Перейти до змісту

[Архів] - GTX 1070 8Gb Gigabyte WindForce OC

rosstik

Рекомендовані повідомлення

GTX 1070 8Gb Gigabyte WindForce OC

Робить без проблем!  без пломб.

є коробка!

вивчу попит. Народ хто скільки дає? за скільки реально продати відюшку!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки намайнила?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Marshall сказано:

скільки намайнила?

вона і зараз майнить 2 $ в день, помнож на кількість днів , якщо вона була у власника, наприклад 2 роки - це приблизно 1400$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, rosstik сказано:

GTX 1070 8Gb Gigabyte WindForce OC

Робить без проблем!  без пломб.

є коробка!

вивчу попит. Народ хто скільки дає? за скільки реально продати відюшку!?

Треба більше інформації: коли купувалась, в яких умовах майнила, наявність документів (чеки, гарантійні талони), знятки тестів (Furmark, GPU-Z), чіткі фото самої картки та т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Natsionalist сказано:

Треба більше інформації: коли купувалась, в яких умовах майнила, наявність документів (чеки, гарантійні талони), знятки тестів (Furmark, GPU-Z), чіткі фото самої картки та т.п.

Ого вимог до шахтьорскої карти )  Ти їй збираєшся робити пропозицію руки і серця? ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, b0rg сказано:

Ого вимог до шахтьорскої карти )  Ти їй збираєшся робити пропозицію руки і серця? ))))

реально вимоги дивують)

майнила пів року! до того де була що робила не відомо!

всі тести проходить без проблем!

фото відеокарти нічим не відрізняється від тих що можете знайти в гуглі!

я ще поки не продаю а цікавлюся ціною!! тому не судіть строго! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Natsionalist сказано:

в яких умовах майнила,

Вам як погодинний графік температури і напруги ядра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 хвилин тому, rosstik сказано:

реально вимоги дивують)

майнила пів року! до того де була що робила не відомо!

всі тести проходить без проблем!

фото відеокарти нічим не відрізняється від тих що можете знайти в гуглі!

я ще поки не продаю а цікавлюся ціною!! тому не судіть строго! 

8000 дав би. Не більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@b0rg @rosstik @alexvvv Нормальний підхід якщо серйозно підходиш до продажу/покупки. Все просто, пояснюю:

1. Дата покупки — щоб знати "стаж" відеокарти. Є ж різниця між картою яка ішачила півроку і три роки.

2. Умови майнінгу — мав наувазі робочі температури та розгін. Адже при великих температурах, а також при сильному розгоні починається деградація ГП і якщо картка так довго працює то шанс на те, що вмре чіп зростають щодня. Також тривала експлуатація системи охолодження на максимумі швидко зношує вентилятори, а вони теж грошей вартують.

3. Наявність документів — при їх наявності висока ймовірність, що власний перший. В іншому ж випадку хто зна, що з нею робив попередній і в якому стані карта насправді.

4. Тести — GPU-Z покаже, що це дійсно 1070, а не "Китай, прошитий біос". Furmark - перевірка роботи охолодження, продуктивності, при максимальному навантаженні.

5. Чіткі фото — при експлуатації на "знос" може деформуватись текстоліт, темніють снд компоненти та й сам текстоліт. Також переконатись, що вигляд відповідає моделі, а не "Китай, прошитий біос".

6. Стан вентиляторів — геть в хлам чи ще послужать.

І це тільки основне. От в Вас карта без пломб, так може в неї грітий ГП і пам’ять на останньому подиху, Ви ж самі кажете, що де була раніше невідомо то як Ви можете стверджувати, що проблем нема? До того ж купляєш, ат подавець, що не надає таку інформацію, або відмовляються її надати, зразу підозра на шахрая чи кидалу. Брати на основі аргументу "Робить без проблем!", "100% робоча, мамой кленусь" вірний спосіб залишитись через пару місяців з мертвою карткою і без грошей. Зовсім інший випадок коли продаєш/купляєш у знайомого, там уже можна і на слово повірити. Особисто я брати б/в картку у незнайомої людини за +/- 10 000 гривень без перевірки в с/ц не ризикну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Natsionalist ти тільки можеш перевірити чи вентиляторі в норм стані, все решта - твої вологі фантазії. Текстоліт вигинається, коли в карті немає бекплейту, геймери карти також розганяють, ще й тримають в закритому корпусі, де температури жесть бувають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, Natsionalist сказано:

без перевірки в с/ц не ризикну.

А що тобі та перевірка дасть на робочій карті? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, rosstik сказал:

за скільки реально продати відюшку!?

Недавно свою 1070 продав за 9500. Зараз ціни пішли вверх. Так що за 8000 не погоджуйся. Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ — це не висока ціна при справній карті, яка нормально андервольтиться і тримає адекватні температури. 

Звичайно, при цьому вона має проходити тести і вентилі мають бути не вбиті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Valentin_Ok сказано:

Недавно свою 1070 продав за 9500. Зараз ціни пішли вверх. Так що за 8000 не погоджуйся. Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ — це не висока ціна при справній карті, яка нормально андервольтиться і тримає адекватні температури. 

