Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Модель Puma Smash v2 L , Коллекция: Весна-літо 2020. Не взувані (тільки примірка одного). Абсолютно нові. З США.

Причина продажу - невірно вибраний був розмір при покупці.

розмір 44 (28.5 см), шкіра.

1300 грн.

повний опис дивіться на офіційному сайті puma.

DSC_7573.jpg

DSC_7578.jpg

DSC_7579.jpg

Опубліковано

Вони більш відносяться до *маломєрок*,чи навпаки-стандарт і трохи завеликі?Бо в мене десь 43,5 і якщо маломєрка,то можна поміряти,купити.

Опубліковано
5 минут назад, igrok сказал:

Вони більш відносяться до *маломєрок*,чи навпаки-стандарт і трохи завеликі?Бо в мене десь 43,5 і якщо маломєрка,то можна поміряти,купити.

це оригінал, там розмір на розмір,  в мене 43 і вони мені вільні сзаду, навіть якщо зашнуровати плотно, треба , думаю, все ж таки міряти. ПОміряйте устілку з свого взуття, тільки без загибів щоб пряма була , в цих кросівках рівно 28.5 

Опубліковано
10 часов назад, igrok сказал:

почитайте відгуки на оф.сайті...

не знаю як чоловічі, а жіноча така модель - лайно (в плані якості). Я якраз сьогодні залишила відгук на оф.сайті (сша)

Опубліковано
1 час назад, natalka) сказал:

не знаю як чоловічі, а жіноча така модель - лайно (в плані якості). Я якраз сьогодні залишила відгук на оф.сайті (сша)

Я такі вже купив, тільки чорні, зі штатів. В Луцьку, в групі вайбера, дівчина торгує, через неї купив таку модель. Але ще не вдівав і не дивився, на балконі в коробці лежать. Що саме не влаштувало? До речі, скільки вам такі стали по грошам? Мені 1088 грн з доставкою. В Польщі такі бачив 1300 грн, в нас 1990 грн

Опубліковано
6 часов назад, natalka) сказал:

Доброго дня, а  скажіть що з ними не так, бо я хочу інші такі самі замовити, так як ці не підійшли... дякую

Опубліковано
4 часа назад, Юріч сказал:

Я такі вже купив, тільки чорні, зі штатів. В Луцьку, в групі вайбера, дівчина торгує, через неї купив таку модель. Але ще не вдівав і не дивився, на балконі в коробці лежать. Що саме не влаштувало? До речі, скільки вам такі стали по грошам? Мені 1088 грн з доставкою. В Польщі такі бачив 1300 грн, в нас 1990 грн

в нас такі 1790... на ua.puma.com .мені обійшлись загалом 1250, поставив ціну з врахуванням пересилки, то якщо самовивоз від мене може бути 1250.

Опубліковано
29 минут назад, Andypack сказал:

Доброго дня, а  скажіть що з ними не так, бо я хочу інші такі самі замовити, так як ці не підійшли... дякую

Не знайшов вашого відгуку по цій моделі (жіночій) на сайті, напишіть Ваші враження сюди, будь ласка, дякую

Опубліковано

Що з ними не так, а ось зацініть фото, взуті двічі

Спойлер

photo_2020-04-06_11-22-17.thumb.jpg.0b675ce228b7aa8d8c83f8bfac0219ea.jpg

Купувала сама в сша, на оф.сайті, тому варіант типу підробка попалась, виключений. Мй відгук тут https://us.puma.com/en/us/pd/smash-v2-leather-womens-sneakers/191240053526.html (країна сша)

8 часов назад, Юріч сказал:

До речі, скільки вам такі стали по грошам? Мені 1088 грн з доставкою. В Польщі такі бачив 1300 грн, в нас 1990 грн

мої дешеше набагато, в мене була хороша знижка ну і ніяких комісій і доставка по с/в. Не хочу тут автору демпінгувати ціну своїми цифрами 

Можливо з чоловічими буде і все ОК, а жіночі отаке...

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В 06.04.2020 в 11:40, natalka) сказал:

Що з ними не так, а ось зацініть фото, взуті двічі

Скрыть контент

photo_2020-04-06_11-22-17.thumb.jpg.0b675ce228b7aa8d8c83f8bfac0219ea.jpg

Купувала сама в сша, на оф.сайті, тому варіант типу підробка попалась, виключений. Мй відгук тут https://us.puma.com/en/us/pd/smash-v2-leather-womens-sneakers/191240053526.html (країна сша)

мої дешеше набагато, в мене була хороша знижка ну і ніяких комісій і доставка по с/в. Не хочу тут автору демпінгувати ціну своїми цифрами 

Можливо з чоловічими буде і все ОК, а жіночі отаке...

По ходу в тебе, Наталка, підробка. 

