Перейти до змісту

Куплю автомобільний зарядний пристрій для акумулятора

ksena555

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якщо мене не вводять в Оману (то країна така, там Бубочка на лижах катався минулої зими) мої очі то на акумі написано 63Аг

знач заряджати треба +\-  струмом 6А

мої мають 10А макс,

6А вони можуть видавати 24\7

зараз порию що за такі просять на ОЛХсах

він саморобний якщо що,

таке підійде?

Опубліковано
7 минут назад, Zevs_Isver сказал:

якщо мене не вводять в Оману (то країна така, там Бубочка на лижах катався минулої зими) мої очі то на акумі написано 63Аг

знач заряджати треба +\-  струмом 6А

мої мають 10А макс,

6А вони можуть видавати 24\7

зараз порию що за такі просять на ОЛХсах

він саморобний якщо що,

таке підійде?

так, кидайте які є

Опубліковано
12 годин тому, Zevs_Isver сказано:
  Hide contents

20210124_220104.jpg20210124_220256.jpg

по 500 грн,

з аналоговим амперметром трошки потужніший, має 2 ступені

17,9 В, круто:D

Опубліковано
3 hours ago, EleKtrik said:

17,9 В, круто:D

згіден  :)

просто підключив на 1 хв до напівдохлого акума 7Аг щоб сфоткати, і не зглянув на цифери

спробую почекати трошки

Опубліковано
8 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

так краще?

так, але це фото нічого не міняє, бо  в кінці заряду, коли струм просяде в район 1 ампера, зарядник задере напругу до 17+ вольт, і буде кип"ятити акум.

Користуватись таким можна якось, але  потрібно його постійно візуально контролювати. Не вийде поставити на ніч, і забути, розуміючи, що ні за яких умов напругу не підніме зарядник вище 14,5-14,8 вольта.

Опубліковано
23 minutes ago, Unknown said:

так, але це фото нічого не міняє, бо  в кінці заряду, коли струм просяде в район 1 ампера, зарядник задере напругу до 17+ вольт, і буде кип"ятити акум.

не повинен,

якщо норм акум коли зарядиться, струм спаде до мінімуму, і напруга буде біля 14 з хвостиком

(якщо вірити рекламі виробника)

25 minutes ago, Unknown said:

Користуватись таким можна якось, але  потрібно його постійно візуально контролювати. Не вийде поставити на ніч, і забути, розуміючи, що ні за яких умов напругу не підніме зарядник вище 14,5-14,8 вольта.

ну 1м оком варто завжди спостерігати

Опубліковано
3 годин тому, Zevs_Isver сказано:

не повинен,

якщо норм акум коли зарядиться, струм спаде до мінімуму, і напруга буде біля 14 з хвостиком

(якщо вірити рекламі виробника)

:0016:

Опубліковано

Маю маленький, компактний, розумний (все відносно звісно) зарядний, підключив і забув, як раз на 6А. Новий, раз підключався, для тесту, чи робочий. Якщо цікавить, кину фото ввечері.

Опубліковано
18 хвилин тому, NeoN сказано:

Маю маленький, компактний, розумний (все відносно звісно) зарядний, підключив і забув, як раз на 6А. Новий, раз підключався, для тесту, чи робочий. Якщо цікавить, кину фото ввечері.

Чим не сподобався, що продати хочеш?

ціна, модель (назва) ?

Опубліковано

Є нові з гарантією

Імпульсний зарядний пристрій VL-144 VOIN

Зарядний пристрій Voin VL-144 є повністю автоматичним, призначене для зарядки практично всіх типів акумуляторів - WET, MF, Ca / Ca, більшості AGM і GEL ємністю 3-120 Ач, 6В і 12В. Оснащено Led-дисплеєм, де відображаються всі дані зарядки. При підключенні акумулятора до пристрою воно саме вибирає потрібну силу вихідного струму, а при завершенні зарядки переходить в режим сну.
Захищений від перегрівання, неправильного підключення, заниженого або завищеного напруги, а також короткого замикання. Здійснює зарядку в 7 етапів, може використовуватися в бортовій мережі, на відкритому просторі і при підвищеній вологості. При виключенні електрики пристрій продовжить автоматично зарядку відразу ж після відновлення живлення.
Зарядний пристрій Voin VL-144 надає 4 режиму зарядки в залежності від ємності акумуляторів, а також температури.

Ціна - 650грн.

59323913__viber_2021-01-20_00-14-59.png.132a382106f980c852063107a428bd9f.png

Опубліковано
On 26.01.2021 at 12:26, Unknown сказано:

Чим не сподобався, що продати хочеш?

ціна, модель (назва) ?

Не скажу що не сподобалося, я просто завжди можу замовити нове) 450 грн , таке як в даному оголошенні,https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/zaryadnoe-ustroystvo-dlya-vosstanovleniya-akkumulyatorov-12v-IDGsldk.html

Оголошення не моє, якщо що.

Тут ситуація як з джамп стартером, я взяв, спробував, дійсно працює, хороша річ, почав продавати, на сьогоднішній день, дякуючи морозам, продав усі, і власне, замовив старшу модель тієї ж фірми для себе. ( На неї теж оголошення викладав, але через ціну, фактично в два рази більшу, люди навіть не питають)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...