Перейти до змісту

Хто допоможе з aircrack?

SergLi

Рекомендовані повідомлення

Може тут є програмісти які мені підкажуть як дописати в Аircrack 2.4 дрова для карти Planet WL-U356R, собрана вона на чіпі Ralink RT2571WF, бо аircrack стандартно підтримує лише чіпсети Hermesl, Realtek, Aironet і Atheros. Буду дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Спершу ознайомся з статтями 361-363 ККУ :0057:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergLi

середня ціна Wi-Fi адаптера 90-100 грн, простіше купити адаптер що підтримується

і дрова тобі треба не для роботи aircrack а для роботи airdump :0057:

А куди вже влізти хочеш?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спершу ознайомся з статтями 361-363 ККУ :)

Я ж ни в банківську сєтку збираюся лізти :)

SergLi

середня ціна Wi-Fi адаптера 90-100 грн, простіше купити адаптер що підтримується

і дрова тобі треба не для роботи aircrack а для роботи airdump :0088:

А куди вже влізти хочеш?)

Нащо мені купляти ще один адаптор? Ах да, для airdamp нада, якшо точно казати :) Да найшов тут в свому районі одну єдину точку з SSIDом "airportnet", хочу влізти туда може там нет халявний є або просто файли цікаві :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хочеш сказати, що сам напишеш драйвер для своєї сетевушки бездротової чи хтось тобі тут буде писать?))

Дампанути пакети в CAP-файл можна не тільки через airdump, для цього можна взяти наприклад CommView for wi-fi і отриманий файл скормить aircrack'у

Шифрування яке в знайденої тобою точці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя ... обычно таких пиплов шлют строго на РТФМ , таки у нас весьма лояльный форум однако :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хочеш сказати, що сам напишеш драйвер для своєї сетевушки бездротової чи хтось тобі тут буде писать?))

Дампанути пакети в CAP-файл можна не тільки через airdump, для цього можна взяти наприклад CommView for wi-fi і отриманий файл скормить aircrack'у

Шифрування яке в знайденої тобою точці?

А хіба той драйвер що на діску разом з картою йшов непідійде? Попробую скачати CommView for wi-fi, може нею піде дамп, якшо воно теж не відмовиться підтримувати мою карту :) Шифрування в тої точки WEP.

мдя ... обычно таких пиплов шлют строго на РТФМ , таки у нас весьма лояльный форум однако :D

"РТФМ" - це куда? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті всі RTFM на аглійській мові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да... учись на программиста, или на 1Сника, там можно программировать на русской мове :D

забудь про хакерство, товарищ, не с твоими знаниями

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...