Born24 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 16:24 #1 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 16:24 Під час роботи за комп'ютером,раптово гасне екран і вибиває от така картинка як на фото.Буває таке,що після перезагрузки (доводиться вимикати кнопкою живлення на системнику) все нормально,а от останнім часом вже не можу запустити. Використовую перехідник dwi-wga.Можливо в ньому проблема?Але попередній господар цього чуда використовував вхід hdmi який є в системному блоці.Думаю чи купити перехідник wga-hdmi щоб спробувати.Було б круто якби хтось позичив,щоб взнати ,чи виправить проблему) Так як я не сильний в цій техніці,спробую якісь елементарні дії,які запропонуєте,а якщо не допоможу,то понесу до майстра)
Oli Опубліковано 25 Січня, 2020 в 20:01 #2 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 20:01 wga-hdmi перехідник не підійде, треба конвертер ... Схоже на проблему з мостом, теж мучився з подібним....
Deemon Опубліковано 25 Січня, 2020 в 20:57 #3 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 20:57 @Born24 - можеш пошукати на попробувати цифро-аналоговий конвертор - hdmi-vga, як на фото. але найкраще з чого почати - то перевір свою відяшку на іншому компуктері, і тоді стане ясно чи не у ній справа.
Revolver Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:04 #4 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:04 Другий dvi порт ви звичайно пробували? Було б добре запустити тест відеокарти навантаженням, на іншій машині, якщо карта стартує.
Born24 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:04 Автор #5 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:04 2 хвилин тому, Deemon сказано: до чого тут міст? видно ж що карта зовнішня. @Born24 - можеш пошукати на по пробуватицифро-аналоговий конвертор - hdmi-vga, як на фото. але швидше за все, кінчається твоя відяха... От саме таку штуку хочу і спробувати.Але чи запрацює?Чи варто купляти?Напевно доведеться. До речі вхід hdmi підключається до внутрішньої карти,якщо я правильно зрозумів (на рахунок зовн. і внутрішньої карти)
Born24 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:08 Автор #6 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:08 3 хвилин тому, Revolver сказано: Другий dvi порт ви звичайно пробували? Було б добре запустити тест відеокарти навантаженням, на іншій машині, якщо карта стартує. На другому dvi порті теж саме.
YVitaliy Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:09 #7 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 21:09 І ще спробувати іншого монітора. У мене таке було, коли колись перепрошив (точніше, перепаяв флешку) на своєму моніторі -після цього при завантаженні системи або перемиканні режимів (перехід в повний екран) видавало "нет сигнала". Рятувався тим, що тримав підключеними два кабелі - один DVI напряму, інший VGA через перехідник, вибирав source на моніторі і так сидів. 2 хвилин тому, Born24 сказано: От саме таку штуку хочу і спробувати.Але чи запрацює?Чи варто купляти?Напевно доведеться. Працює, але система "не бачить" монітор за нею, тобто підключений перехідник для системи це монітор зі своїм драйвером.
Born24 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 22:03 Автор #8 Опубліковано 25 Січня, 2020 в 22:03 Ще знайшов на олх отакий кабель wga-hdmi.Як я розумію це не конвертер,а кабель напряму
n_a_p Опубліковано 26 Січня, 2020 в 14:20 #9 Опубліковано 26 Січня, 2020 в 14:20 16 годин тому, Born24 сказано: Ще знайшов на олх отакий кабель wga-hdmi.Як я розумію це не конвертер,а кабель напряму Предназначен для соединения DVD плееров с телевизорами с входом VGA. Не содержит чип-преобразователь, поэтому работает только с крайне редкими типами устройств.
Hitmanoid Опубліковано 26 Січня, 2020 в 17:13 #10 Опубліковано 26 Січня, 2020 в 17:13 Есть такой переходник, как Deemon засветил, могу дать на попробовать.
Born24 Опубліковано 26 Січня, 2020 в 20:10 Автор #11 Опубліковано 26 Січня, 2020 в 20:10 2 годин тому, Hitmanoid сказано: Есть такой переходник, как Deemon засветил, могу дать на попробовать. Оо..круто.Напишіть будь ласка свій номер в пп.
