Перейти до змісту

[Архів] - GTX 1070 8Gb Gigabyte WindForce OC

rosstik

Рекомендовані повідомлення

GTX 1070 8Gb Gigabyte WindForce OC

Робить без проблем!  без пломб.

є коробка!

вивчу попит. Народ хто скільки дає? за скільки реально продати відюшку!?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки намайнила?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Marshall сказано:

скільки намайнила?

вона і зараз майнить 2 $ в день, помнож на кількість днів , якщо вона була у власника, наприклад 2 роки - це приблизно 1400$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, rosstik сказано:

GTX 1070 8Gb Gigabyte WindForce OC

Робить без проблем!  без пломб.

є коробка!

вивчу попит. Народ хто скільки дає? за скільки реально продати відюшку!?

Треба більше інформації: коли купувалась, в яких умовах майнила, наявність документів (чеки, гарантійні талони), знятки тестів (Furmark, GPU-Z), чіткі фото самої картки та т.п.

Змінено користувачем Natsionalist
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Natsionalist сказано:

Треба більше інформації: коли купувалась, в яких умовах майнила, наявність документів (чеки, гарантійні талони), знятки тестів (Furmark, GPU-Z), чіткі фото самої картки та т.п.

Ого вимог до шахтьорскої карти )  Ти їй збираєшся робити пропозицію руки і серця? ))))

• Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, b0rg сказано:

Ого вимог до шахтьорскої карти )  Ти їй збираєшся робити пропозицію руки і серця? ))))

реально вимоги дивують)

майнила пів року! до того де була що робила не відомо!

всі тести проходить без проблем!

фото відеокарти нічим не відрізняється від тих що можете знайти в гуглі!

я ще поки не продаю а цікавлюся ціною!! тому не судіть строго! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Natsionalist сказано:

в яких умовах майнила,

Вам як погодинний графік температури і напруги ядра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 хвилин тому, rosstik сказано:

реально вимоги дивують)

майнила пів року! до того де була що робила не відомо!

всі тести проходить без проблем!

фото відеокарти нічим не відрізняється від тих що можете знайти в гуглі!

я ще поки не продаю а цікавлюся ціною!! тому не судіть строго! 

8000 дав би. Не більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@b0rg @rosstik @alexvvv Нормальний підхід якщо серйозно підходиш до продажу/покупки. Все просто, пояснюю:

1. Дата покупки — щоб знати "стаж" відеокарти. Є ж різниця між картою яка ішачила півроку і три роки.

2. Умови майнінгу — мав наувазі робочі температури та розгін. Адже при великих температурах, а також при сильному розгоні починається деградація ГП і якщо картка так довго працює то шанс на те, що вмре чіп зростають щодня. Також тривала експлуатація системи охолодження на максимумі швидко зношує вентилятори, а вони теж грошей вартують.

3. Наявність документів — при їх наявності висока ймовірність, що власний перший. В іншому ж випадку хто зна, що з нею робив попередній і в якому стані карта насправді.

4. Тести — GPU-Z покаже, що це дійсно 1070, а не "Китай, прошитий біос". Furmark - перевірка роботи охолодження, продуктивності, при максимальному навантаженні.

5. Чіткі фото — при експлуатації на "знос" може деформуватись текстоліт, темніють снд компоненти та й сам текстоліт. Також переконатись, що вигляд відповідає моделі, а не "Китай, прошитий біос".

6. Стан вентиляторів — геть в хлам чи ще послужать.

І це тільки основне. От в Вас карта без пломб, так може в неї грітий ГП і пам’ять на останньому подиху, Ви ж самі кажете, що де була раніше невідомо то як Ви можете стверджувати, що проблем нема? До того ж купляєш, ат подавець, що не надає таку інформацію, або відмовляються її надати, зразу підозра на шахрая чи кидалу. Брати на основі аргументу "Робить без проблем!", "100% робоча, мамой кленусь" вірний спосіб залишитись через пару місяців з мертвою карткою і без грошей. Зовсім інший випадок коли продаєш/купляєш у знайомого, там уже можна і на слово повірити. Особисто я брати б/в картку у незнайомої людини за +/- 10 000 гривень без перевірки в с/ц не ризикну.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Natsionalist ти тільки можеш перевірити чи вентиляторі в норм стані, все решта - твої вологі фантазії. Текстоліт вигинається, коли в карті немає бекплейту, геймери карти також розганяють, ще й тримають в закритому корпусі, де температури жесть бувають.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, Natsionalist сказано:

без перевірки в с/ц не ризикну.

А що тобі та перевірка дасть на робочій карті? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, rosstik сказал:

за скільки реально продати відюшку!?

Недавно свою 1070 продав за 9500. Зараз ціни пішли вверх. Так що за 8000 не погоджуйся. Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ — це не висока ціна при справній карті, яка нормально андервольтиться і тримає адекватні температури. 

Звичайно, при цьому вона має проходити тести і вентилі мають бути не вбиті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Valentin_Ok сказано:

Недавно свою 1070 продав за 9500. Зараз ціни пішли вверх. Так що за 8000 не погоджуйся. Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ — це не висока ціна при справній карті, яка нормально андервольтиться і тримає адекватні температури. 

