Перейти до змісту

[Архів] - Продам Tp-link AC1200 Archer C5

walwet

Рекомендовані повідомлення

Продам свій роутер Tp-link AC1200 Archer C5 причина продажу зменшив швидкість і купив собі 300 мб

Комплект

1)Роутер

2)шнур WAN

3)блок живлення

4)коробка

5)макулатура (якщо знайду)

див.фото 

ціна за все 700+ не величкий торг  (тел.0991592915)

0B008CBD-D759-49E9-AC42-D5535732D397.jpg

B9755FCB-45DE-41C5-AD57-481139D603EB.jpg

BF659B08-E8FF-4750-A2C4-922FE5DC39F5.jpg

CCCC2AF5-A8E1-4F91-9263-FC46C7412E46.jpg

E6F3CC53-4E48-48B6-BD66-CE9FEE52275A.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, walwet сказано:

причина продажу зменшив швидкість і купив собі 300 мб

tenor.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, sanbOK сказал:

tenor.gif

щось не так ? якщо не подобаэться проходимо мимо,не бачу смисла дискусію проводити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, walwet сказано:

щось не так ? якщо не подобаэться проходимо мимо,не бачу смисла дискусію проводити

Ви або прокалуєтесь так або справді телепень. Ніхто при своєму розумі не буде міняти двохдіапазонний роутер на роутер з підтримкою тільки до 300мб (однодіапазонний). 

Арчер це самий толковий недорогий роутер для дому який я особисто раджу купувати клієнтам щоб отримати 5Ггц мережу. Цей роутер варто міняти хіба що на якийсь модний мікрот або на роутер з вайфай6.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, sanbOK сказал:

Ви або прокалуєтесь так або справді телепень. Ніхто при своєму розумі не буде міняти двохдіапазонний роутер на роутер з підтримкою тільки до 300мб (однодіапазонний). 

Арчер це самий толковий недорогий роутер для дому який я особисто раджу купувати клієнтам щоб отримати 5Ггц мережу. Цей роутер варто міняти хіба що на якийсь модний мікрот або на роутер з вайфай6.

Спеціально Чоловіче для вас,був гігабітний інтернет згодом поміняв швидкість на 300 мб і так як знайомий продавав роутер я купв у нього,а цей я просто продаю,П.С роутер використовується тільки на 1-2 кімнати+використовується тільки як для вайфаю(ютуб,інста,фейсбук) + Від роутера протягнутий кабель до телевізора(для перегляду фільмів) І тепер раз ви такий мудрий поясніть навіщо мені 1гігабітний роутер тут ?Дякую за коменти,але на далі прошу не флудіть,якщо не купуєте проходьте мимо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, walwet сказано:

Дарма ти так.

Ти продаєш хороший ЯКІСНИЙ роутер.

Пофіг яка швидкість приходить до тебе, 100 мбіт 300мбіт чи 1 Гігабіт. Цей роутер видає потужний і чіткий сигнал!  Має велике покриття! Завдяки 2-м діапазонам.

Це ,Як продати Лексус, бо немає де їздити зі швидкістю 200км/год!  І купити на його місце Таврію, чи в кращому випадку Ланоса.

Але ,справа твоя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Дарма ти так.

Ти продаєш хороший ЯКІСНИЙ роутер.

Пофіг яка швидкість приходить до тебе, 100 мбіт 300мбіт чи 1 Гігабіт. Цей роутер видає потужний і чіткий сигнал!  Має велике покриття! Завдяки 2-м діапазонам.

Це ,Як продати Лексус, бо немає де їздити зі швидкістю 200км/год!  І купити на його місце Таврію, чи в кращому випадку Ланоса.

Але ,справа твоя.

да знаю, але тепер без толку лежить він тому продаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, walwet сказано:

да знаю, але тепер без толку лежить він тому продаю

Якщо тобі вистачає того простішого, тоді ок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, walwet сказано:

Спеціально чоловіче для тебе .... я працюю не в самому маленькому інтернер провайдері м.Луцьк уже більше 10 років і я знаю про що говорю. Як це все працює і з якими проблемами стикаються люди я напевно краще за більшість користувачів форума знаю і знаю як ці проблеми вирішувати. Просто смішно слухати подібне коли справді класний роутер для радового кристувача міняю на якесь лайно бо сидять тільки в фб та інсті. 

