Перейти до змісту

Нові знаки? Чи забуті старі?

savik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Водії та власники водійських прав, розтлумачте значення цього нововведення.

До адмінів: вагався куди краще внести це повідомлення чи гумор чи автопаті, не карайте дуже строго, адже цей знак може попастись і вам, а ось з-за яких обставин, ось так заморочка.

post-2100-1214159124.jpg

Опубліковано
Водії та власники водійських прав, розтлумачте значення цього нововведення.

До адмінів: вагався куди краще внести це повідомлення чи гумор чи автопаті, не карайте дуже строго, адже цей знак може попастись і вам, а ось з-за яких обставин, ось так заморочка.

ну що тут не понятного , верхный знак вимагє пропустити всіх , а заодне і роздивишся і нижній :) .

а знаєш зараз желізо таке дороге , що зекономили на одному знаку. :)

Опубліковано

жирно. :)

причем непонятно, что первично, а что вторично :)

для непонимающих сарказма: я вижу, что знак разворота вверх ногами

Опубліковано

Тот кто ставил знак хотел сказать что те которые едут навстречу знают (информированы) что разворачиватся позади вас нельзя ))

Опубліковано

Rock покищо лідирує))))) в дійсності нада ще в Києвський департамент відіслати)))))) це означає до на знаки не тільки водіям наплювати, але дорожники забили БОЛТ. А з цього маємо: якщо розворот був минулим на знаку то можливо і головна дорога могла бути минулою, поворотик тільки не той. А те що трикутник зверху то це небіда можна й зняти))))

не по темі:

Їде 600 мерсюк, розганяється і зі всієї дури в каток врізається. Приїхали менти, водій мерса підійшов до дяді Мента, шось сказанув і Мент прямує до водія катка.

- Ну що будемо складати Акт ДТП?

- Так - відповів водій катка.

- Ну тоді розповідай: Як обганяв? Як підрізав?

А до чого я це все толкую?

Таких знаків я у Луцьку теж помічав, і по інших містах. Це все так до слова, для роздумів.

Опубліковано

Де такий знак стоїть?

Пам'ятаю, колись в журналі "За рулем" рубрика була, де друкували всякі подібні казуси з дорожніми знаками. Це якраз би туди пішло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...