Vadimm Опубліковано 27 Січня, 2020 в 22:24 #12 Опубліковано 27 Січня, 2020 в 22:24 https://prnt.sc/qtq6sy цей перехідник не конвертує цифровий сигнал з відяхи в аналоговий - зрозумілий монітору. Треба перехідник з мікросхемою, писали вище вже. стикався з цим кілька тижнів тому, вилікував отим що пропонує Deemon.
vampirich Опубліковано 28 Січня, 2020 в 06:55 #13 Опубліковано 28 Січня, 2020 в 06:55 8 годин тому, Vadimm сказано: https://prnt.sc/qtq6sy цей перехідник не конвертує цифровий сигнал з відяхи в аналоговий - зрозумілий монітору. Треба перехідник з мікросхемою, писали вище вже. стикався з цим кілька тижнів тому, вилікував отим що пропонує Deemon. Так чому ж працювало до цього часу? На відясі явно dvi-i, яка видає і аналоговий і цифровий сигнал по різних пінах, відповідно достатньо і тупого перехідника без мікросхеми. Якщо воно перестало працювати, то перехідник з чіпом відкине лише варіант проблеми з аналоговими виводами dvi. Але ж якщо здохла мамка чи відяха чи ще щось - монік писатиме no signal теж при робочому перехіднику. No signal це може бути будь що, що не дає компу запуститись, а не лише конкретно проблеми з виводом зображення. При включенні системника індикатори на клавіатурі блимають? Якщо так - можна пробувати перехідник. Якщо ні - щось в компі зддохло
Vadimm Опубліковано 28 Січня, 2020 в 06:58 #14 Опубліковано 28 Січня, 2020 в 06:58 @vampirich неуважно прочитав перше повідомлення (я)
Born24 Опубліковано 28 Січня, 2020 в 12:24 Автор #15 Опубліковано 28 Січня, 2020 в 12:24 5 годин тому, vampirich сказано: Так чому ж працювало до цього часу? На відясі явно dvi-i, яка видає і аналоговий і цифровий сигнал по різних пінах, відповідно достатньо і тупого перехідника без мікросхеми. Якщо воно перестало працювати, то перехідник з чіпом відкине лише варіант проблеми з аналоговими виводами dvi. Але ж якщо здохла мамка чи відяха чи ще щось - монік писатиме no signal теж при робочому перехіднику. No signal це може бути будь що, що не дає компу запуститись, а не лише конкретно проблеми з виводом зображення. При включенні системника індикатори на клавіатурі блимають? Якщо так - можна пробувати перехідник. Якщо ні - щось в компі зддохло Чесно кажучи на клавіатуру якось не придивлявся,подивлюсь завтра.Але при запуску,коли має вилізти ота таблиця -"no signal..." системний не подає звукового сигналу
vampirich Опубліковано 28 Січня, 2020 в 14:03 #16 Опубліковано 28 Січня, 2020 в 14:03 Якщо раніше пікав при включенні, а тепер не пікає - значить найбільш ймовірно що таки щось здохло в системнику
Born24 Опубліковано 31 Січня, 2020 в 13:44 Автор #17 Опубліковано 31 Січня, 2020 в 13:44 Після простого виймання і вставляння назад планок оперативки комп запустився (сумніваюсь що надовго,бо раніше були схожі ситуації) Перехідник який позичив Hitmanoid не працює в мене.За це йому дякую.Хай він не дорогий,але купив би непотрібну річ. В системнику якісь збої і мені,нешарящій в цьому людині незрозуміти причини) Буде ще отак вимахуватись,понесу до майстра та й все) Всім дякую)
Born24 Опубліковано 29 Березня, 2020 в 13:35 Автор #18 Опубліковано 29 Березня, 2020 в 13:35 Попрацював комп 2 місяця і вчора знову почалося те саме) Може хтось підкаже майстра толкового?)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.