Перейти до змісту

Волинські пекарні економлять на споживачі

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Волинські пекарні економлять на споживачі

Перевірка виявила, що продукція приватних підприємств з випікання хліба Волині не відповідає стандартам. Про це повідомили на підприємстві Волиньстандартметрологія, що протягом місяця і проводило цю перевірку.

У результаті з 48 підприємств, на яких побували контролери, на 16 були виявлені факти випуску нестандартної продукції.

Приміром, у перевіреній партії хліба Ніжний, випущеній Волиньагропродуктом, маса цукру та жиру були занижені вдвічі. У приватного підприємця Косенка (село Самари, Ратновського району) партія хліба Слов'янський і булки Севастопольської не відповідала нормі за фізико-хімічними показниками. Подібні порушення були виявлені на Горохівхлібі, Софармі (Луцьк), Універсамі (Володимир-Волинський район) і інших підприємствах області.

Ревізори вважають, що основною причиною порушення стандартів при виробництві хлібобулочних виробів є відсутність контролю. Якщо на шести великих підприємствах області функціонують вимірювальні лабораторії, то в міні-пекарнях волинських підприємців цього немає.

Раніше повідомлялося, що в Києві ухвалили рішення підняти ціни на хліб.

за інформацією "Інтерфакс-Україна"

Опубліковано
это есть гуд,

будем стройными :ok2:

думаю то не дуже гуд. бо те що ми їмо тоді не потрібно називати хлібом :ok2:

Опубліковано

Лично я если бы не прочел эту тему, то даже не почусвтовал бы разницы во вкусе, а теперь мне будет казаться, что булочки нужно дополнительно намазать жиром и сверху посыпать сахаром B)

Опубліковано

так в тому ж і річ що замість необхідного жиру і цукру так як завжди "ідентичний натуральному" :)

порошковий хліб одним словом печуть...

Опубліковано

так привыкли же, что дешевый растительный маргарин называют маслом, вот и к хлебу привыкнете :)

ps. лично я предпочитаю хлеб из отрубей, тн "висiвковий", да и его сьедаю грамм 200 в неделю или меньше. imho, хлеб давно перестал быть основным продуктом питания, при сегодняшнем-то разнообразии продуктов в магазинах.

Опубліковано

Туалтная бумага в колбасе, и пельмени с соей значит уже не волнует, терь давайте будем возмущаться про хлеб.

Опубліковано

Ну мука це і є порошок.

Правильно сказав VINNI_POOH.

Особисто мені наш (Волинський) хліб по смаковим параметрам подобається.

І хай там кажуть шо хочуть, в нас така ситуація в країні, що недоліки є завжди.

І до чого

те що ми їмо тоді не потрібно називати хлібом
це сказано

Я сумніваюся що ти на смак зможеш відрізнити чи там в 2 рази більше жирів чи ні.

Опубліковано
Туалтная бумага в колбасе

Байки. Вся ковбаса з курячого молу + різні спецдобавки.

Точно. Слишком дорого бумагу пихать в колбасу.

Опубліковано
у перевіреній партії хліба Ніжний, випущеній Волиньагропродуктом

Хм, не даремно я ніколи не купував хліба цього заводу, він мені ніколи не подобався.

Опубліковано
Теж мені новина!!Ви ще не ьачили з чого печуть хліб у там тамі!!

из клиентов магазина? оО

Опубліковано

Вас бы в 33-й гот, или на лекцию к моему деду, он бы вам розказал из чего тогда в Одессе рубероид делали, а из чего на хлебзаводах хлеб, если это и в правду можно было бы назвать хлебом.

Опубліковано

Как выше упамянул Шкодер, хлеб давно перестал быть основным продуктом питания. Я хлеб ем только когда пища или жирная, или греночки пожарить. Я предпочитаю кушать то что вкусно, а не абы набить пузо

Опубліковано

Эх а я помню те времена када в универе жрать хотелось а денюг небыло, то мы покупали по две буханки хлеба на пол групи и наедались так что уже ничего не хотелось, а вы говорите, что хлеб не основной продукт питания. Как говорять в народе "Хліб всьому голова"

Опубліковано
Эх а я помню те времена када в универе жрать хотелось а денюг небыло, то мы покупали по две буханки хлеба на пол групи и наедались так что уже ничего не хотелось, а вы говорите, что хлеб не основной продукт питания. Как говорять в народе "Хліб всьому голова"

Ностальжи, блин.....Щас на семью пол буханки на 3 дня хватает, а лет 7 назад в общаге на Даньшина - 2 буханки белого, два паштета "мазовецких", палёнка с базарчика и 15 человек пируют целый вечер...

Опубліковано
ты застрял во временах своего деда :)

а что в этом такого?

я вон переодически выхожу на обеде беру батон или пол буханки хлеба, если свежий, и пакетик кефира или йогурта. и отлично и поел и полезно :)

дешево и сердито :D

можно конечно по-извращаться и взять себе круасанчик :D

и главное это можно употребить на рабочем месте или во дворике на лавочке, слушая пение птиц и наслаждаясь свежим воздухом, а не сидеть в какойто забыченной столовке без кондиционера или прокуренном баре. про рестораны я ваще молчу... :)

Опубліковано

Ностальжи, блин.....Щас на семью пол буханки на 3 дня хватает, а лет 7 назад в общаге на Даньшина - 2 буханки белого, два паштета "мазовецких", палёнка с базарчика и 15 человек пируют целый вечер...

Ну незнаю як в кого, а в моїй сім*ї йде буханка хліба в день. Да і в друзів моїх також.

І нерозумію взагалі як можна їсти без хліба і наїдатися. Особисто я як їм без хліба, то через годину після прийому їжі знову хочу їсти.

можно конечно по-извращаться и взять себе круасанчик

Тільки ось про якість цих круасанів краще переживати, аніж про якість хліба.

Опубліковано
Тільки ось про якість цих круасанів краще переживати, аніж про якість хліба.

а в принципе какая разница то?

после чернобыля, кучи экологических катастроф, повсякдневном выбросу ядовитых газов в атмосферу...

по моему в нашем мире, сетовать на то что не доложили немножко скахара в булочку как о катастрофе, это всё равно что переживать о заляпаном грязью кеде находясь на територии прохождения боевых действий с использованием разного рода запрещённым оружием.

а исчо меня прикалывают люди которые говорят что там масло и молоко употреблять это вредно, да у нас ваще всё вредно, особенно жить, говорят от этого умирают... :)

моя знакомая как-то в шотландии клубнику собирала... када возвращалась попривозила их продуктов, скажу чесно, большего "говна" я в жизни не пробовал, хотя всё блин по стандартам.

Опубліковано

С такими темпами, скоро землю сырую будем хавать без последствий, и чыстым переработаным чорнозьомом срать.

Пекарни которых поймали - бабла тупо зажали отмазатцо, а остальные и так обвешывают. Где времена когда полновесная буханка весила 1 кг ?

Опубліковано
а что в этом такого?

я вон переодически выхожу на обеде беру батон или пол буханки хлеба, если свежий, и пакетик кефира или йогурта. и отлично и поел и полезно smile.gif

дешево и сердито smile.gif

можно конечно по-извращаться и взять себе круасанчик smile.gif

и главное это можно употребить на рабочем месте или во дворике на лавочке, слушая пение птиц и наслаждаясь свежим воздухом, а не сидеть в какойто забыченной столовке без кондиционера или прокуренном баре. про рестораны я ваще молчу... smile.gif

+1 Сразу видно, свой человек... понимающий !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...