Перейти до змісту

Куплю ізолєнту, ізоляційну стрічку тряпчану

laser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

куплю ізоляційну стрічку з кромберга.

звичайну стандартну тряпчану, волосату, вузьку, товсту, ПВХ. короче всякі цікавлять, особливо крім першої, якої валом в магазинах

також цікавить "німецький" припой

пропозиції в приват

Опубліковано

Виносять далі з заводу,закинули вудочку мо хто клюне?))))

Колись так мангали з Модерна через Олх продавали,керівництво заводу купити вирішило,а там їхній працівник додумався сам прийти)))

Опубліковано

Згоден, тема слизька. Тут тільки варіант такий, хто мене знає особисто, і певен шо я не засланий козачок =)

Я б і в магазині придбав, але шось не можу такі віднайти. Колись давно в когось набрав мотків такої як описував вище. І чесно, вона мені дуже сподобалась і пригодилась. Хочу ще

Прошу надалі офтоп не розводити. Хто сумнівається - надам докази шо я працюю зовсім в іншій стороні.

Опубліковано

Є контакти постачальника ізострічки з Харкова,в нього і мохната і тряпчана і пвх є.також і в мене на фірмі є Certoplast.тряпчаний,легко рветься,важче і така,що потрібно ножем різати.по цінам зорієнтую тільки в понеділок.0962923860

Опубліковано
On 06.11.2020 at 17:24, laser сказано:

Згоден, тема слизька. Тут тільки варіант такий, хто мене знає особисто, і певен шо я не засланий козачок =)

Я б і в магазині придбав, але шось не можу такі віднайти. Колись давно в когось набрав мотків такої як описував вище. І чесно, вона мені дуже сподобалась і пригодилась. Хочу ще

Прошу надалі офтоп не розводити. Хто сумнівається - надам докази шо я працюю зовсім в іншій стороні.

Пвх certoplast 26грн,тряпчана 27 і 21грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...