Ось мої, раз 10 вже взував

IMG_20200527_102749.thumb.jpg.b0f481da251522d71f8d263518c08581.jpg

Наталка на твоїх кросах двох швів ось тут немає

IMG_20200527_110243.jpg.1adc9ae04061022eca981e35ad8b3ad3.jpg

Ось в оригіналі як

DSC_7578.jpg.a6875be9c51fa3eb97e16340e89cea62.thumb.jpg.21ff60c2dcb563134f84ed1112fe94e9.jpg

Або в тебе не така модель кросівок

Опубліковано
On 06.04.2020 at 01:53, natalka) сказано:

не знаю як чоловічі, а жіноча така модель - лайно

Вітаю,я купив ці кросівки.Окрема подяка ТС за якісний товар і знижку,яку він надав.Ношу десь з 10 квітня,ніяких проблем,якісне,легке,зручне взуття.Бачив такі ж в Ельдорадо,десь біля 2тис.Так,що-рекомендую.

Опубліковано
В 27.05.2020 в 10:29, Юріч сказал:

По ходу в тебе, Наталка, підробка. 

Ось мої, раз 10 вже взував

Ось в оригіналі як

Або в тебе не така модель кросівок

:D 

Ну я спочатку хотіла пожартувати, але напевно треба таки пояснити і розписати, бо бачу що Ви дуже обізнані в області підробок )))

Ви мені скидаєте фотку білих крос (з двома полосками) - чоловічої моделі Puma Smash v2 L

А в мене жіноча модель - Puma Smash v2 Leather

І якщо бути уважним, то  я писала "не знаю як чоловічі, а жіноча така модель - лайно (в плані якості)", а перед фоткою - в мене посилання на офіційний сайт Puma в США, саме там де я робила цю покупку. Якщо Ви по ньому пройдете і подивитесь фото, то побачите, що в жіночій моделі Smash v2 не повинно бути 2-ох полосок. 

Спойлер

1.jpg.70919b2d573213c550fa12ca5870a68a.jpg

Крім того, я писала що купую сама на оф.сайті закордоном. Більше того, я написала відгук на оф сайті (теж посилання дала, все можна побачити) і під ним Пума мені відписала. Під час розміщення відгуку мене повністю ідентифікують (тобто бачать мої дані, час дату модель суму, всю інформацію що я саме в них на оф.сайті придбала цю модель і це взуття), і тільки після перевірки всієї цієї інформації  відгук публікується. Якщо це не підтвердиться, то ніхто Вам відгук не опублікує. Тому після публікації відгуку фактично Пума визнала, що це взуття їхнє. Ну і доречі запропонували перезвонити їм в США, для того щоб вирішити цю проблему.

Трохи зрозуміліше стало на рахунок "підробки"? :D

По суті - брак поподається навіть на самих ідеальних виробництвах. Не та партія шкіри, не правильна обробка,  зберігання, недотримання тех.процесу, невдала модель  і т.д. і т.п. 

Взагалі по темі, я вже багато бачила крос від Puma (є в мене їх любітєлі, яким регулярно купую їх), то мені це взуття абсолютно не подобається. Щоправда, в основному, бачила моделі всі до 100$

В мене вже давним давно є бренд №1 серед взуття (особисто для мене) який мене майже ніколи не підводить. Інколи ведусь на дешеві ціни, і пробую щось інше, і в черговий раз переконуюсь що таки моє перевірене краще :rolleyes: 

Опубліковано
7 часов назад, natalka) сказал:

В мене вже давним давно є бренд №1 серед взуття (особисто для мене) який мене майже ніколи не підводить. Інколи ведусь на дешеві ціни, і пробую щось інше, і в черговий раз переконуюсь що таки моє перевірене краще :rolleyes: 

Ну і добре, але не треба так зверхньо відповідати :) . І так, я написав, що напевно у Вас інша модель. Я не є естет як Ви, тому звиняйте мене, невігласа.

Опубліковано
8 годин тому, natalka) сказано:

А що за бренд, якщо не секрет? Може і собі звернути увагу

Опубліковано
On 06.04.2020 at 03:28, Юріч сказано:

Можна контакти дівчини з вайбера?

Опубліковано
13 годин тому, natalka) сказано:

крос від Puma (є в мене їх любітєлі, яким регулярно купую їх), то мені це взуття абсолютно не подобається.

Чого так?Наведу приклад-років 6 назад в кінці серпня (самі розпродажі) в Іспанії купив кросівки Пума.Ціна була 100 євро,це по розпродажі.Так до сих пір нічого їм не сталося,трохи підошва счовгалася.Вже й надоїли мені,але і викинути жаль,бо вигляд мають нормальний.Як по мені,то перебор,так якісно робити :D.А в Луцьку купляв,білі в Мегаспорті,так за 2 роки як старі колоші стали.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 30.05.2020 в 01:53, igrok сказал:

Чого так?

Якщо цікавить, я можу поділитись своїми враженнями про взуття (про Puma і інші бренди), але то вже не в цій темі ) 

Ця себе вже вичерпала.

Опубліковано
1 хвилина тому, natalka) сказано:

Якщо цікавить, я можу поділитись своїми враженнями про взуття

Звичайно цікавить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...