Перейти до змісту

Продам Імаверол 100 мл (початий)


laser

Рекомендовані повідомлення

Імаверол 100 мл Имаверол Луцьк - зображення 1Імаверол 100 мл Имаверол Луцьк - зображення 1Імаверол 100 мл Имаверол Луцьк - зображення 1

Початий флакон імаверолу. відібрали 1-2 шприци.
МАЙЖЕ ПОВНА БАНКА - дивіться фото.
(вартість нового флакону в магазинах 1000 грн)
дату придатності дивіться на фото!!
--
Імаверол - синтетичний протигрибковий засіб широкого спектра дії. Препарат активний відносно дерматофітозів великої рогатої худоби, коней і собак, викликаних Trichophyton verrucosum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton equinum, Microsporum canis, Microsporum gypseum.

Показання
Призначають великій рогатій худобі, коням, собакам, котам для лікування дерматофітозів. Ефективно виліковує лишай в котів та собак. Допускається застосування і людьми.

Якщо ваш котик/собак зацепив лишай, не затягуйте, промивайте рану цим препаратом і за 2-4 тижні він одужає. Нам допоміг - і вам допоможе!

 

700 грн.

 

можу відлити половину, якщо флакона забагато. ми як свого лікували - купували в ветеринарці шприци по 5 кубиків. такого хватало на 1-2 рази щоб помити його склянкою розчину.

таких промивок пришлось робити, пару десятків. кіт був з вулиці сильно запущений. ми на тих шприцах роззорились, потім вже з пересердя купили флакон, але по суті майже не згодився.

в інтернеті пишуть за 2-4 промивки проходить, швидше за все неправда, прийдеться лікуватись довше. крім того ним можна обробляти м'які поверхні, котяче ложе, чи себе, якщо зацепили котячого лишая.

флакон не розбавлений!! препарат прозорий, при змішуванні з водою стає молочного кольору. розбавити неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...