Перейти до змісту

Stalker 2

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

1 hour ago, AnimaNoir said:

Буде більш менш схоже, то ж UE4, з ним можна справитись.

Мене більше турбує, щоб геймплей під консолі не заточили, з їх "особливостями" для шутерів. Бо на ролику такого добра - валом. Таке враження, ніби грає курсорними клавішами, з плавними поворотами, автоприцілом і ГГ, по якому ніхто попасти не може.

Змінено користувачем Ko3bMa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ko3bMa сказал:

Мене більше турбує, щоб геймплей під консолі не заточили, з їх "особливостями" для шутерів. Бо на ролику такого добра - валом. Таке враження, ніби грає курсорними клавішами, з плавними поворотами, автоприцілом і ГГ, по якому ніхто попасти не може.

Ну бо демонстрація була на Xbox) На пека все буде стандартно. Та і то ж Сталкер. Модами допилять якщо що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Старий, добрий Ждалкер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Купив по передоплаті, дата виходу  перший квартал 2024 року

Спойлер

image.thumb.png.f3053ee389f5bcf0408cfab63be1d514.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин назад, HWman сказав:

дата виходу  перший квартал 2024 року

Якщо ще 3 рази не перенесуть :D

Ну я тільки за, теж троха скучив за франшизою

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля — Анонс фінальної дати виходу
Залишилися останні приготування до подорожі в Зону. Реліз гри відбудеться 5 вересня 2024 року.
Сталкери,

Минулого року, під час Gamescom 2023, ми нарешті змогли з вами зустрітися особисто. Як справжні друзі, ми сіли біля багаття та поділилися із вами маленькою частиною того, над чим працювали всі ці роки — демо S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. Публічно, вперше.

Спочатку це була одноразова ініціатива, яка згодом розширилася до повноцінного турне від багаття до багаття у Франції, Бразилії, Сингапурі та інших країнах. Тисячі гравців змогли зіграти в гру і, що найголовніше, поділитися необхідним для нас фідбеком.

І як справжні друзі — ви були щирими у своїх відгуках про гру. Надзвичайно вдячні за те, що звернули нашу увагу не тільки на позитивні, а й на негативні моменти. Проаналізувавши всі записи, коментарі та нотатки дійшли двох висновків. Один викликає радість, інший же вимагає більшої уваги.

Отже, перший висновок: Зона залишилась Зоною. За її образом та людською подобою. Гра відчувається та грається як S.T.A.L.K.E.R.. Атмосфера, хардкорний стиль, небезпечне та непривітне середовище — ваші слова, що нас неймовірно порадували. Адже з самого початку Зона задумувалась саме такою.

Другий висновок: спорядження в рюкзаку треба ще раз перевірити аби бути певним, що воно не підведе в найнеобхідніший момент. З технічної точки зору — гра ще потребує певного часу на доопрацювання.

Протягом усього відверто складного процесу розробки ми розуміли, що час — це головний ресурс і потреба для команди. Оцінивши масштаби робіт із полішингу і розуміючи, що не можемо випробовувати ваше терпіння занадто сильно, ми були націлені випустити гру в 1 кварталі 2024 року і працювали над тим, щоб вкластися у встановлені терміни.

Однак це не змінює того факту, що на початку цього року ми досі відзначаємо моменти технічної недосконалості, які треба виправити у S.T.A.L.K.E.R. 2 аби досягти того рівня якості, що очікують гравці.

Немає жодного способу зробити чергову затримку менш гнітючою, тож ми вирішили чітко пояснити наші причини відкласти гру заради чергової хвилі доопрацювань.

Фінальна дата релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля — 5 вересня, 2024 року.

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора комп обновлювати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, а я грішним ділом подумав (десь почув/побачив), що він ось вже десь за місяць мав вийти, а тут знов +півроку :(

Змінено користувачем SergLutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...
  • 1 місяць потому...

Круто звучить українською ! :sm110:

Це буде перша гра, яку я гратиму на солов'їній. І вже лише 3 місяці лишається чекати, ну звісно якщо знову не перенесуть. Певно треба буде купити, не піратити :D

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 6/10/2024 at 4:01 PM, SergLutsk said:

Це буде перша гра, яку я гратиму на солов'їній.

сталкер і метро мають українську озвучку 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
В 10.06.2024 в 16:01, SergLutsk сказав:

Круто звучить українською ! :sm110:

Це буде перша гра, яку я гратиму на солов'їній. І вже лише 3 місяці лишається чекати, ну звісно якщо знову не перенесуть. Певно треба буде купити, не піратити :D

Я ще того року купив у стімі, думав до зими вийде. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Спойлер

“Всім нашим гравцям,

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля відбудеться 20 листопада 2024 року, змістившись з раніше запланованої дати 5 вересня 2024 року. Знаємо, що ви могли стомитися від очікування, тому щиро цінуємо ваше терпіння. Ці два додаткові місяці дадуть нам можливість виправити більше «несподіваних аномалій» (або просто «багів», як їх ще називають).

Вже зовсім скоро ви зможете поринути у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 такий, яким ми його собі уявляли. Аби ви теж змогли зануритися в гру та побачити, що на вас чекає в Зоні, ми анонсуємо показ відео «S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive», яке вийде на медіамайданчиках Xbox 12 серпня. Воно міститиме ексклюзивні інтерв'ю, низку нових відеоматеріалів та повне проходження одного з квестів гри. З нетерпінням чекаємо, аби ви долучилися до перегляду і Всім сталкерам, що очікують на відправлення, отримали вичерпне розуміння як виглядає та відчувається гра.

Ми вдячні за вашу постійну підтримку та розуміння. Для нас це дуже важливо. Так само, як і ви, ми з нетерпінням чекаємо, коли гра нарешті вийде і ви зможете відправитись у власну мандрівку Зоною.

З любов'ю та вдячністю,

GSC GAME WORLD”

Знову перенесли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@HWmanкраще би перенесли на кінець війни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде разом з ф16, Кулеба казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Спойлер

Залаштункові матеріали, нові відео, та повне проходження квесту. Developer Deep Dive стане наймасштабнішим апдейтом про S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, адже він міститиме понад 30 хвилин абсолютно нової інформації. Developer Deep Dive розпочнеться 12.08.2024 о 19:00 за київським часом.
Проходитиме трансляція за посиланням: https://www.twitch.tv/xbox

У понеділок будуть показувати демо гри на твічі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 8/10/2024 at 3:11 PM, HWman said:
  Reveal hidden contents

Залаштункові матеріали, нові відео, та повне проходження квесту. Developer Deep Dive стане наймасштабнішим апдейтом про S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, адже він міститиме понад 30 хвилин абсолютно нової інформації. Developer Deep Dive розпочнеться 12.08.2024 о 19:00 за київським часом.
Проходитиме трансляція за посиланням: https://www.twitch.tv/xbox

У понеділок будуть показувати демо гри на твічі

в понеділок цього року?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навіть ніяк до першого не доберусь. Але дуже вже хочу зіграти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 8/19/2024 at 1:49 PM, RomanTad said:

Я навіть ніяк до першого не доберусь. Але дуже вже хочу зіграти

зараз в нього немає сенсу грати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Сьогодні ми поділимось з вами трейлером майбутнього документального фільму про розробку S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. Цей зроблений у співпраці з Microsoft фільм розповідає нашу історію. Історію роботи над грою в надзвичайно важкий та напружений час.

Прем'єра фільму відбудеться 3 жовтня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...