Перейти до змісту

Online Камери м.Луцька

Bliksss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Випадково побачив, що в Луцьку дві нові вебки, ось - якість нормальна. Сама сторінка на безкоштовному хостингу, сервіс відеостріму - також безкоштовний, цікаво...

Після того як "загнулась" камера на бім-бомі (разом з візором) та камера укртелекому, сам думав поставити кілька камер, але відмовився від ідеї - локації в мене не такі щоб було людям цікаво.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В 21.12.2019 в 17:48, Bliksss сказал:

Випадково побачив, що в Луцьку дві нові вебки, ось - якість нормальна.

Спочатку якість була нормальна, а зараз повний голяк

якість урізали але все рівно присутня буферизація

Опубліковано
8 хвилин тому, Otto Kreer сказано:

якість урізали але все рівно присутня буферизація

ну, люди це зробили з власної ініціативи, безкоштовно, особисто я - з ними не знайомий, але, я сподіваюсь - ви не скаржитесь на якість безкоштовної для вас  трансляції, за яку хтось - витрачає свої кошти?

P.S. Як варіант, можете самі встановити в себе вдома (на роботі, чи в іншій локації) ip-камеру і зробити безкоштовну трансляцію в мережу, зоодно - зможете забезпечити належну якість.

Опубліковано
35 минут назад, Bliksss сказал:

ви не скаржитесь на якість безкоштовної для вас  трансляції, за яку хтось - витрачає свої кошти?

зовсім не мав на меті дискутувати )))

на неякісне я не скаржусь, а просто перестаю дивитись

Опубліковано
13 minutes ago, OlegGurin said:

Все равно лучше чем ничего. Я иногда смотрю и скучаю по Луцку. 

Да, Луцк сильно изменился с тех пор. Построили три новых станции метро, пустили трамвай на левый берег Сапалаевки, возобновили регулярные прогулочные пароходы по Стырю как до твоего отъезда.

Опубліковано
21 хвилин тому, OlegGurin сказано:

Все равно лучше чем ничего. Я иногда смотрю и скучаю по Луцку. 

что продаём? Скинь ссылку, не томи

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...