Перейти до змісту

Як ви оцінюєте Луцького мера?

kozakOleg

Яку б оцінку ви поставили  

143 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чув по ящику якийсь американець сказав, якщо я попадаю на дорозі в якусь ямку, я більше за цього мера не голосую.

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ив правду хотя бы даже в объезд. не мало народу ему спасибо сказали б.

Імхо post-1524-1217502641.jpg такий, чи приблизно такий обїзд це занадто.

З.І. чорним позначено залізна дорога, черевоним маршрут тролейбуса. :lol:

Опубліковано

2 Shura якщо їхати вздовж стиру то там також є залізно дорожний переїзд. Подивися схемку, а іншої дороги немає. :0021:

Опубліковано

По тому переїзду, якщо і їде щось, то:

- дуже рідко;

- ну йо.. це ж не електричка, а паравоз..

Опубліковано

- дуже рідко;

Дизель-потяг вищий за тролейбус разом з рогами. Тому він і зачепить провода

Опубліковано

- дуже рідко;

Дизель-потяг вищий за тролейбус разом з рогами. Тому він і зачепить провода

Да ти правий. :huh:

Опубліковано

Роблять дороги (НОРМАЛЬНІ)!

Нові маршрутки.

Все, що я запам"ятав від нашого мера... Може підземний перехід буде?!

Але все-таки Шиба більш критичний, ніж Кривицький, як сказав, майже так і буде. :huh:

Опубліковано
Якщо захотіти, можно і гору верх ногами перевернути.

Ти правий :D Але на це потрібно великі фінанси. А тролейбус не приносить значних прибутків, ось і відповідь. :D

Опубліковано

Больницы, детские сады/площадки, урны для мусора, общественные туалеты тоже не приносят большой прибыли, но это не значит что их не должно быть.

Тролейбусы относятся к социальному транспорту, а социальные проекты да будет тебе известно нацелены не на получение прибыли а на повышение благоустройства простых смертных, как мы с вами.

Опубліковано

На рахунок вчасного вивозу сміття, то таку картину час від часу спостерігаю не в одному дворі.

post-2742-1217532742.jpg

Опубліковано

Дороги - офигенные дороги делает, особенно по Карпенка-Карого, где после трёх месяцев эксплуатации появились прежние ямы.

Помниться перед выборами обещался за год дороги поделать. А сколько уже прошло? Обещеного три года ждут? Ну-ну. Выборы на носе, вот он и засуетился.

Превратил город в памойку. От Турийска теперь почти не отличается.

Мосорники - я чесно говоря был рад тому что заварили мусоропровод. Всё таки в подьезде не ваняет, как раньше, когда мусор по двадцать дней не вывозили. Но то что контейнеры надо каждый день вывозить - почемуто забывают. Поставили их на автопарковках, где итак места нет и мусорщики подьехать до них не могут.

А так всё остальное в пазитиве - переход надземный и подземный, фантан в центре, суперсовременный кинотеатр, аквапарт и т.д.

Опубліковано
А так всё остальное в пазитиве - переход надземный и подземный, фантан в центре, суперсовременный кинотеатр, аквапарт и т.д.

Так, але все тільки на словах і в проектах. За весь час ще ніодного реального втілення поки не видно.

Опубліковано
Народ як ви оцінюєте роботу Богдана Шиби на посаді Луцького мера?

Яку роботу? ніякої роботи.

В голосувалці тре добавити пункт "Ніяк"

Опубліковано

Так, але все тільки на словах і в проектах. За весь час ще ніодного реального втілення поки не видно.

Я вообще то писал с ирониет, так как этого нет и по всей видимости в близжайшем будущем не будет.

Опубліковано

Часто Шибу сравнивают с Кривицким, к сожалению у нас в Украине, есть так или плохой или очень плохой,! :)

На мой взгляд, ничего Шиба не выполнил, проектов много, а реально пока ноль.

Еще все подзабыли про ДТП, в котором участвовал Шиба, история как помню темная........ Еще тогда надо было подавать в отставку!!!

Прочитал тут на форуме, что проект на реконструкцию театрального майдана прошел без конкурса, так как он якобы попадает под социальную сферу. Полный бред, выходит, что бы объект был социальным, надо просто в супермаркете открыть библиотеку метр на метр площади,

Вобщем, все бюрократы, однозначно :)

Опубліковано

Пиз..еть все гаразды, а лично Вы все что-нибудь сделали для города?

