Перейти до змісту

Потрібні робочі


Plum

Рекомендовані повідомлення

Для роботи на постійній основі потрібні робочі. Робота в приватному металообробному цеху, різноманітна і не складна -- зборка готових виробів, фарбування (помічник майстра на лінії порошкового фарбування), пакування, свердлування отворів на свердлильному станку, нарізка різьби і т.д.

Зарплата -- від 1500 грн. на місяць і вище, в залежності від кваліфікації і бажання працювати (нараховується погодинно).

Також потрібні електрозварювальники (зварювання напівавтоматом в середовищі газів). Заробітна плата від 2000 грн. і вище. Можлива позмінна робота без офіційного працевлаштування.

Також потріен токар. Заробітна плата за домовленістю.

Тел. 78-64-90, (050) 529-95-34, (050) 538-88-80, (050) 339-77-39

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була б в мене кваліфікація -- пішов би Президентом. Давайте без офтопіка, га?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна приїхати за адресою м.Луцьк, вул. Єршова, 7 (район авторинку, нафтобази) і поспілкуватись з директором, після чого буде вирішено чи потрібні нам такі тимчасові працівники. Попередньо бажано подзвонити за одним зі вказаних вище телефонів і домовитись коли приїдете нарахунок працевлаштування, щоб директор був на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum

І позмінна це з якої години по яку годину зміни?

Робочий тиждень скільки днів?

І можна без офіційного працевлаштування?

П.С. Розкажи, шоб лишній раз не звонити і не турбувати директора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робочий день з 8:00 до 16:30, вихідні субота і неділя. Якщо мова йде про посаду електрозварювальника, то графік роботи може бути дуже гнучким -- і в суботу можна працювати, і щодня до пізнього вечора -- роботи багато, а оплата погодинна, так що домовимось. Нарахунок офіційного працевлаштування -- при зустрічі.

Що стосується працевлаштування на літо -- такий варіант нас не дуже влаштовує, потрібні постійні надійні робочі. Якщо найближчим часом такі не знайдуться, то тоді будемо думати про прийом тимчасових працівників. Завтра виходять оголошення в газеті, і рішення будемо приймати коли буде видно загальну картину.

P.S. Мда... а кажуть що в нас безробіття. А реально -- робочих рук критично не вистачає. Просто всі хочуть нічого не робити і отримувати по 5000 в тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...