Звичайно, при цьому вона має проходити тести і вентилі мають бути не вбиті.

Зрозумів. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@alexvvv  з точки зору покупця він правий. Купувати кота в мішку не логічно і все, що він просить - цілком нормально.

16 хвилин тому, Valentin_Ok сказано:

Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ 

Та шо ти кажеш?

Якраз таки я СОБІ за 9000+ - не куплю 1070 (без ТІ) - це точно

А майнеру пох. Як і перекупу, у нього клієнт є за 10000 +.

Все просто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zheny@ сказал:

Якраз таки я СОБІ за 9000+ - не куплю 1070 (без ТІ) - це точно

То не купляй. Хто тебе заставляє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя. Давай по чесному. Ти якщо і купиш, то для перепродажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@alexvvv Перевірка в с/ц дасть знати мені чи живі там ГП та пам’ять чи з почуттям виконаного обов’язку помруть через 2-4 місяці. А на рахунок гравців ... Яка мені різниця хто ганяв відеокарту в хвіст і в гриву, га? І в кого вона ледь жива від перегріву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, weldermaster сказано:

Женя. Давай по чесному. Ти якщо і купиш, то для перепродажі.

от тут ти не вгадав.

Ні ти, ні @Valentin_Ok .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Zheny@ сказал:

от тут ти не вгадав.

Ні ти, ні @Valentin_Ok .

Ну ладно. Може і не вгадав ))). Що там з жтх 950-той?  Продаєш? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, Zheny@ сказал:

от тут ти не вгадав.

Ні ти, ні @Valentin_Ok.

З чого ти взяв, що я щось вгадую? Я описав людині як продавалась моя 1070. Все інше - твої домисли :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Valentin_Ok сказано:

Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ — це не висока ціна при справній карті,

Твої слова?

Тобто, якщо я не перекуп, то маю відвалити зайву 1000 грн, бо карта "хароша" ?? Ахуєнна логіка.

Я апріорі не готовий переплачувати за залізо. Я знаю його реальну вартість.

Тому я буду чекати.

В свій час дочекався, хоча з мене дехто сміявся. .. Знову дочекаюся.

2 годин тому, weldermaster сказано:

Що там з жтх 950-той?  Продаєш?

Поки йде в комплект клієнту. З компом разом.

Можу за 5500 запропонувати RX578.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Zheny@ сказал:

Тобто, якщо я не перекуп, то маю відвалити зайву 1000 грн, бо карта "хароша" ?? Ахуєнна логіка.

Я апріорі не готовий переплачувати за залізо. Я знаю його реальну вартість.

Тому я буду чекати.

Пофігу - перекуп ти чи не перекуп. З чого ти вирішив що 8000 грн. це нормальна ціна за карту топікстартера, а 9000+ грн. — зайва? Бо ти так собі захотів? Ахуєнна в тебе логіка.

Не сміши людей. Сьогодні ринок диктує такі ціни. Завтра/післязавтра все може змінитися. Причому, як в одну так і в іншу сторону (ріст або падіння). 

І ще раз — ніхто тебе не заставляє купувати відяху за ціною, яка особисто тебе не влаштовує. Але не ти диктуєш ціни. Ти їх можеш або сприймати або ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Valentin_Ok сказано:

Пофігу - перекуп ти чи не перекуп. З чого ти вирішив що 8000 грн. це нормальна ціна за карту топікстартера, а 9000+ грн. — зайва? Бо ти так собі захотів? Ахуєнна в тебе логіка.

Не сміши людей. Сьогодні ринок диктує такі ціни. Завтра/післязавтра все може змінитися. Причому, як в одну так і в іншу сторону (ріст або падіння). 

І ще раз — ніхто тебе не заставляє купувати відяху за ціною, яка особисто тебе не влаштовує. Але не ти диктуєш ціни. Ти їх можеш або сприймати або ні.

Все правильно - ринок. 

Я вказав ціну, за яку я готовий купити. Отже я торгуюся.

Справа автора продавати йому за такі гроші чи ні. І  слухати чи не слухати тих хто "да я вот на днях продав / купив  за 100500 і ти став так само!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, Natsionalist сказано:

@alexvvv Перевірка в с/ц дасть знати мені чи живі там ГП та пам’ять чи з почуттям виконаного обов’язку помруть через 2-4 місяці. А на рахунок гравців ... Яка мені різниця хто ганяв відеокарту в хвіст і в гриву, га? І в кого вона ледь жива від перегріву.

Ніякий сервісний центр не встановить те, що карта відвалиться через 2-4 місяці, це фантастика.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, alexvvv сказано:

Ніякий сервісний центр не встановить те, що карта відвалиться через 2-4 місяці, це фантастика.  

Після прогріву на ГП зостаються характерні сліди які і бачить майстер. І хоч це не гарантує, що карта не відвалиться, однак зменшує ймовірність цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...