплату в 150 тысяч долларов, в три раза большую, чем на Интере, Шустер заявил, что работает в своей продакшн студии, никакой зарплаты на Украине получать не будет.шось забрехався савік... він сам казав, коли переходив з ICTV на Інтер, шо на Інтері йому будуть платити ~150 тис. у.о./місяць, а скільки вже на ТРК Україна... ясно, шо не менше.P.S. не фігова така з/п за покрасуватись на ТВ раз на тиждень: 1-2 квартири в Луцьку щомісяця, або 3-4 джипи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 14:47 Поділитися #46 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 14:47 він сам казав, коли переходив з ICTV на Інтер, шо на Інтері йому будуть платити ~150 тис. у.о./місяць Кому казав, тобі? Ні? Тоді звідки така інформація? Я більше ніж впевниний, що ти SunSeth не знайдеш писилання, яке б підтвердило твої слова. P.S. не фігова така з/п за покрасуватись на ТВ раз на тиждень Ну і це фраза з того ж розряду Ти хоч для себе поцікався, скільки раз на тиждень виходитиме ШУСТЕР ЛАЙФ , перш ніж стверджувати щось подібне З.І Я і сам не в захваті від нового старого проекту Савіка. Але на повідомлення з розряду SunSethа не можу не відреагувати! - 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 17:56 Поділитися #47 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 17:56 Кому казав, тобі? Ні? Тоді звідки така інформація? Я більше ніж впевниний, що ти SunSeth не знайдеш писилання, яке б підтвердило твої слова. А я б не був би на твому місці таким впевненим і спочатку пошукав би "писилання" сам і не звинувачував когось в бездоказовості. Ну да, я не вставив лінк з копірайтами в попередня повідомлення, я ж думав, що це загальновідомий факт. Але виявилось, що не всі тоді не були присутні на планеті. Хочеш підтвердження? Будь-ласка: Более подробные комментарии относительно условий перехода господина Шустера на «Интер» госпожа Безлюдная обещает дать позже. Вместе с тем стало известно, что «Интер» намерен пополнить штат другими известными украинскими телеведущими. «Господину Шустеру предложили гонорар в два с половиной раза больше, чем на ICTV (по имеющейся информации, заработная плата журналиста составляет около $50 тыс. в месяц), и возможности роста. Савик Шустер переходит с канала ICTV на «Интер»? Ну і це фраза з того ж розряду Ти хоч для себе поцікався, скільки раз на тиждень виходитиме ШУСТЕР ЛАЙФ , перш ніж стверджувати щось подібне З.І Я і сам не в захваті від нового старого проекту Савіка. Але на повідомлення з розряду SunSethа не можу не відреагувати! - 1 Відреагував ? Полегшало ? ~ 125+ тис. у.о./міс. він отримував на Інтері, коли його передача виходила саме раз на тиждень. Чи погодилася б адекватна людина (а я вважаю Шустера саме таким) працювати у 5 разів більше (з Пн по Пт) на каналі одного з наймогутніших олігархів у Європі без відповідного збільшення винагороди за "працю" ? P.S. Live - не Лайф, а Лайв! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 18:08 Поділитися #48 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 18:08 Ну да, сорі, різниця в 100 тисяч вийшла між тим, що ти говорив спочатку, і тим, що вказано в цитаті, яку пізніше наводиш А щодо зарплати на ТРК Україна, так там її взагалі у Савіка не буде. Цього ти, мабуть таки знову недочитав Шустер готує передачу власними ресурсами і кадрами, а ТРК Україна, взалежності від рейтингів, пізніше платить за продукт Сподіваюсь розумієш. чим така співпраця відрізняється від простої зарплати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 18:57 Поділитися #49 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 18:57 Ну да, сорі, різниця в 100 тисяч вийшла між тим, що ти говорив спочатку, і тим, що вказано в цитаті, яку пізніше наводиш 150-125=100 ? Скажи наркотикам - НІ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 19:22 Поділитися #50 Опубліковано 6 Вересня, 2008 в 19:22 Мдя. Насправді недодивився щодо зарплати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.