Yarchik Опубліковано 24 Травня, 2006 в 14:01 #1 Опубліковано 24 Травня, 2006 в 14:01 Народ, підкажіть програмку, яка дозволить робити відкат (чистку) операційної системи (ВінХР) після установки всяких драйверів, софта, ігор до стану, якого я забажаю. Наприклад, поставлю вінду, дрова, самий необхідний софт – і зроблю точку для відновлення. Після цього наставлю купу хламу, шрифтів, загаджу реєстр до нєузнаваємості — і запущу програмку, а вона мене назад в минуле перенесе, до раніше зробленої відновлювальної точки. Чи простіше Нортон Гхостом імейджі робити?Десь Shkoder писав про якийсь Rollback, по-моєму. Це часом не те, що я хочу?Якщо у когось є щось нормальне – викладіть, пліз, на ЛМ, або якщо воно до 15 метрів – то на мило.
Harddriver Опубліковано 25 Травня, 2006 в 13:21 #4 Опубліковано 25 Травня, 2006 в 13:21 Імхо тобі потрібен LiveCD, тобто сідюк, з якого можна завантажити "урізану" але вполнє полноценну ХР. А там далі... ну ти поняв ... копіюєш папочки WINDOWS, "Program Files", "Documents and Settings" куди-небудь, і трахай свою вінду як хошь , потом так-само восстановисся. Службу "Восстановление системы" в такому випадку можна виключити нахрн. (с) мій
Yarchik Опубліковано 25 Травня, 2006 в 14:15 Автор #5 Опубліковано 25 Травня, 2006 в 14:15 Гм... а якоїсь альтернативи "Восстановлению системы" не існує?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.