kastet Опубліковано 1 Березня, 2020 в 19:05 #1 Опубліковано 1 Березня, 2020 в 19:05 чи задумувався хтось як будувати або планувати будинок (квартиру) по фен шуй ? перед новим роком вирішив зробити перестановку, та не просту - а саме по ФЕН ШУЙ. не знаю чи це саме від нього такий ефект, але результат радує. є в Луцьку люди що задумуються над таким чи займаються ?
paksivatova Опубліковано 2 Березня, 2020 в 07:48 #2 Опубліковано 2 Березня, 2020 в 07:48 11 часов назад, Cherman сказал: 21-е століття, десь, далеко за океаном, Ілон Маск планує марсіанську програму, а, тут, люди будують будинки по фен-шую. я б так скептично не відносилася фен-шуй це про енергію і поавильне іі направлення
paksivatova Опубліковано 2 Березня, 2020 в 07:48 #3 Опубліковано 2 Березня, 2020 в 07:48 12 часов назад, kastet сказал: чи задумувався хтось як будувати або планувати будинок (квартиру) по фен шуй ? перед новим роком вирішив зробити перестановку, та не просту - а саме по ФЕН ШУЙ. не знаю чи це саме від нього такий ефект, але результат радує. є в Луцьку люди що задумуються над таким чи займаються ? є в Луцьку,що займаються я цікавлюся,але дуже поверхнево працює все,в що ми віримо)
paksivatova Опубліковано 2 Березня, 2020 в 09:09 #4 Опубліковано 2 Березня, 2020 в 09:09 8 минут назад, Cherman сказал: Раз ви так вірите в фен-шуй, то, ще, пропоную лікуватися за допомогою китайської народної медицини - вживати м'ясо щурів, сушені пеніси ослів та інші цікаві речі. дякую за пораду я маю свої погляди і на медицину,і на феншуй,і на багато різних речей думаю,у варіанті народної медицини спрацьовує більше принцип плацебо хто знає,як працює наш мозок,його системи - той розуміє за рахунок чого це відбувається
MACCEN Опубліковано 2 Березня, 2020 в 09:47 #5 Опубліковано 2 Березня, 2020 в 09:47 ось будинок по феншую чим погано?
JossRoss Опубліковано 30 Березня, 2020 в 14:38 #6 Опубліковано 30 Березня, 2020 в 14:38 On 01.03.2020 at 21:05, kastet сказано: чи задумувався хтось як будувати або планувати будинок (квартиру) по фен шуй ? перед новим роком вирішив зробити перестановку, та не просту - а саме по ФЕН ШУЙ. не знаю чи це саме від нього такий ефект, але результат радує. є в Луцьку люди що задумуються над таким чи займаються ? Можна детальніше про "перестановку"? Можна в пп.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.