Перейти до змісту

Запрошуємо на семінар з поплавочної ловлі

Lovetstiney

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

ех, жаль, що не після обіду :( Ібо на роботі :( Заради спортивної цікавості, цікаво було б послухати

Буде цікаво. Треба відпрошуватись ))) Робота буде й після вихідних )))

Опубліковано
3 минуты назад, Lovetstiney сказал:

Треба відпрошуватись )))

мені нема в кого відпрошуватись )) бо працюю сам на себе )) Посеред базарного дня, закрити контейнер..... ну сам розумієш :) 

Опубліковано
4 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

мені нема в кого відпрошуватись )) бо працюю сам на себе )) Посеред базарного дня, закрити контейнер..... ну сам розумієш :) 

Розумію. Хіба хто підмінить ? Доречі, якщо є можливість, такий самий семінар скоро в Рівному. Може співпадуть там хоч зірки і можливості ))) Можу уточнити коли в Рівному семінар.

Опубліковано
3 часа назад, Lovetstiney сказал:

Розумію. Хіба хто підмінить ? Доречі, якщо є можливість, такий самий семінар скоро в Рівному. Може співпадуть там хоч зірки і можливості ))) Можу уточнити коли в Рівному семінар.

В Рівне буде лінь їхати, тим більше після роботи. Вихідний лише понеділок, а в цей лень навряд чи хто буде симінар проводити, по будь чому :D

Опубліковано
On 28.12.2019 at 01:20, MANJAK11 сказано:

В Рівне буде лінь їхати, тим більше після роботи. Вихідний лише понеділок, а в цей лень навряд чи хто буде симінар проводити, по будь чому :D

Семінар м. Рівне . Будемо раді всіх бачити на семінарі в Луцьку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 04.01.2020 at 21:47, Selbeor сказано:

Як пройшов семінар? За магазин питали?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2642716012464365&id=100001779754098&fs=0&focus_composer=0&ref=bookmarks

За магазин просто вилетіло з голови. Семінар був дуже цікавим, було багато питань і відповіді.

Опубліковано

Судячи по фото, як мінімум двох присутніх знаю особисто )) При зустрічі треба буде попитати, що цікавого розповідали ))

Опубліковано
52 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Судячи по фото, як мінімум двох присутніх знаю особисто )) При зустрічі треба буде попитати, що цікавого розповідали ))

Тебе лише поплавок цікавив? Бо скоро буде ще по фідеру:

Цитувати

Сергей Петухов:

Всім привіт! 18 січня 2020 р. в маг.Carp Time відбудеться семінар для любителів фідерної ловлі «Фідер і не тількі» Початок об 11-00. Для тих, хто не зможе бути присутнім, буде он-лайн трансляція»

Хоча, ти ж всеодно не зможеш піти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...