Толь Ка Опубліковано 4 Травня, 2020 в 05:40 Автор #26 Опубліковано 4 Травня, 2020 в 05:40 6 часов назад, Юріч сказал: Ось найшов цю тему. Якщо маєш бажання і час - почитай Мда... Зараз вже можна зробити висновок по ніку та аватарі що то за фрукт. Оооо та в нього на 19 *пунктів* більша статистика ))) Це мені нагадує варшавку, ці два ряди з сумнівними смартфонами) де кожен хвалить свої смарти що вони *ну да трохи б/у, але не розбирались, не ремонтувались*. Хоча через одного ремонт смартфонів) Їм там теж особливо то і нічого не докажеш, хіба під камеру робити закупку. Але я там коооолись купував Motorola rokr e1 то досі є, правда акумулятор треба замінити і буде працювати далі) В мене хоч моє ім'я та фото )) Незнаю що вам сказати. Може надумаєте, хоча навряд. Я нічого не навязую.
Толь Ка Опубліковано 4 Травня, 2020 в 05:50 Автор #27 Опубліковано 4 Травня, 2020 в 05:50 От що знайшов Мій попередній продаж Погоди сильно це не зробить, але продав хоч і не на форумі. Зараз телефон працює на фірмі,шроті. Кожен день цілий день дзвінки, фото товару і вайбер. Тфу тьфу усе добре працює
Толь Ка Опубліковано 6 Травня, 2020 в 07:20 Автор #29 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 07:20 Продано. Закривайте.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.