Перейти до змісту

Аферистка удавала Кільчицьку


laska

Рекомендовані повідомлення

Затримано жінку, яка видурювала гроші удаючи з себе Ірену Кільчицьку

Понад мільйон гривень видурила у київських бізнесменів сорокарічна аферистка, яка удавала себе за колишню заступницю мера Ірену Кільчицьку. Уродженку Узбекистану правоохоронці піймали на гарячому.

Зловмисниця навчилася точно копіювати голос та інтонацію пані Кільчицької, а за допомогою глянцевих журналів вивчила коло знайомих соратниці Черновецького. Телефонуючи їм від імені чиновниці, вона просила гроші на благочинність та залишала банківський рахунок, на який потрібно було переказати кошти. Як стверджує сама аферистка - до такого вчинку її спонукала тяжка хвороба півторарічної онуки. Однак грошима, потрібними на операцію, жінка не обмежилась. Їй вдалося виманити більш як мільйон гривень. Кошти витрачала на власні потреби та, навіть, на благочинність - допомагала покинутим дітям у одній із кримських лікарень. Таким чином заробляла щонайменше чотири місяці. Із заявою про оборудки з коштами до правоохоронців звернулася сама Ірена Кільчицька. Затримали аферистку в одному із Сімферопольських банків, коли вона отримувала черговий грошовий переказ.

Жінка: "Я очень конечно в этом раскаиваюсь, но и горжусь этим, что да действительно - я називалась Иреной Кильчицкой. И когда только они слышали это имя. Они все дрожали от страха, я не знаю чего. Они все ее називають королевой Киева. И он решили, ага звонит Ирена Кильчицкая. Не спрося у меня никакие документы фонд Лилии Подкопаевой помог деньгами".

Телефонна система діє і по сьогодні! :)

Отака собі жінка - напів-Робін Гуд... :angry2:

Взято тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...