woodwork Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:05 Поділитися #1 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:05 Вибачте за жахливі фото, собака не моя, попросили виставити. Власник не має змоги доглядати за нею тож вирішив продати. Ціна 2тис грн Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pasha1207 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:18 Поділитися #2 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:18 ТС, я вибачаюсь, але тему треба відредагувати Віддам - недорого - 2000грн, якби це вже продаж. P.S. Собака не наче жила на автостанції, а не з господарем. Власнику треба гроші щоб сплатити штраф ? Спойлер Жорстоке поводження з тваринами - порушення правил утримання тварин, - тягнуть за собою накладення штрафу від 200 до 300. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:28 Автор Поділитися #3 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:28 2 хвилин тому, pasha1207 сказано: ТС, я вибачаюсь, але тему треба відредагувати Віддам - недорого - 2000грн, якби це вже продаж. P.S. Собака не наче жила на автостанції, а не з господарем. Власнику треба гроші щоб сплатити штраф ? Показати прихований контент Жорстоке поводження з тваринами - порушення правил утримання тварин, - тягнуть за собою накладення штрафу від 200 до 300. Ні, ви не праві. Власник з Києва, завіз собаку в село до родичів. Про яке жорстоке поводження ви говорите? Собака в Маневицькому районі знаходиться, за нею доглядають. Яка автостанція? Що за #&@€:¥£? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:45 Поділитися #4 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 06:45 14 хвилин тому, woodwork сказано: Про яке жорстоке поводження ви говорите? Собака в Маневицькому районі знаходиться, за нею доглядають. Яка автостанція? Що за #&@€:¥£? про те, що собака паршивенько виглядає. Худа. Якась зашугана. Ну і порода називається Веймаранер (навіть в документах на фото написано) А не майнер Що вона майнить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pasha1207 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 07:37 Поділитися #5 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 07:37 1 час назад, woodwork сказал: Ні, ви не праві. Власник з Києва, завіз собаку в село до родичів. Про яке жорстоке поводження ви говорите? Собака в Маневицькому районі знаходиться, за нею доглядають. Яка автостанція? Що за #&@€:¥£? Бурно Ви реагуєте... Я веду до того, що собака виглядає занедбано. І якщо "господар" її любить і не має змоги елементарно прокормити, то яка мова може йти про ПРОДАЖ? нехай віддасть в хороші руки, де їй буде комфортно, а не буде голодувати. 51 минуту назад, Zheny@ сказал: Що вона майнить? Ох, якби майнила, виглядала б краще Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 07:50 Поділитися #6 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 07:50 @woodwork не слухайте нікого. Гарна собака. Була б у мене своя хата я б таку купив. Бажаю, щоб собачка знайшла гарного господаря. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 09:59 Автор Поділитися #7 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 09:59 2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано: @woodwork не слухайте нікого. Гарна собака. Була б у мене своя хата я б таку купив. Бажаю, щоб собачка знайшла гарного господаря. Дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 10:01 Автор Поділитися #8 Опубліковано 22 Жовтня, 2020 в 10:01 3 годин тому, Zheny@ сказано: про те, що собака паршивенько виглядає. Худа. Якась зашугана. Ну і порода називається Веймаранер (навіть в документах на фото написано) А не майнер Що вона майнить? Писав з мобільного, Т9, автозаміна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 3 Листопада, 2020 в 13:16 Автор Поділитися #9 Опубліковано 3 Листопада, 2020 в 13:16 Ап Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.