Перейти до змісту

Як ви оцінюєте Луцького мера?

kozakOleg

Яку б оцінку ви поставили  

143 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На "троечку". С минусом.

Маршрутки - это да, наболевшее. Погодите еще, судя по ценам на бензин, с осени будут и по 2. :) Но главное даже не цена, а СЕРВИС!! вернее его отсутствие... :( Банальные слова, но факт.

Наша доблестная городская милиция стала куда хуже работать, по-моему.

А теперь чуток похвалю. :)

Избирательный ремонт дорог - предвыборная показуха сродни раздаче сгоревших сбережений с подачи премьерши, но хоть так.

Частично расчистили срач возле старого рынка - гут.

Убрали в центральном парке - типа добровольцы, но и то неплохо. :)

IMHO в городе стало больше освещенных улиц (часто хожу по ночам, знаю :))

Но много чего еще не сделано. Как всегда, обещаний больше, чем реальных дел. Но маршрутки я Шибе не забуду - гадом буду! ;)

ЗЫ. Ура, наконец я могу нажимать "поддержал"! :) (видимо старая версия Opera чего-то там не поддерживала :))

Опубліковано

Одно слово барыга-шпикулянт. Тайно состоит в масонской ложе, есть слухи в желтой прессе что неоднократно подозревался в нетрадиционных сексуальных наклонностях, клептомании, увличении шансоном и блотной музыкой, и при всем этом дурик отказываеться признаться зачем отростил усы. Наверное для конспирации.

А вообщем поддержу коллегу что запостил выше, Шыбу в сад однозначно. *Даеш революцию*

Опубліковано

Пам"ятаю, як він виступав перед виборами, то обіцяв поробити по місті туалети.

Результату - ноль! Як приспічить - то нема куди діватися :0024:

Ніфіка толку з нього...

Хоча якщо слово "туалет" розуміти в значенні "срач", то він виконав свою обіцянку на всі 100%!

Опубліковано

из +:

= ремонт дорог в дворах

= заварили мусоропроводы и поставили мусорники (у меня в раёне)

= мусор вывозят нормально

= ремонт дорог у рынков

= начало переноса "старого рынка" за город

p.s. товарищ что-то делает, а не как его предшественник по 3му разу сбивал денюжку с магазинов и делал ремонт центра

Опубліковано

на трієчку.

аж тепер почав ремонт доріг, але добре, що почав.

а за маршрутки, пацани, розслабтесь. при зростанні цін на паливо це було неминуче. задорого? є ще тролейбуси.

те, що вони стали зупинятись лише на зупинках оцінюю як позитив.

Те, що маршрутки лише великогабаритні- теж позитив.

Опубліковано
из +:

ваще, позитив. особенно када ты живёш на 9-м этаже лифт не работает и тебе надо вынести мусор в 20-ти градусный мороз. ваще.. плюс такой что не вдолбаться.

поставили мусорники? афигеть. раньше они стояли в специальной арочке возле подъезда и закрывались. а теперь это стоит во дворе де играют дети, смердит, бо не у всех людей есть деньги и желание на пакеты для мусора, та даже если и есть. то бомжи которые там роются разрывают их в поиске чего-то. а некоторые ваще афигевают, приходит, переворачивает мусорник, распихивает ногой мусор в поисках наживы и уходит.

Опубліковано

Маршутки, мусорки все це запроваджено по цілій Україні..

Але за що я його не поважаю, це за те що він собі в колектив понабирав "сцикунів". Якось по роботі возив одного.. На вигляд років 23-25, а розумне.. Ще вчив мене їздити. Мені його так хотілося висадити з машини... Але потів неудобно було б. При цьому всьому вони ще й і не кваліфіковані працівники.

Опубліковано
из +:

ваще, позитив. особенно када ты живёш на 9-м этаже лифт не работает и тебе надо вынести мусор в 20-ти градусный мороз. ваще.. плюс такой что не вдолбаться.

поставили мусорники? афигеть. раньше они стояли в специальной арочке возле подъезда и закрывались. а теперь это стоит во дворе де играют дети, смердит, бо не у всех людей есть деньги и желание на пакеты для мусора, та даже если и есть. то бомжи которые там роются разрывают их в поиске чего-то. а некоторые ваще афигевают, приходит, переворачивает мусорник, распихивает ногой мусор в поисках наживы и уходит.

арочки не біля кожного під"їзду є:blink:)якщо регулярно забирають- то не смердить.