Звичайно, при цьому вона має проходити тести і вентилі мають бути не вбиті.

Зрозумів. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@alexvvv  з точки зору покупця він правий. Купувати кота в мішку не логічно і все, що він просить - цілком нормально.

16 хвилин тому, Valentin_Ok сказано:

Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ 

Та шо ти кажеш?

Якраз таки я СОБІ за 9000+ - не куплю 1070 (без ТІ) - це точно

А майнеру пох. Як і перекупу, у нього клієнт є за 10000 +.

Все просто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zheny@ сказал:

Якраз таки я СОБІ за 9000+ - не куплю 1070 (без ТІ) - це точно

То не купляй. Хто тебе заставляє?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя. Давай по чесному. Ти якщо і купиш, то для перепродажі.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@alexvvv Перевірка в с/ц дасть знати мені чи живі там ГП та пам’ять чи з почуттям виконаного обов’язку помруть через 2-4 місяці. А на рахунок гравців ... Яка мені різниця хто ганяв відеокарту в хвіст і в гриву, га? І в кого вона ледь жива від перегріву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, weldermaster сказано:

Женя. Давай по чесному. Ти якщо і купиш, то для перепродажі.

от тут ти не вгадав.

Ні ти, ні @Valentin_Ok .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Zheny@ сказал:

от тут ти не вгадав.

Ні ти, ні @Valentin_Ok .

Ну ладно. Може і не вгадав ))). Що там з жтх 950-той?  Продаєш? 

Змінено користувачем weldermaster
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, Zheny@ сказал:

от тут ти не вгадав.

Ні ти, ні @Valentin_Ok.

З чого ти взяв, що я щось вгадую? Я описав людині як продавалась моя 1070. Все інше - твої домисли :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Valentin_Ok сказано:

Якщо людина — не перекуп, а купляє для себе, то 9000+ — це не висока ціна при справній карті,

Твої слова?

Тобто, якщо я не перекуп, то маю відвалити зайву 1000 грн, бо карта "хароша" ?? Ахуєнна логіка.

Я апріорі не готовий переплачувати за залізо. Я знаю його реальну вартість.

Тому я буду чекати.

В свій час дочекався, хоча з мене дехто сміявся. .. Знову дочекаюся.

2 годин тому, weldermaster сказано:

Що там з жтх 950-той?  Продаєш?

Поки йде в комплект клієнту. З компом разом.

Можу за 5500 запропонувати RX578.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Zheny@ сказал:

Тобто, якщо я не перекуп, то маю відвалити зайву 1000 грн, бо карта "хароша" ?? Ахуєнна логіка.

Я апріорі не готовий переплачувати за залізо. Я знаю його реальну вартість.

Тому я буду чекати.

Пофігу - перекуп ти чи не перекуп. З чого ти вирішив що 8000 грн. це нормальна ціна за карту топікстартера, а 9000+ грн. — зайва? Бо ти так собі захотів? Ахуєнна в тебе логіка.

Не сміши людей. Сьогодні ринок диктує такі ціни. Завтра/післязавтра все може змінитися. Причому, як в одну так і в іншу сторону (ріст або падіння). 

І ще раз — ніхто тебе не заставляє купувати відяху за ціною, яка особисто тебе не влаштовує. Але не ти диктуєш ціни. Ти їх можеш або сприймати або ні.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Valentin_Ok сказано:

Пофігу - перекуп ти чи не перекуп. З чого ти вирішив що 8000 грн. це нормальна ціна за карту топікстартера, а 9000+ грн. — зайва? Бо ти так собі захотів? Ахуєнна в тебе логіка.

Не сміши людей. Сьогодні ринок диктує такі ціни. Завтра/післязавтра все може змінитися. Причому, як в одну так і в іншу сторону (ріст або падіння). 

І ще раз — ніхто тебе не заставляє купувати відяху за ціною, яка особисто тебе не влаштовує. Але не ти диктуєш ціни. Ти їх можеш або сприймати або ні.

Все правильно - ринок. 

Я вказав ціну, за яку я готовий купити. Отже я торгуюся.

Справа автора продавати йому за такі гроші чи ні. І  слухати чи не слухати тих хто "да я вот на днях продав / купив  за 100500 і ти став так само!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, Natsionalist сказано:

@alexvvv Перевірка в с/ц дасть знати мені чи живі там ГП та пам’ять чи з почуттям виконаного обов’язку помруть через 2-4 місяці. А на рахунок гравців ... Яка мені різниця хто ганяв відеокарту в хвіст і в гриву, га? І в кого вона ледь жива від перегріву.

Ніякий сервісний центр не встановить те, що карта відвалиться через 2-4 місяці, це фантастика.  

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, alexvvv сказано:

Ніякий сервісний центр не встановить те, що карта відвалиться через 2-4 місяці, це фантастика.  

Після прогріву на ГП зостаються характерні сліди які і бачить майстер. І хоч це не гарантує, що карта не відвалиться, однак зменшує ймовірність цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...