Перейти до змісту

Ремонт мотокос (тримерів)

vitiokl

Рекомендовані повідомлення

Іноді буває потрібний терміновий ремонт бензокоси (мотокоси, тримера), як і в даний час, тому шукаю надійного майстра, можна приватного, або і майстерню, бажано в районі 40-го, 33-го, Північного ринку. Є майстри на Варшавському, але вони працюють зазвичай до обіду як і ринок, тому буду вдячний за будь які  відгуки в темі, або по телефону: 0954561474 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на території шовкового комбінату є сервіс "будпостач", ремонтують електро та бензоінструмент. пн - пт, 9-18

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ще варіанти поблизу хто підкаже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжуєтся пошук майстрів по ремонту бензокос (мотокос, тримерів), бажано в районі 40-го, 33-го, Північного ринку, можливо в автогаражах. Буду вдячний за будь які  відгуки в темі, або по телефону: 0954561474 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В магазині Мотосвіт є майстер Валентин по ремонту мототехніки !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 03.08.2020 в 14:06, popskiller сказал:

В магазині Мотосвіт є майстер Валентин по ремонту мототехніки !

Булоб добре, якби ще підказали адресу чи якісь координати саме цього магазину? Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мотосвіт - 0503780011 !

https://zahid-moto.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На території шовкового комбінату незнайшов ремонту по бензокосам (мотокосам), ніби раніше там ремонтували бензоінструменти.  Знайшов на Лідавській - входити напроти ДОСАФовських гаражів і пройти метрів 200 і з права майстерня) Роботою завалені, тому ... майже теж саме що і на Варшавці, хоча був домовився й про терміновий ремонт ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спойлер

Безымянный.png

Дякую, при нагоді пройдусь ще раз перепитаю, тому що я чуть далі був та перепитував в людей (там найшов тільки електриків)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Триває пошук майстрів по ремонту бензокос (мотокос, тримерів, газонокосилок), бажано в районі 40-го, 33-го, Північного ринку, можливо в автогаражах і т.п. Буду вдячний за будь які  відгуки в темі, або по телефону: 0954561474 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На новому ринку була точка ремонту і продажу.

Ціга на продаж була дуже приваблива.  Послугою ремонту у них не користуватися але бачив, що вони ремонтують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Іноді буває потрібний терміновий ремонт бензокоси (мотокоси, тримера), тому шукаю надійного майстра, можна приватного, або і майстерню, бажано в районі 40-го, 33-го, Північного ринку. Є майстри на Варшавському, але вони працюють зазвичай до обіду як і ринок, тому буду вдячний за будь які  відгуки в темі, або по телефону: 0954561474 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Пошук майстрів, майстерень по ремонту мотокос, в районі 40 - 33 кварталів триває)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Пошук майстрів, майстерень по ремонту мотокос, в районі 40 - 33 кварталів триває)

Буду вдячний за будь які  відгуки в темі, або по телефону: 0954561474 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить якісний ремонт мотокос (бензокос, тримерів) в районах 40-го, завокзального районів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавці як мінімум двоє ремонтують двохтактну бензотехніку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цікавить якісний ремонт мотокос (бензокос, тримерів) в районах 40-го, завокзального районів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...