зате немає запаху у під"їзді та й щурі позникали. а бомжі і у сміттєпроводах рились.

Опубліковано
из +:

= ремонт дорог в дворах

= мусор вывозят нормально

= ремонт дорог у рынков

= начало переноса "старого рынка" за город

p.s. товарищ что-то делает, а не как его предшественник по 3му разу сбивал денюжку с магазинов и делал ремонт центра

Я з тобою повністю згідний. Шиба хоч і не ЗОЛОТИЙ, але всетаки за свого попередника кращий :blink:

Це ве що ти написав правда.

А що до маршруток то я думаю там не Шиба винний, а багато інших факторів.

Зокрема:

-Подорощення нафти у всьому світі.

-Політика Уряду України (зокрема і президента)

-В багатьох містах вже давно подорощали маршрутки.

Опубліковано

Але за що я його не поважаю, це за те що він собі в колектив понабирав "сцикунів". Якось по роботі возив одного.. На вигляд років 23-25, а розумне.. Ще вчив мене їздити. Мені його так хотілося висадити з машини... Але потів неудобно було б. При цьому всьому вони ще й і не кваліфіковані працівники.

Хорошо иметь папочку которій бухает пиво с мером.

Опубліковано

Ще деякі заслуги Шиби:

- Поклав пішохідну дорогу на мості біля Варшавського ринку (ато вже пройти не можна було)

- В мене в дворі нарешті стали світити фанарі!

- Не латочний ремонт доріг, а накладання нового покриття (Хоча хотілося б і більшого ремонту доріг)

- Появилися нові тролейбуси в Луцьку (скоро ще 2 появиться), але трролейбуси стали рідше ходити (хоча це проблема в Луцькому Підприємстві Електротранспотру)

- Закупили великі автобуси і заборонили їздити тим малим (для мене це чуттєво досить (коли я сідав у малу маршрутку я мусив стояти зогнутим і так само багато людей більш ніж середнього росту))

Хоча є і мінуси.

Опубліковано

Бачив я якось по дібілятору (телевізор) на Аверсі конференсію з таким 23-25-річним гомиком-помічником Шиби. На вид зелене....з прищами, дай видно що навіть баби не нюхав. НУ А НАГЛЕ ЯКЕ.....скільки раз він ту бідну дівчіну перебивав..... а потім на неї почяв щось візжяти.......вона бідна не знала куди очі дівати, місця собі не знаходила.

Одним словом, коли такі люди приходять на вирішення проблем міста, то я точно знаю, що проблем буде більше!

Опубліковано

1. Меня тоже бесят эти мусорники, раньше стояли себе в будках и не было у нас ни крыс ни бомжей там и чисто было, а сейчас да просто супер стоят мусорники переполненные смердят, кучи возле них валяются, собаки растаскивают, полная натисанитария. Ну и конешно такие мусорники очень украшают наш город, раньше были спраятаны хоть а щас весь город сплошной мусорник.

2. Строки валит во дворах, скоро будем тольк по крышам ходить, а дети уже играются только на бетоне, дворов ноль в новостройках, пихают те дома как незнаю.

3. Дорога, да дорогу начали делать, а где в этом заслуга Шибы? Налоги больше, денег больше попробовал бы он не ремонтировать дороги это все как и должно быть, а лучше то что?

Опубліковано
Если п пустил на ВышкОFF тролейбусы, я б иму +1 поставил.

На вишків тролейбус проблематично пустити залізна дорога мішає.

Імхо якби не вона туди вже давно тролейбуси їздили.

Опубліковано
Если п пустил на ВышкОFF тролейбусы, я б иму +1 поставил.

Набережна рулить!

Опубліковано

Вискажу і своє скромне ІМХО на рахунок смітників...

Спочатку не придавав цьому великого значення, окрім того що трохи незручно виносити сміття за 100 метрів від підїзду...

Так от був в мене такий період коли я втсавав о 5-6 годині ранку, виходив на балкон і спостерігав дуже неприємну картину. З вистои 6 поверху весь двір - суцільний смітник, на дитячому майданчику, біля пдіїзду, на дорогах - всюди купа мусору, до 7-ої години встигають прибрати лише деяку його частину...

Не говорячи вже про тих хто його прибирає, неодноразвоо проходячи повз них доводилось чути "теплі слова" і в адресу жителів і в адресу влади...

Опубліковано

Набережна рулить!

Ив правду хотя бы даже в объезд. не мало народу ему спасибо сказали б.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...