Я согласен с тем, что в мэрии дохрена лишних некомпетентных людей, но есть человеки, которые действительно что-то хотят сделать. А всем кажеться - это так легко, раз плюнуть , НО украинская бюрократическая машина (сверху) + нифиговое политическое давление сказываеться на всей работе.

Лично Я поставил оценку ТРИ. Причины - надо быть более твёрдым, посылать всех нах и делать свою работу , а то перестраховщик какой-то, дохрена боиться.

з.ы. И про дороги - мэр бабки дал? - дал. Он лично асфальт укладывал? - нет. Значит смотреть первые три слова в моём посту и требовать от мэрии подавать в суд на подрядчиков, не выполнивших надлежайшим образом свою работу.

Опубліковано
Пиз..еть все гаразды, а лично Вы все что-нибудь сделали для города?

Я согласен с тем, что в мэрии дохрена лишних некомпетентных людей, но есть человеки, которые действительно что-то хотят сделать. А всем кажеться - это так легко, раз плюнуть , НО украинская бюрократическая машина (сверху) + нифиговое политическое давление сказываеться на всей работе.

Лично Я поставил оценку ТРИ. Причины - надо быть более твёрдым, посылать всех нах и делать свою работу , а то перестраховщик какой-то, дохрена боиться.

з.ы. И про дороги - мэр бабки дал? - дал. Он лично асфальт укладывал? - нет. Значит смотреть первые три слова в моём посту и требовать от мэрии подавать в суд на подрядчиков, не выполнивших надлежайшим образом свою работу.

Підтримую. Всі такі круті, всі так багато знають, усім воняє. А на себе ніхто не дивиться.

По перше, де Шиба візьме бабла, якщо його реально нема? Навіть якщо він і захоче щось зробити, є ще мільйон факторів, які не дадуть йому це зробити. А причина у нас самих. Народ ми такий.

Тепер про нас (Про більшість)

1) Як ми поводимось з окурками?

2) Де ми куримо?

3) Що пишемо на стінах?

4) Що нагадують наші ліфти? Який бля там запах і вигляд?

5) Як поводимось з дитячими майданчиками в парку? Де ми беремо силу закручувати гойдалки з арматури в косічку?

6) Як бухаємо на пляжі в парку?

7) Куди викидаємо поліетеленові кульки з пирожків і бутилки з під пива йдучи парком із ринку?

8) Як бухаємо на зупинках?

9) Як їздимо по вулицях міста?

10) Як робимо ті дороги? І в яку пору року?

11) Як попатаємо сміттям в смітник?

12) Як дивимось концерти на площі?

13) Куди ліпимо жуйку, коли вже не солодка?

14) Що пишимо на сидіннях в маршрутках?

15) Як платимо за проїзд?

16) Як поступаємось місцем?

17) Як розбиваємо ліхтарі?

18) Як гребемо додому, все що не так лежить?

19) Впадло далі писати, настрій пропав, хоча писати можна, що аж клава димітиме.

І причому тут Шиба? Який би він не був, а якби кожен із нас поводився відповідно, місто би блистіло.

А що мер може сам зробити? Навіть якби захотів.

Безнаказанність в державі, нема дисципліни, в першу чергу, в середині самого себе.

Повторююсь. П... усі вміють, особливо старики, а реально ніхто нічого не робить. Хто боїться, хто не хоче, хто не може......

Я також багато чого не роблю те що треба було б, але намагаюсь хоча б не гадити в місті, і не ламати його.

Але нормальні люди все таки є, тільки їх дуже мало... Час і екологія потрохи виправлятимуть цей бардак.

Опубліковано

Це в статті про те, що всі ми бидло.

Організувати смітники одне - а вчасний вивіз - інше.

із жуйкою взагалі проблема :) - її в кишеню не покладеш - не папір, а жувати до нудоти :_20: (поки дійдеш до смітника), щось не приваблює..

Дороги - прийшов термін перевиборів - от і взявся.

Судити одного - не правильно.. Тут проблема комплексна.. всі однакові..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...