Перейти до змісту

продам телефони на запчастини

Maxemilian

Рекомендовані повідомлення

Продам телефони на запчастини: є Sony  Xperia М4 (не вмикається) та NOMY INFINITY (не працює акумулятор). Фото при потребі скину на вайбер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пошукайте ще, можливо за 5 грн. за два знайдете!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Maxemilian, я намагаюсь натякнути, що не погано було б - вказати ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, ви маєте рацію. Чесно кажучи, не орієнтуюся в ціні. Думаю кого б зацікавило, обговорили б моменти в приватних повідомленнях. За ціною стояти не буду, оскільки нові телефони сину і дружині купив, а ці займають місце. Дякую за зауваження!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запропоную 250 грн за два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, Lexter сказано:

Запропоную 250 грн за два

Дякую, за пропозицію, мінімум 300 за 1  можу продати. Соні панель ідеальна, в плівці і чохлі. Номі робочий, але батарею важко знайти. Люди з даного сайту мені перепаковували, але всього на місяць цього вистачило, а платити більше 300 грн. за таке перепакування більше не хочу, тим більше без гарантії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, Maxemilian сказано:

Продам телефони на запчастини: є Sony  Xperia М4 (не вмикається) та NOMY INFINITY (не працює акумулятор). Фото при потребі скину на вайбер.

1 і останнє китайське - немає ціни, немає теми.

Немає ціни - інший розділ "Оцінка товару".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

китайське собі ставте! 

ціна 600 грн. за обидва!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, Maxemilian сказал:

Дякую, за пропозицію, мінімум 300 за 1  можу продати. Соні панель ідеальна, в плівці і чохлі. Номі робочий, але батарею важко знайти. Люди з даного сайту мені перепаковували, але всього на місяць цього вистачило, а платити більше 300 грн. за таке перепакування більше не хочу, тим більше без гарантії.

Ну якщо не буде бажаючих - тоді запропоную свою кінцеву ціну за обидва - 500грн, якщо цікавить - в лічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...