Перейти до змісту

Перешити замки в рюкзаку

Pavka

Рекомендовані повідомлення

Добрий!

Шукаю майстра. Потрібно замінити замок "блискавку" в рюкзаку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ДОСАФІ в підвалі є майстерня. Там ремонтують взуття і сумки. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в приміщенні управління агропромислового розвитку по Перемоги є швейні послуги. Мені досить якісно замінили замка в ровстій бавовняній сумці. Але просіть "на завтра на ранок" а приходьте коли получиться, бо як скажете що прийдете завтра після 17 години, то вони в 17 тільки почнуть розпорювати))))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, в будь якому швейному ательє замінять блискавку в рюкзаку. На Варшавському ринку їх куча, якщо в одному відмовлять через пару контейнерів зайдете в інший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Як виявилось, заміна блискавки в рюкзаку є непростою справою. На "Варшавці" знайшов майстра, який перешиває за гроші, співрозмірні вартості нового наплічника. За адекватні гроші найшов лише одного майстра на старому ринку.

Хто має потребу, пишіть, поділюсь контактами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, Pavka сказано:

Як виявилось, заміна блискавки в рюкзаку є непростою справою. На "Варшавці" знайшов майстра, який перешиває за гроші, співрозмірні вартості нового наплічника. За адекватні гроші найшов лише одного майстра на старому ринку.

мені в бананці заспівали за заміну собачки 70грн)) уявляю скільки взяли за перешивку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви собі уявіть, скільки треба часу щоб виконити цю роботу. Щоб акуратно все розпороти в наплічнику треба 60-90хв. бо замок ще може хитрим швом з бути пришитий, то пороти треба не 1 подвійний шов а 2. що часу потребуватиме ще довше. Далі пришити, ще 30-45хв і того як мінімум 2 години. + вартість замка. і тому я думаю з вас 300-400грн просять що цілком логічно. 

Але як що ви вважаєте, що людина яка вам надає послуги не має права отримувати 6-7тис грн, тоді пришивайте самі.

Європейці рахують вартість робочої сили, тому переважно весь недоносок і опиняється у нас на гумці. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Pavka сказано:

Щось ви вигадуєте, у центральному проході між Ювант і кліткою є майстерня, нормальні хлопці, у рюкзаку замок міняли за 60 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 хвилин тому, bormotuha сказано:

Щось ви вигадуєте, у центральному проході між Ювант і кліткою є майстерня, нормальні хлопці, у рюкзаку замок міняли за 60 грн

Можете тицьнути на гугл мапсі? Шось не пригадую там ніякої майстерні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також маю таку проблему і прошу контакти. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, SAS сказано:

Також маю таку проблему і прошу контакти. 

Веніамин, майстер з ремонту рюкзаків, Швейні послуги

(099) 0425067
(068) 9417554

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...