Можливо Вам Ланос краще за Лексус ... але я б вибрав лексус

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, sanbOK сказал:

Спеціально чоловіче для тебе .... я працюю не в самому маленькому інтернер провайдері м.Луцьк уже більше 10 років і я знаю про що говорю. Як це все працює і з якими проблемами стикаються люди я напевно краще за більшість користувачів форума знаю і знаю як ці проблеми вирішувати. Просто смішно слухати подібне коли справді класний роутер для радового кристувача міняю на якесь лайно бо сидять тільки в фб та інсті. 

Можливо Вам Ланос краще за Лексус ... але я б вибрав лексус

Ну з професійної точки зору я згідний гігабітний краще,але я користуюся 300 мб роутером десь 5-6 днів і різниці сам не замітив взагалі,а на рахунок Лексуса чи Ланоса краще взяв би Ланоса так як Наші дорогі то ще то ге :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, walwet сказано:

Ну з професійної точки зору я згідний гігабітний краще,але я користуюся 300 мб роутером десь 5-6 днів і різниці сам не замітив взагалі,а на рахунок Лексуса чи Ланоса краще взяв би Ланоса так як Наші дорогі то ще то ге :)

Справа не в гігабітах.

А в якості покриття Віфі і в силі і надійності сигналу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, walwet сказано:

та йоп .... не в гігабіті діло ... люди та навчіться ви гуглом пористуватись.

Хай навіть він буде зі 100мб портами але арчер має підтримку АС стандарту вайфай чого немають так звані роутери 300мб. Зараз навіть самий всратий смартфон уже підтримує 5ггц тому сенс купувати роутери з N взагалі немає бо той самий роутер що підтримує АС буде підтримувати і N.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zheny@ сказал:

Справа не в гігабітах.

А в якості покриття Віфі і в силі і надійності сигналу!

5-6 днів користуюся https://www.moyo.ua/router-tenda-ac7-ac1200-ac7/455690.html такім тільки білим і різниці не замітив взагалі 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, walwet сказано:

5-6 днів користуюся https://www.moyo.ua/router-tenda-ac7-ac1200-ac7/455690.html такім тільки білим і різниці не замітив взагалі 

так вона ж така сама по функціоналу як і тп-лінк тільки тп-лінк має гілові порти. який сенс міняти?

Заміна немає сенсу більш ніж повінстю. Якщо у Вас інтернет 100мб різниці не буде бо вони до 100мб будуть вести себе однаково..... правда в моїх колах тенду взагалі за роутери не рахують

ладно я пас уже справді дістало пояснювати те що гуглиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, sanbOK сказал:

так вона ж така сама по функціоналу як і тп-лінк тільки тп-лінк має гілові порти. який сенс міняти?

Заміна немає сенсу більш ніж повінстю. Якщо у Вас інтернет 100мб різниці не буде бо вони до 100мб будуть вести себе однаково..... правда в моїх колах тенду взагалі за роутери не рахують

ладно я пас уже справді дістало пояснювати те що гуглиться

так я уже замінив і тепер продаю тп-лінк вот так :)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, walwet сказано:

так я уже замінив і тепер продаю тп-лінк вот так :)  

Притримай його мені.

Сусід шукає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zheny@ сказал:

Притримай його мені.

Сусід шукає.

окей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@sanbOK перепрошую за флуд у топік стартера. але мав дуже багато "болю" на п'яту точку від вибору роутера. не могли б Ви привести невеличкий список хороших бюджетних моделей для домашнього юзання. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, x9teen88 сказано:

@sanbOK перепрошую за флуд у топік стартера. але мав дуже багато "болю" на п'яту точку від вибору роутера. не могли б Ви привести невеличкий список хороших бюджетних моделей для домашнього юзання. Дякую.

Будь який що підтримує діапазон 5ггц і не тенда/нетіс/тотолінк/меркусіс ... і тп. сміття. З нормального для домашнього користування це той що продає топікстартер і трохи інша модель Арчер С6. Саме ці роутери зарекомендували себе нормальною робтою та хорошою зоною покриття вайфай. Взагалі Вам би в цій темі писати 

але моделі які я кажу це виключно для 1-3 кімнатних квартир і длня приватних будинків я би будував мережу з декількох точок доступу щоб зробити безшовний вайфай.

Ну і саме головне якщо щось можна включити по кабелю то включайте по кабелю особливо це стосується телевізорів та медаплеєрів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано,закривайте тему,Женя сорі я писав в вайбер вчора тобі ти не відповів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема перенесена у смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...